A gondolatok átminősítő ereje – 2018. november 26-27.
2018. november 25. írta: Csillagtenger

A gondolatok átminősítő ereje – 2018. november 26-27.

Az átminősítés már javában folyik, aminek kiemelt időszaka november 26-27 mert ekkor nagyon erős az elengedés, hiszen a Nap áll együtt először a Jupiterrel, majd a Merkúrral, és lezárásként a Merkúr eléri a Jupitert a Skorpió ollójában történik, aminek fő üzenete az elengedés. A Skorpió ollójában álló Jupiterhez érkezik meg a Nap a Mérleg csillagaiból és hozza azt az üzenetet, hogy csakis az egyensúly állapotában tudunk belépni a misztika, a titokkutatás birodalmába. Ez azért fontos, mert ha labilis állapotban indulunk a spiritualitás felé, akkor felborul életünk. A magas tudás tehát arról szól, hogy belső világunkkal csak akkor tudunk megbírkózni, akkor tudunk vele szembenézni, ha egyensúlyban vagyunk. Ennek megértése kell ahhoz, hogy el tudjuk engedni mindazt aminek eljött az ideje, amire szükség van ahhoz, hogy szintet tudjunk lépni.

A Merkúr hátráló mozgása miatt a másik irányból érkezik, ő már megjárta ezt az utat, elment az Antaresig, de még nem lépett fel a Tejútra, visszafordult. Hozza az üzenetet, hogy csakis a szeretet birtoklása által fogjuk tudni milyen hétköznapi dolgokat kell még elhagyni, kell még levágni. Először találkozik a Nappal, és mivel felső együttállásba érkezik, azt jelenti, hogy a gondolatok vezérlik a cselekedetet, tehát amit gondolsz, az történik. Legyen az bármi. Majd elmegy egészen a Jupiterig, vele is felső együttállásban van, vagyis a hétköznapi gondolatok vezérlik a magas tudást, a minden tudását. Ezután halad tovább és visszatér a Mérleg jövő lábához. Visszamegy a Mérleghez, mert jelezni akarja, hogy valóban az egyensúlyon van a hangsúly. Azzal, hogy visszamegy a  Mérlegig a szívcsillagtól, megerősíti a Merkúr, hogy a mindennapi gondolatainkban kell az egyensúlyt megteremteni, mert ekkor érted majd meg a magasabb összefüggéseket amit a Jupiter fémjelez és onnan fogod igazán tudni mit kell átminősíteni a mindennapokban (Nap). Így nyílik majd a kapu és tudsz szintet lépni, és kilépni a Tejútra.

Tehát már megint a hétköznapi gondolatok. Nagyon figyelj rá milyen monológokat futtatsz a fejedben, és főleg, hogy mit mondasz ki, mert ez a kulcs. A Merkúr ezt a folyamatot most indítja be, ami a Napfordulóig, a fény születéséig tart (dec 21). És itt jön az igazi csoda, mert a Napfordulókor amikor győz a fény a sötétség felett (bár ezt akkor még csak a szívünkben érezzük), a Jupiter az Antaresnél áll majd, a Nap pedig épp belép a Nyilas csillagaiba, a Nyilas íja hegyéhez ér, az Al Nasi csillaghoz, ahonnan a fény elindul. A Merkúr a Mérleg egyensúlyából érkezve csatlakozik a Jupiterhez az Antares csillagnál. Hogy ez milyen gyönyörű. Azt jelenti, hogy a fény megszületéséhez az önmagadba vetett hit kell, mert az nyitja a szív kapuját, amit viszont a mindennapi gondolatokban lévő egyensúly vezérel. Ami tehát meggátolhat az istenemberré válásban, valamint, hogy megkapd a beavatói, táltosi, gyógyító erőket, az a fejedben kavargó gondolatok hada. Azokat kell rendezni, véget vetni az önsanyargatásnak, a ’nem vagyok képes’ dolgoknak. Ez kezdődött most el, amiből december 21-e után vizsgázunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4314391660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu