A teljes átminősülés ideje – 2018. november 23- december 18.
2018. november 23. írta: Csillagtenger

A teljes átminősülés ideje – 2018. november 23- december 18.

A mai nappal belépett a Nap is a Skorpió csillagaiba és csatlakozott a már itt táncoló Merkúrhoz és Jupiterhez. Ezáltal beaktiválódott a legvarázslatosabb időszak az évben. Ekkor van a legkeményebb munka, de a legmagasabbra juthatunk általa. Mostantól, december 18-ig amíg a Nap itt jár, elkerülhetetlen, hogy rálássunk saját belső világunkra. Megvilágosodnak a belső folyamataink, amit a két tudásbolygóval meg is tudunk érteni, át tudunk minősíteni. Meglátjunk, megértjük a mindennapi folyamatainkat, amit magasabb szemszögből tudunk megérteni. Mostantól egy hétig az elengedésen van a hangsúly, le kell vágnunk magunkról minden élettelen dolgot, legyen az harag, rossz szokás, berögzöttségek, stb. Aminek meg kell halnia, haljon meg, mert ez kell a szintlépéshez. Ehhez volt a belépő a ma hajnali Telihold, amikor rá tudtunk érezni mit is kell levágni.

Az elengedés utáni következő lépés a Tejútra való fellépés, amikor a Nap elérkezik az Antares csillaghoz december 1-3 között. A Skorpióban lépünk ugyanis a Tejútra, amihez a szívcsillagon, az Antaresen keresztül nyílik az út. Az Antares a Skorpió szíve, itt nyílik az isteni világ. Az, hogy a szív-kapun léphetünk be azt jelenti, hogy a magasabb világok birodalmába csakis a szereteten át van belépő.

A folyamat legvégén történik az átminősülés amikor a Nap kilép a Skorpióból. Itt éri el a fullánkot amiben a méreg található. Ide tartozik egyfajta radikalitás. Vagy a halandót öljük ki magunkból és megszületik az istenember, aki felléphet a Tejútra, vagy a méreg elpusztít, és meghalunk. Ezáltal nincs szintemelkedés, marad minden a megszokott, ugyanazokat a köröket futjuk újra és újra. A szintlépéshez kell tehát az elmélyülés, a magunkba fordulás, és mindazok elhagyása ami visszahúz.

Minél mélyebb a befelé figyelés, a belső munka, annál nagyobb beavatásban van részünk, mert a Skorpió felett ott ragyognak a Kígyótartó csillagai. A Kígyótartó beavató csillagkép. A beavatás az ösztön és szellemi enerigák kézbe fogásáról szól, amit a kígyó feje és farka szimbolizál. A beavató fogja ezt a két erőt és működteti. Ez a teremtés tudásáról és a bennünk élő ösztönerőkről szól. Aki ennek birtokában van, az kapja meg a beavatást és emelkedik ki a halandóságból. A radikális változás erről szól. Ez a Skorpió üzenete. Ez indul el most. Figyeljetek hát belső folyamataitokra, és változtassatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5514389624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu