Átjut-e a Napszekér a szakadék felett?
2018. december 17. írta: Csillagtenger

Átjut-e a Napszekér a szakadék felett?

A Nap elérkezett a Tejút hasadékához, ahonnan előbújik a Skorpió, a legbelső világod. A következő néhány nap a legsötétebb az évben, ez az az időszak, amikor szembe KELL nézned lelked legbelső világával. Most derül ki mennyire tudod kézben tartani életed energiáit, megijedsz-e a belőled felszínre hatoló érzésektől, fájdalmaktól és lezuhansz, vagy biztos kézben tartod a kantárt és paripád átsuhan a szakadék felett és felkel a Nap, feléled a benned élő istenember. Ebben az egy-két napban (dec 17-19) dől el, hogy a Skorpió fullánkjában lévő méreg elpusztít, vagy átalakít. Ez hát a teljes radikális átalakulás ideje. Minden feltörő érzés, élmény, emlék, fájdalom, legyen az bármi, most igazán ajándék, mert most dől el, hogy a méreg, ami a fullánkban van, azzal magadat pusztítod el, vagy ezzel a hatalmas, átalakító erővel át tudod magad változtatni.

Beavató időszak ez, a legeldugodtabb titkok kerülhetnek felszínre, a legmélyebb sebek tudnak begyógyulni, hogy ezáltal a benned lévő igazi kincs feléledjen, megszülessen.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2314493800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu