Vénusz lép fel a táncparkettre
2018. november 28. írta: Csillagtenger

Vénusz lép fel a táncparkettre

Még nincs vége a kemény munkának, de a következő néhány napban megsimogatnak bennünket az Angyalok mert a Vénusz veszi át a főszerepet egy kicsit, aki még mindig Angyal csillagaiban táncol. Teremtő erőink most harmónikusak, erejük teljében vannak, intenzíven érezhető az Angyalok lágy jelenléte, simogatása, ami most olyan jól is esik lelkünknek. Már megfordult hátráló mozgásából, és mivel még saját jegyében, a mérleg zodiákusában halad, így kapcsolatainkban is észrevehetjük a harmóniát, könnyebben meglátjuk a szépet, jobban élvezzük az ízeket, illatokat. Az elmúlt napok kemény munkája után jól is esik egy kis finomság, egy kis érzelem, egy kis lágyság. Engedjétek meg magatoknak.

Főleg, hogy már érződik az Uránusz kacsintása is odaátról, hiszen december 1-én újra egzakt szembenállásba kerülnek majd, de ezt már most érezhetjük. Megint felpezsdülnek az érzelmek, szabadabban élhetjük meg érzelmeinket, eljött ismét az őrült alkotás, a szabad szerelem, a szabad érzelmek, szexualitás, őrültségek ideje. És eljön advent első hétvégéje is, menjetek ki a forgatagba, adjátok át magatokat az élményeknek, ízeknek, a hangulatnak, legyetek szabadok, boldogok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7914397330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu