Nap-Neptunusz oppozíció, a Teljesség – 2020. szeptember 11.
2020. szeptember 10. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz oppozíció, a Teljesség – 2020. szeptember 11.

Egy csodálatos, szavakkal szinte kifejezhetetlen naphoz érkezünk holnap, szeptember 11-én. Nemcsak hogy Mars fordulása után eleve a hangsúly a befelé forduláson, belső hangod megtalálásán van, ez a nap éned teljességének tudatosodását hozza el azáltal, hogy a Nap Neptunusszal kerül oppozíciós kapcsolatba. A Nap, mint fizikai én és Neptunusz mint mennyei, isteni én egészülnek ki egymással. Ez az a pillanat, mikor a szívcsakra megdobban, a két világ összeér, rájössz, hogy te mint fizikai világban létező egyén, nem egy vagy a sokból, hanem maga vagy az univerzum, aki belül, a szívedben, lelkedben dobban, és ebben az univerzumban benne van a minden. Tehát te vagy a Minden, Egy vagy, te vagy a Teremtő, valóban te teremted a világod. Ezen a napon rájöhetsz tehát arra, hogy valóban nem az számít mi van kint, hanem hogy te hogy éled meg bent. Felnyílhat a fátyol, és megértheted, hogy te vagy életed színdarabjának forgatókönyvírója, rendezője és főszereplője. És minden benne díszlet, kellék, ahogy te képzelted, rendezted oda. Van ebben a színdarabban olyan ami nem tetszik? Írd át. Mivel te vagy az író, rendező és te is játszod a főszerepet, csak te teheted meg, nem a szereplők, a helyzetek alakítják a te darabodat.

 

Mikor lesz tökéletes ez a színdarab? Ha minden szereplő, minden kellék a helyére kerül. Mikor történik ez meg? Ha elrendezed, átírod, újra játszod. Ha már ezt megérted, megoldottad az előtted álló feladatokat. Innentől csak arra kell figyelned, hogy milyen helyzeteket, eseményeket, szereplőket hoz neked az előtted álló időszak, mert azokkal van dolgod. Addig nem lesz tökéletesség, míg van még rendezni való. És akkor tudod ezt megvalósítani, ha nem a küvilággal, hanem önmagaddal foglalkozol.

 

Az Oroszlán-Vízöntő csillagképek tengelyén áll fel ez a szembenállás. Nap az Oroszlánban, Neptunusz a Vízöntőben. Vagyis ami a teljes tisztulást, felszabadulást hozza, ha önmagad és életed ura vagy, te teremted a világod, ráadásul már nem teremtesz tetteiddel karmát, és tudsz feltételek nélkül szeretni, elfogadni. Vagyis valóban arról szól ez az energia, nemcsak maga a Nap-Neptunusz fényszöge által, hanem a mögöttük ragyogó csillagképi háttér miatt is, hogy te vagy életed ura, és ezáltal vagy lelked mélyéig, teljes teljességében szabad.

 

Nem tudom igazán szavakba önteni mit jelent ez a szembenállás. De érezni érzem. Ha miközben olvastad, és átjárt egy érzés, bizsergés, valamilyen energia, akkor te is érzed. És akkor tudod miről beszélek. Elértünk egy olyan szintre, amikor már valóban nem a látható világ történései a lényeg, hanem ami mögötte van. És most, ebben a néhány napban megérezheted mindezt önmagaddal kapcsolatban, hogy valóban több vagy mint egy test, aki teszi dolgát és napról napra él. Sokkal több vagy ennél, a tudatos tudatoddal felfoghatatlan terv megvalósításán dolgozol, amit itt, ebben a kézzel fogható világban való életed által tudsz most megtenni. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, túl kell jutnod ennek az illuzórikus világnak a határain. Ezt értheted, érezheted meg ebben a néhány napban. Mi kell hozzá? Csendesedj el, keresd a szíved, meditálj, vedd észre a dolgok mögött rejlő valóságot. Nyisd a szíved. És egy nagyon fontos dolog, nem számít a többiek hol tartanak az úton. Mivel te vagy a Minden, ha neked sikerül, sikerült mindenkinek.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2616196588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu