Egyetemes egység felé egész napos rendezvények Budapesten a Flow Stúdióban
2019. szeptember 03. írta: Csillagtenger

Egyetemes egység felé egész napos rendezvények Budapesten a Flow Stúdióban

Hatalmas erők vannak mozgásban, az egész éves Szaturnusz-Plútó és Uránuszi munkák mellé bekapcsolódik szeptembertől Neptunusz is, aki a következő évek meghatározója lesz. Ennek a lépésnek jön most el egy nagyon fontos lépcsője azáltal, hogy a négy gyorsmozgású bolygó (Vénusz-Nap-Merkúr-Mars) is oppozíciós kapcsolatba kerül a halak zodiákusában, de Vízöntő csillagaiban haladó, jelenleg hátráló mozgású Neptunusszal. Ezzel elkezdődik egy olyan folyamat, amiben megtapasztalhatjuk milyen is teljes egységben lenni, vagyis megélni a bennünk lévő harmóniát, teremtő erőket az anyagi világ rohanó hétköznapjaiban.

Ami felé haladunk, hogy megtanuljunk önmagunkból meríteni, ne kívülről várjuk a segítséget. Ez egy hosszú folyamat, nem tanulható meg egyik napról a másikra, kell hozzá a hit, a sok gyakorlás, az önismeret, a lelassulás. A külvilág igazi szépségeit akkor tudjuk azok valódiságában megtapasztalni, ha megtaláljuk hozzá a belső szépséget, erőt, harmóniát. Ehhez kell Neptunusszal megtanulnunk együtt működni, ráhangolódni, ami azért nem egyszerű, mert őt csak a lelkünkkel tudjuk megérteni, nem az elménkkel.

 

Ehhez szeretnék egy sorozat keretein belül segítséget nyújtani mindazoknak, akik valóban készek tenni azért, hogy rátaláljanak a bennük élő isteni erőkre. Ez egy egymásra épülő folyamat lesz, mindig a Neptunusz tranzitjait figyelembe véve. Ezáltal minden alkalommal az aktuális bolygók és csillagképek energiával dolgozunk, mert el kell tudnunk jutni oda, hogy az anyagi világban megtanuljuk működtetni az isteni erőket, vagyis tudatosan kell tudni megélni a bolygók erejét. Ezt a fizikai világot képviselő bolygókon keresztül tudjuk megtenni, de mivel a mélylélek bolygójával kapcsolódnak közben, ezzel egyidőben az Egység felé is elindulunk.

A bolygók energiáján kívül a sorozat egyes részeiben különböző feladatokat végzünk, szép fokozatosan elindulunk lentről felfelé. Dolgozunk a gyökereken, kezdve a múlt dolgaival, majd kreativitásunkkal, aztán érzéseinkkel, amikhez hozzávesszük a csakrákat is, de minden alkalommal csak egy-egy energiát dolgoztatunk meg. Lesznek olyan feladatok amit átbeszélünk közösen, de mindenki kap házifeladatot, hiszen egyéni fejlődésről van szó. Mindezek mellett dolgozunk azon is, hogy miben vagy ügyes, vagyis megtanulhatod mi is az amivel igazán érdemes foglalkoznod, hogy így alapozd meg a biztonságodat. Lesznek légzésfeladatok, hogy megtanulj tudatosan középpontba kerülni, megtanuljuk még felismerni hiányosságainkat, hogy azokat átfordítva változtassunk sorsunkon. Lesznek meditációs részek is, amikor felvesszük a kapcsolatot a benső énnel, elindulunk a belső világ útvesztőiben. Mindig lesz szó az aktuális égi helyzetről, mesélek az Új Kor eljöveteléről, ami egy olyan világ, ami elsőre szinte felfoghatatlan az emberi elme számára. És még sok sok érdekesség.

 

A foglalkozások egymásra épülnek, és valódi elhivatottságot kérnek. Ezáltal csak azoknak ajánlom, akik valóban készek tenni önmagukért. Hiszen azért születtél ide, hogy megtanuld, megtapasztald, megéld azt a nagyságot, végtelenséget aki vagy, akiben ott az Univerzum teljessége, még akkor is ha most le is vagy szűkítve az anyagba. Ha ráérzel erre az erőre, nem lesz senki és semmi aki ártani tudna neked.

Ezen tökéletesség felé haladunk, látom a csillagos ég üzenetein át hogy közeledik, még akkor is ha jelenleg úgy gondold ez nem így van. Hogy a világ maga eljut-e erre a pontra, az a világon múlik, de mivel benne élsz, tulajdonképpen rajtad is múlik, hogy megtörténik-e. De ha te megteszed magadért mindazt, amivel eljutsz a belső harmóniához, azzal nagyot segítesz a világnak is. Viszont feladat felnőni erre a szintre, és ez nem azonnali hatású és nagyban függ az egyén fejlettségi szintjétől. De aki elkezdi, az biztosan halad akármilyen lépésekkel is. És itt a tempó, a sebesség nem számít. Az egyetlen fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani azoknak akik velem tartanak az úton, akik valóban készek tenni önmagukért. Mert ha te nem teszed meg, nem teszi  meg más érted.

A folyamat 2021. decemberében csúcsodik, addigra kell tudni elérni a belső harmónia állapotát. Vagyis úgy néz ki van még időnk, bár mivel itt a láthatalan világgal dolgozunk, semmi sem egzakt. És erősen függ a fejlődés attól is, ki hogyan éli meg és veszi észre a változást önmaga életében, hiszen minden az egyén fejlettségi szintjétől függ. A dátumok folyamatosak lesznek, bármikor bekapcsolódhatsz, bármikor kiléphetsz. Amiatt érdemes az elején beszállni és végigmenni, mert van benne egy folyamat ahogyan felépül a rendszer.

Lesznek egész napos rendezvények, amikor részletesebben megyünk bele az egyes részekbe, a meditációk is hossszabbak, több mindenről lesz szó, de lesz ezeknek az egynapos rendezvényeknek a rövidített változata előadás formájában. Természetesen annak szűkített keretein belül.

Egész napos előadások a Flow Stúdióban 2020. májusig a következő napokon lesznek:

2019. szeptember 14., 2019. október 20., 2019. november 9., 2019. december 15., 2020. január 4., 2020. február 9., 2020. március 8., 2020. április 4., 2020. május 3.

Cím: Flow Stúdió Underground, Budapest VII. kerület Damjanich utca 38.

Belépődíj: 12.000 Ft/fő

Tervezek előadásokat vidéken is, erről is hamarosan lesz info.

Érdemes jegyzetfüzettel készülni.

Regisztráció most nem szükséges, szerettel várok mindenkit.  


A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2315037914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu