Nap az Angyal csillagaiban – 2018. okt 16-nov 5
2018. október 15. írta: Csillagtenger

Nap az Angyal csillagaiban – 2018. okt 16-nov 5

Elérkeztünk az Angyal birodalmába, a Nap október 16-án eléri a Spica csillagot, az Angyali dimenziókaput és három napig itt áll bebocsátást kérve. A Spica a kalász, amit learatsz. Ha fényt vetettél, fényt aratsz. Eljött hát az ideje annak, hogy ráláthass arra, hogy spirituálisan hol tartasz, mi eddigi törekvéseidnek az eredménye. Ebben a három napban mérettetik meg, hogy mennyire tudtál továbblépni a múlton, mennyire kezdtél el önállóan gondolkodni, mennyire kerested saját válaszaidat, megoldásaidat (emlékezz vissz a ’A Nap belépett a Szűz csillagaiba Demeter Istennő felügyelet alatt’ c. írásra). Megláthatod, hogy az útkeresésben hol tartasz. Figyeld magad. Figyeld, hogyan reagálsz a környezetedre.

November 5-ig táncol a Nap az Angyalokkal. Az Angyalok mindig velünk vannak, de ebben az időszakban sokkal erősebb a jelenlétük, még intenzívebben érezhetőek, könnyebb kapcsolatba lépni velük, és bármit kérhetsz tőlük, mindenben segítenek. Egy a lényeg, hogy szívből jöjjön és ne legyen öncélú. Mivel a Nap a mikrokozmoszodban Te magad vagy, mondhtjuk azt is, hogy ’te magad válhatsz Angyallá’. Úgy értve, hogy ez az időszak lehetőséget ad a szintemelkedésre, a kilépésre, mivel az Angyalok már az emberi létforma felett élő entitások. Tehát most tetteiddel, szavaiddal, cselekedeteiddel, érzéseiddel kiemelkedhetszaz az ördögi körből. Hogyan? Gondolj mindenkire szeretettel, kívánj neki boldogságot, sikert, örömöt, hogy elérje amit szeretne, hogy legyen neki jó. Ezt érdemes mindig így csinálni, vagy törekedni rá, de most, az Angyali időszakban ennek csodálatos emelő ereje van, mert az Angyalok szárnyán könnyebben felemelkedhetsz és ennek eredményeképp te magad leszel boldog, sikeres, találsz mindenben örömöt, éred el amit szeretnél. Kívánom, hogy mindenki 'találja meg a szárnyait'.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6914301951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu