Karmikus köröket feloldó Telihold – 2023. június 4.
2023. június 03. írta: Csillagtenger

Karmikus köröket feloldó Telihold – 2023. június 4.

A Nap már halad a nyári napforduló, ezáltal pályája csúcsa felé, érezhető is egyre erősödő ereje, amibe belesétál szemből a Hold, amiben ő is kikerekedik, és mivel mindezt a Nimród/Bika-Kígyótartó/Skorpió tengelyén, egy nagyon erős energiájú Telihold virrad ránk (2023. június 4. 5:42). Látni nem fogjuk teljességében, mert már a horizont alatt teljesedik ki a Hold napkelte után, de talán ez is segít abban, hogy minél teljesebben tudjuk megélni a mélységet, amit ebben a Teliholdban érezhetünk, hiszen a Hold a Skorpió energiájában, a barlangban mutatja meg fénye teljességét.
 
Mi történik tehát ezzel a Teliholddal? A szakrális erőink támogatásával (Nimród-Bika kettőse) láthatunk rá belsőnk valódiságára és láthatjuk meg mit működtetünk még ösztönből és nem tudatosságból, amit azonnal meg is tudunk gyógyítani életünkben, vagyis átfordítani, hogy ezzel megértsük és lezárjuk ezeket a folyamatokat, tehát ne kelljen újra és újra átélnünk.
 
Ugyanis a testiségben minden tapasztalás, amiben mindig van valami új lépés, új felfedezni való, ami elvisz minket ilyen-olyan helyzetekbe, történésekbe, legyen az kellemes, vagy fájdalmas, amit a fénynek megfelelően oldunk meg szeretetből, odafigyelésből, törődésből, vagy pedig a félelem miatt haragból, indulatból. Ezen nem fényből indított helyzeteket kell utána újra és újra megélnünk, hogy átírjuk, megoldjuk, függetlenül attól, hogy nem is értjük miért kerülünk ilyen helyzetbe egyáltalán. Mindennek ugyanis oka van, semmi nem történik véletlenül. De ha megértjük, akkor tudjuk megoldani.
 
Ez a Telihold szerintem ilyen helyzetekre hoz megértést, megoldást, főleg, hogy a Nap a 12-es házból világít rá az éppen 6-os házban kiteljesedő Holdra. Érdemes tehát figyelni magadat, belsődet, nagyon sok mindent felismerhetsz mintáidból, amit az élet folyamatosan hoz neked.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5018137814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu