Csoda van kialakulóban
2018. december 08. írta: Csillagtenger

Csoda van kialakulóban

Tegnap reggel (dec 07) a Hold együtt állt a Nappal a Kígyótartó csillagaiban és kvadrátban a Mars-Neptunusz együttállással, ami által a lelked mélyén lévő gyógyító, mágikus erőkre érezhettél rá. Ma (dec 08) a Hold odaér a Nyilas csillagkép íjához, hogy mindezt azonnal el is indítsa. Hiszen a Nyilas íja az a pont, ahol a fény megszületik. Ha történt veled valamilyen csoda tegnap, átéltél valamit meditációban, akár álomból valami csodás érzésre ébredtél, az akár már ma el is indulhat. Érdemes mindenképpen erre ráfokuszálni, ezen tartani a figyelmed, hogy erőt adj annak, hogy valóban elindulhasson. Legjobb időszak ehhez a 14:40 körüli idő.

Mikor valami a lélekben, a mélységben, a felszín alatt, a mélytudatban megtörténik, az utána manifesztálódni tud a fizikai síkon. Ez általában egy folyamat, valamennyi idő szükséges hozzá. Ez itt most akár egy nap alatt megtörténhet. Hát mondja nekem valaki, hogy nem valóban valami csoda van kialakulóban. (És tudván mi van kirajzolóban az égen az elkövetkező két évben, én semmi sem csodálkozom.)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6214453996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu