A Nap a Tejútra lép – 2018 december 03-2019. január 01.
2018. december 03. írta: Csillagtenger

A Nap a Tejútra lép – 2018 december 03-2019. január 01.

A Skorpió szívét elhagyva, a Nap fellép ma (dec 3) a Tejútra, és innentől kezdve egészen év végéig az istenek útján vándorol. Mivel mindez a Kígyótartó csillagaiban történik, eljön az ideje a titkos gyógyító erők beaktiválódásának. Aki kiállta az előző időszak próbáit, megkapja a beavató energiákat, vagyis képes lesz belső erőit működésbe hozni. Ez azt jelenti, hogy kézben tudja tartani, és működteti ösztön vagy teremtő illetve tudat vagy szellemenergiáit. Az ösztönenergiák az élet nemzéséről, a tudatenergiák a teremtés tudásáról szólnak, ami az istenek kiváltsága. Ez hatalmas erő, és csak a beavatottak számára elérhető. Akinek tehát ezen energiái aktiválódnak, képessé válik saját maga és környezete gyógyítására testi-lelki téren. A beavatás ezáltal az isteni erők tudatára ébredéséről szól. Ez titkos erő, de aki ezekre ráébred, kiléphet az örök körforgásból és akaratától függően átléphet a nirvánába.

A Nap következő stációja majd a Nyilas lesz (a téli napforduló idején éri el) ahol a fény születik. A fény születéséhez meg kell hát ismerni ezen magasabb minőségeket, beavatottá kell válni.

Ez az adventi és karácsonyi időszak titkos üzenete.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3814413366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu