Telihold a Plejádokban – 2018. november 23 reggeli órák
2018. november 22. írta: Csillagtenger

Telihold a Plejádokban – 2018. november 23 reggeli órák

Ismét felvillan a Telihold, bár most látni nem láthatjuk, mert az ekliptika alatt vándorol, de annál erősebben érezhetjük. És megint milyen mágikus, varázslatos erőket, energiákat éleszt fel bennünk. Már most, ebben a pillanatban is érződik, bár holnap reggel (nov 23) fél hétkor lesz igazán ereje teljében, akkor mikor ébred a Nap. Gondolj bele mekkora erő van ebben. Az éjjel lelkedben megszületett varázslatot hozza be a Nap a nappalunkba, az aktív időnkbe, a cselekedeteinkbe, amit ezáltal azonnal meg is tudunk valósítani, teremteni. Ugyanis a Hold a Plejádok csillagaiban telítődik, ott válik teljessé. A Plejádok az isteni teremtés bölcsője, ahol a legnagyszerűbb dolgok születnek, ahol az élet maga fogan meg és születik. A Hold a mágia, a lelkünk, az álmaink, ő szállítja az üzeneteket a felsőbb énünktől egy ’átlagos’ éjszakán is. Most éjjel azonban átvarázsolódhat a lelked, valami csoda, valami kimondhatatlan történhet. Mert teljesen kitárulkozva, befogadóan érkezik meg a Plejádokba, az Istenek szerelmi fészkébe, és töltekezik, merítkezik abból az energiából, ahol az élet maga születik. És ez nem a földi életet jelenti, hanem az istenit, az örökvalót. Gondolj bele, milyen csodálatos utazásra indulsz ma éjjel.

Javaslom, hogy feküdj le ma jó korán (este 10 körül), tisztán, lehetőleg nem a TV mellől felállva, nem megpakolt gyomorral, de igyál meg egy pohár vizet lefekvés előtt. És mielőtt elaludnál szólítsd meg Artemisz Istennőt. Mondd el neki ami szíved igazi vágya. És kérdd meg, hogy működjön együtt veled abban, hogy ez megvalósuljon. És vidd magaddal jegyzetfüzeted és egy tollat, hogy le tudd írni a választ, akár az éjjel közepén mikor felébredsz álmodból, vagy reggel az ébredés után. Mert ma éjjel nagyon erős üzeneteket kaphatsz, amiben benne van a válasz.

És ami még fontos a lefekvés előtt, az elengedés. A Nap ugyanis a Jupiterrel együtt állva (bár még nem egzakt) a Skorpió ollójából világítja meg a Holdat, ezáltal még erősebb a szeretet üzenete ebben a Teliholdban. Benne van ugyanis a kiáradás a Jupiter által. A Skorpió ollója azonban az elengedés birodalma. Itt attól kell megszabadulni, ami visszatart a fejlődéstől. Legyen ez harag, nem megbocsátás, düh, ellenszenv, esetleg gyűlölet valaki iránt, vagy olyan még le nem zárt érzelem volt társad iránt, aki már nem a tiéd, de még köt a kötelék, ezért nem tudsz továbblépni, stb. Vagyis akkor születhet meg a csoda, az isteni a lelkedben, ha elengedsz minden földit, minden lehúzót. Gondold át ezeket lefekvés előtt, és ürítsd ki szíved. Bocsáss meg, engedd el, vágd le magadról. Ez a csodálatos Telihold ugyanis a belépő ahhoz, hogy Advent és Karácsony idején megszülethessen a fény. Ami idén speciális, hiszen az Isteni szeretet kapuja is megnyílik a Jupiter által, aki karácsony éjjelén az Antares csillaggal áll együtt. Ehhez a belépő az elengedés. Aminek ma este, éjjel van a főpróbája.

Áldás van mindenkin. Csodálatos álmokat és megszületést kívánok mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr214387666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu