Az első adventi hétvége főszereplője a Mars
2018. december 01. írta: Csillagtenger

Az első adventi hétvége főszereplője a Mars

Miért mondom ezt? Mert két nagyon fontos esemény történik egyszerre, a Nap nyitja a szív-kaput, de ehhez a Mars osztogatja a belépőt (lásd az előző írást ’Nyílik a szív-kapu’), miközben a Vénusz jegyet vált, és belép a skorpió zodiákusába, ahol szintén a Mars az úr. A skorpióba lépő Vénusz nagyon tüzes, impulzív, kacér, ekkor a szerelem, a szenvedély csúcson jár, dúl benne a termékenység, ilyenkor bármilyen teremtés hatványozott erővel hat. És mivel szemben áll az Uránusszal, aki maga is egy kitörő erő, ezen a hétvégén valóban létre lehet hozni valamit. Valamit, ami új, forradalmi, amivel korlátokat döntögetsz, amivel elindulsz egy új irányba és eljuthatsz a csúcsra.

 

De ehhez kellenek a magasan megélt marsikus energiák. Légy tehát aktív a hétvégén, ne punnyadj, engedd szabadjára erőidet, sportolj, indíts el valamit, kezdj bele valami újba, győzd le magad, legyen az belső vagy külső akadály. Mert a határ a csillagos ég.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7114406106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu