Szférák zenéje felcsendül – 2018. december 09.
2018. december 09. írta: Csillagtenger

Szférák zenéje felcsendül – 2018. december 09.

Ma este 17:30-19:30 közötti a Hold eléri a Lant csillagkép α-csillagát, a Vega csillagot. A Vega csillag a kék színű Tejútoszlop. Ha az Adventi koszorúdra a négy Tejútoszlop színeit raktad fel, akkor azt javaslom, ma este a kék gyertyát gyújtsd meg a megadott időszakban, és Vega angyalt hívd meg otthonodba. Ő szólaltatja meg a szférák zenéjét azáltal, hogy megpendíti a Lantot.

Amikor a Lant csillagkép megszólal, elindul a varázslat. Megáll az ’idő’ és olyan világokba juttat el a zene, a szférák muzsikája, ahol nem testileg vagy. Kapcsolódni tudsz a magasabb világokkal a saját lelkeden keresztül csak azáltal, hogy elcsendesedsz, és befelé figyelsz. Meghallhatod a csillagok zenéjét. Ez nem füllel hallható, hanem a lelkeddel. A csillagok hangja ez, ahogy mozognak, rezegnek, az ő hangjukból áll össze a magas harmónia, ami ma este megszólalhat tebenned. Ha ekkor elcsendesedsz, le tudod hozni a varázslatot otthonodba. Ha még hozzá meg is gyújtod a második gyertyát az adventi koszorúdon, biztos nem marad el a varázslat.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4214454594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu