Plútó újra erőre kap és segít átváltoztatni bármit – 2018. október 1.
2018. október 01. írta: Csillagtenger

Plútó újra erőre kap és segít átváltoztatni bármit – 2018. október 1.

Hatalmas energiákkal indul október, ugyanis a radikális, gyökeres változásokat hozó Plútó irányt változtat, hátráló mozgásából újra erőre kap. Egy bolygó mikor direktbe fordul, eleve elhozza az új lendületet, az új kezdést, a Plútó által mindezt még erősebben érezhetjük, mert ő az őstűz, az a minőség, amivel a végleteket tudjuk mozgósítani. Vele nincs középút, ami elindul, az biztos végigmegy. A kulcs abban van, hogy te indítsd el a változást, mert a Plútó olyan erős, hogy saját maga is képes mozgásba hozni az energiát, és ha nem te uralod, akkor az magától pörög és leránthat. Cserébe viszont segít abban, hogy radikálisan megváltoztass valamit. Ő maga a mélységek (a skorpió ura), a benned lévő Alvilág, az igazi mély belső lelkivilágod, tehát abban tud igazán segíteni, hogy magadban változtass és ne a külvilágot hibáztasd, mert a fejlődéshez belülről kell elindítani a folyamatot, így tud a környezeted is megváltozni. Ez sose fordítva van. A külvilág mindig csak azt mutatja mi van belül. Ebben tud igazán segíteni a Plútó és érdemes is meglovagolni ezeket az energiákat, mert a Nap is halad a Skorpió birodalma felé, nem fogjuk tudni kikerülni, hogy szembenézzünk a sötétséggel. Érdemes már most belendülni és elkezdeni a takarítást, hogy Advent idején, mikor a Nap a Skorpióban jár, már ne ezzel kelljen foglalkozni, hanem megtörténhessen az átminősülés.

 

Mit tudunk most előkészíteni? A Plútó a Nyilas csillagkép íjat ellövő kezénél fordult újra direktbe, ott, ahol a jövőtervezés történik, innen indul el az a nyíl, ami a lüktető lobogó szívhez indul, ahol jelenleg a Szaturnusz jár, és lépésről lépésre ülteti gyakorlatba mindazt, ami által megszülethet ez a fény (emlékezz vissza mit írtam az Őszi Napéjegyenlőség írásban). A Plútó elindít, a Szaturnusz megvalósít. Két karmabolygó dolgozik hát azon, hogy valóban szebb legyen minden. Hát nem csodálatos? Igaz ez kemény meló, de az Alvilágot csakis úgy lehet legyőzni ha megdolgozol érte, nem adják ingyen.

 

Szóval akkor mit is üzen a Plútó? Hogy csakis a mélységekben való elmerülés, a belső világ felé való elindulás által juthatsz el a megoldás, a fény felé. Vagyis a megoldás nem abban van, hogy a külvilágot hibáztatod azért ha szembejön valamilyen kellemetlen, fájó történés, legyen az a főnököd vagy kollegák piszkálása, a párod morcogása, az utcán elég bevágó autós vagy gyalogos, vagy hogy késik a vonat, kimarad a busz, stb, hanem fordulj befelé, és a lelkedben keresd a válaszokat, mert minden azért történik, hogy felhívja a figyelmed valamire, ami még nincs rendben. Ha elindulsz befelé, meg is kaphatod a választ, hiszen a Hold először kedden (október 2-án) a Szaturnusszal, majd szerdán (október 3-án) a Plútóval áll oppozíciós kapcsolatban és küldi az inspirációt, a megoldásokat.

 

Mi hát a megoldás? Mivel a Hold az Ikrek csillagképben vándorol ekkor, kedden még a Castor, szerdán már a Pollux oldalon, arra világít rá, hogy akkor kapod meg az örök minőségeket, ha túl tudsz lépni a múlandóságon, vagyis ha rájössz, hogy minden időtlen, a dolgok nem elkezdődnek és végetérnek, hanem örök körforgásban vannak és minden végtelen, és addig térnek vissza amíg meg nem oldod a gyökérproblémát, vagyis fel nem ismered önmagadban. Tehát a fájdalom, a kellemetlen helyzetek nem azért jönnek, hogy romboljanak, felidegesítsenek, hanem hogy építsenek, mert amint megérted a miérteket, azzal fejlődsz, lépsz előre és leszel több. És ez az ami eljuttat az igazi szeretethez, boldogsághoz. Ez a felismerés most hatalmas erővel érkezik a Plútó által. Figyeld a történéseidet, sok-sok választ és megértést hozhat a következő néhány nap ahhoz, hogy tudd min kell még dolgoznod, amit ha felismersz, azonnal, gyökeresen meg tudod változtatni. Csodálatos lehetőséget rejt a Plútó jelenlegi irányváltása. Használd ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5314274273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu