Belső szereteterők éledése – Mars a halakba lép – 2018. november 15.
2018. november 15. írta: Csillagtenger

Belső szereteterők éledése – Mars a halakba lép – 2018. november 15.

Ma este (nov 15) a Mars elhagyva a vízöntőt, belép a halak jelébe, így mostantól azt veheted majd észre, hogy az őrültségek, izgalmak, kalandok ideje után a belső csend lesz a fontos, figyelmed befelé irányul, a lelki, érzelmi dolgokból tudod erődet meríteni. Csodálatos lehetőség a szereteterőket beaktviálni, mert a legbensőségesebb idők jönnek és ez pont akkor jön el amikor a legszentebb ünnepre készülődünk. A Mars hozzásegít ahhoz, hogy aktiválni tudd belső kreatív energiáidat és csendesen, békésen készülj fel a Karácsonyra párod, gyermekeid, családod társaságában. A halak az összegzés, lezárás, befejezés időszaka is, amivel pontot tehetsz egy korszak, kapcsolat, egy fejezet, egy munka, stb végére is. Most arra is lehetőséget kapsz, hogy összegezd a mögötted lévő időszakot, átgondold mit tanultál belőle, legyen az egy lezárt kapcsolat, egy munka vége, stb. Abból tudod erőnket meríteni, ha megbocsátasz, elengedsz dolgokat, fénnyé alakítasz minden fájdalmat. Ha nincs konkrét lezárni valód, tekints vissza magára a 2018-as évre, mert megint mi történik? A Mars majd Szilveszter éjszakáján lép át a kos jelébe tehát az év legvégén zárja le az óévet és indítja el az új évet vidáman, frissen, tetterősen, lelkesen, lendületesen egy már magasabb szinten. Ahhoz, hogy ez így történjen, kell persze a lezárás. Ez csillagászatilag még nem lesz az új év kezdete, de a ’téli üzemmódból’, az ünnepek utáni áldott állapotból, amikor amúgy is újra beindul a világ, egy nagy lökettel, jó kedvvel tol majd be minket az új év ritumsába.  

De amíg a halakban jár, nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy megfigyeld magad, hol vannak még benned feszültségek, min kapod fel a vizet, mennyire vannak ködösítések, hazudozások, átverések környezetedben. Ha ilyet tapasztalsz, azt jelenti, hogy alacsonyan működik benned a Mars. A megoldás erre, ha önmagadat győzöd le, és nem nekimész a külvilágnak és veszekszel, haragszol, vitatkozol, hanem belül keresed a megoldást és önmagad győzöd le. Lehet sport által, úgy, hogy igazán beleizzadsz, és persze el is mész sportolni, nem hagyod magadat lebeszélni arról hogy elindulj, de lehet úgy is, hogy szellemi enerigákba fekteted a Mars hatalmas erejét. Ez a halakban lehet bármi ami ezotéria, spiritualitás, vagyis ilyen irányú dolgokkal való foglalkozás, de tökéletes időszak az adventi, karácsonyi forgatagban való elmélyülésre, úgy, hogy nem átrohansz rajta az ajándékokat üldözve, hanem a családdal, barátokkal, rokonokkal, pároddal, gyerekekkel együtt töltöd el akár úgy hogy együtt készítitek a díszeket, ételeket, vagy csak átadjátok magatokat a karácsonyi hangulatnak, elmentek a vásárokba nézelődni, beszívni a finom illatokat, korcsolyázni, beszélgetni, kikapcsolódni. Ami a lényeg, hogy szívből, szeretetből csináld amit csinálsz és ne akarásból.

Míg a halakban vándorol a Mars, csillagképi háttere a Vízöntő csillagai. Még két napig (nov 17) a múlt vízében fürdik, ez idő alatt a belső erődet abból nyered, ha megbocsátasz, elengedsz. Ez a két nap még a legtökéletesebb arra, hogy befelé figyelve megértsd, miért történtek veled dolgok úgy ahogy történtek. Ezután jön a Vízöntő jövő víze, ami a kiáradás ideje, ekkor abból nyered erődet, ha másokért teszel. És megint milyen tökéletes időszak ez. Hiszen remek lehetőség arra, hogy ajándékozz, adakozz, jót tegyél gyerekekkel, rászorulókkal, idősekkel. Amiből sok van neked, nélkülözni tudsz, vagy már nem használnád semmire, csomagold be egy mosollyal és ajándékozd oda annak akinek leginkább szüksége van rá. Tudod, minél többet adsz, annál több lesz neked. Nemcsak belső erődet növeled ezzel, hanem saját magadnak teremted meg a bőséget. És nem utolsósorban boldogabbá, mosolygósabbá varázsolod a világod. És van ennél fontosabb?

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3714374711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu