Belső erő ébredése – 2019 első hete
2018. december 31. írta: Csillagtenger

Belső erő ébredése – 2019 első hete

Hatalmas erővel indul az újév, hiszen a Mars január 1-én hajnali 3:19-kor belép saját jegyébe, a kos zodiákusába. A Mars itt erőben van, ő maga az induló erő, a kos a kezdet energiája, tehát hatalmas lendülettel érkezünk 2019-be. De hogy ez a lendület egy más, magasabb minőséget indítson útjára, ma még érdemes kicsit hátradőlni, belemélyedni a belső világunkba, mert ma még a halak zodiákusában jár a Mars, ami a lélek mélységeinek birodalma. Az ördögi körből való kilépéshez, a szintemelkedéshez pedig kell a lezárás. A háttérben szintén a Halak csillagkép csillagai ragyognak, tehát nemcsak lelki, hanem szellemi szinten is a lezáráshoz, befejezéshez kapunk energiákat. Érdemes ma még átgondolni mi az amiben változtatni szeretnénk, hol tartunk, hova szeretnénk jutni. Legyen meg a belső motiváció, belső erő az új felé való elinduláshoz, hogy a Mars azt tudja belökni hajnalban. Akiben félelmek, feszültségek vannak, le nem zárt, be nem fejezetett dolgok, könnyen megtörténhet, hogy azt viszi magával, és ott találja magát az újévben ahol 2018-ban befejezte. A Mars a belső erő is, a halak zodiákus-Halak csillagkép kettőse az Unio Mystica ideje, ami arról szól, hogy rátalálj belső erődre, a benned élő istenire, amire nagy szükség lesz, mert a következő néhány év pont erről fog szólni, megtalálni azt a belső erőt, ami által túljutsz minden félelmeden és életed valóban minőségit tud emelkedni, ami mindent megváltoztat.

 

Mindeközben a Nap még a Nyilas csillagaiban vándorolva dec 31-én eléri a Nyilas ölelésében lévő Déli Korona csillagait, és jan 4-ig itt táncol, ott ahol jelenleg a Szaturnusz is jár és majd január 2-án találkoznak is. A Déli Korona csillagkép is a belső erők uralásának szimbóluma, az az isteni erő rejlik benne ami a Tejútról érkezik le hozzánk, ami tulajdonképpen a bennünk lévő szakrális, isteni erő, amiben ott az ősigazság, hogy nincs előttünk lehetetlen, minden bennünk van, minden rajtunk múlik, mindent magunk teremtünk, nem másokon múlik hogy alakul az életünk. A Déli Korona a legnagyobb erő, nemcsak mert az isteni erő jelenik meg benne, hanem mert csak a magyarok rendelkeznek ezzel az igazi erővel. A 2019 tehát azzal indul, hogy ezzel töltekezz, kiteljesedj. A Szaturnusz már december 12 óta azon munkálkodik, hogy rájöjj arra mi életedben az igazi kincs, mi az ami igazán fontos, ebben hozza a tanításokat. A Nap most erre világít rá, ezen a héten tehát ledőlhetnek korlátok, megvalósulhat mindaz amin eddig dolgoztál, kiteljesedhetsz önmagad tökéletességében.

 

Az év első hete annak a lehetőségét hozza el, hogy ráébredj isteni önvalódra, urald belső világod és ezzel a lendülettel indulj el az új úton, ami magasra repít. Mind a Nap, mind a Mars cselekvő erő, hatalmas löketet kapunk általuk egy új, minőségi év megélése felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9014525136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu