Abszolút médiumitás, okkultizmus napja – 2018. december 07.
2018. december 06. írta: Csillagtenger

Abszolút médiumitás, okkultizmus napja – 2018. december 07.

A mai nap abszolút a mágiáé. Nemcsak, hogy Újhold van a Kígyótartó csillagaiban, ami által megérezhetjük mélyen rejlő beavató, gyógyító erőnket, de a Mars együtt áll a Neptunusszal a Vízöntő jövő vízében. A Vízöntő jövő víze nagyon fontos szerepet játszik majd az elkövetkező 1-2 évben, amihez a mai nap ereje hatalmas induló erőket ad. A Vízöntő jövő csillagaiban jelenik meg az a lelki igény, hogy a korlátokat szét kell tudni feszíteni. Ez azért fontos, hogy a föntről jövő tudás közvetítőjévé válhassunk, mert felette ott a Táltos Paripa aki szállítja az isteni sugallatokat. De ezeket meg kell tudni hallani, amit csak akkor tudunk ha tiszták vagyunk. A mai nap erről szól. A tisztulás felé vezető út első lépcsője. A Mars elindító erő, van benne misztika, mágia, a Neptunusz a meditáció, a Minden Egy energiája. Az ő együttállásukban ott van az abszolút médiumitás, az okkultizmus, azt mutatják, hogy a végső titkokban, a meditációban, az Egyben levésben van az erő. Ha használjuk ezen erőket, eljutunk lelkünk mélyén lévő mágikus erőkhöz.

A mai nap végzett meditáció csodás élményhez jutatthat, lelki erőnkre, a bennünk lévő mágiára érezhetünk rá, olyan lelki dolgokra, amelyek mélyen érintenek. Feljöhetnek rejtett titkok a lélek legmélyéről, főleg, hogy kvadrát, teremtő fényszögben állnak a Kígyótartóban lévő Nap-Hold együttállással, ahol a beavató erők kerülnek épp a felszínre. Mekkora erő van ebben a kapcsolódásban. Egyszerre kaphatjuk kezünbe a beavató, gyógyító erőinket és a lelkünk legmélyén szunnyadó mágikus képességeinket. És ez, a felszínre törő erő az, ami segít a megtisztulásban, ami pedig feltétele annak, hogy később elérjük az Unio Mysticát.

 

A reggel 8:20-12:20 között végzett meditáció, bármilyen szertartás ezekre az erőkre világíthat rá, tudatosíthatja bennünk.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3314447924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu