Az Alrischa csillag útmutatása
2023. április 16. írta: Csillagtenger

Az Alrischa csillag útmutatása

Útelágazáshoz értünk, egy nagyon fontos útelágazáshoz. Az Alrischa csillag az út vége, ahol eldől, hogy merre tovább. Innen három lehetőségünk van a továbblépésre, ebből kettő visszavisz, egy új utakra. Mindegyikben van szintlépés, mert minden szintlépés, az ördögi körben maradás is, de az egyénen múlik melyiket választja.

Az első lehetőség, hogy újrakezded azt a kört, amit éppen lezártál, úgy, hogy nem is tudod, hogy visszalépsz bele, ezáltal nagyon hasonló helyzetekben találod majd magad, ez az ördögi kör. A második lehetőség, hogy újrakezded azt a kört, amit éppen lezártál, de már tudatosan, hiszen tudod, hogy van még dolgod, de már ’jól’ akarod csinálni, vagyis tudatosan mész bele, hogy azok a dolgok, amikkel még dolgod van, azt végre megcsináld. Ez vezet ki. A harmadik lehetőség, hogy új útra lépsz. Ez akkor van, amikor lezártál már mindent, amivel az előző körre elindultál.

Az erre való tudatosodás, ezek megoldása, meglépése a Halak ideje, amikor a Halak csillagképében vonulnak végig a bolygók. Ezen dolgozunk most nagyon, mert itt vonult végig nemrég Vénusz, Merkúr is (ők már átléptek), itt van a Nap is, ő érkezik most az útelágazáshoz (április 20), de itt halad Jupiter és Neptunusz is és ez az igazán csodálatos, hiszen általuk is megjön a szintlépés. Jupiterrel hamarabb, ő 2023. május 15-én érkezik, Neptunusszal ez arrébb lesz (2038-39), ez most még távolinak tűnik, de nem az, viszont olyan lépése életünknek, ami tényleg szavakon túli, most nem is mennék bele, aki tud olvasni a sorok mögött, értheti, a lényege viszont, hogy ezt most, ebben a testetöltésünkben megélhetjük. Ez az igazi csodája. Nem ő most még a fókusz, de semmiképp nem mehetünk el mellette, folyamatosan érdemes odafigyelni rá, ha rá akarunk lépni vele arra az új útra. És akkor nem is beszéltem arról, hogy jön Szaturnusz is. Valóban olyan lehetőségek korában élünk, felfoghatatlan.

Most előbb Nap és majd Jupiter érkezik, velük érdemes foglalkozni elsőként. A Nap által a hétköznapok, Jupiter által a tudatos vezérlet terén. Rengeteget volt szó Jupiterrel kapcsolatosan az ego letételéről, na, most jön ez a pillanat, hogy mennyire értetted meg, és hogy csináltad a szellemi diszciplinát, ezáltal merre lépsz életednek ezen a terén. Ha érted miről szól ez az egész, azt is érted miért annyira fontos ez. (A szellemi diszciplináról bővebben itt olvashatsz: https://csillagtenger.hu/szellemi-diszciplina/)

A lépésben az a zseniális, hogy amennyire tudatosan lépsz, annyira nem, hiszen az Alrischa csillag, a két halacskát összefogó pont az ekliptika alatt helyezkedik el, tehát a lépés maga a nemtudatosban dől el és történik. A feladatok, helyzetek viszont mindig a láthatóban jönnek ezáltal konkrétumokban történnek, mert a két halacska akik ezeket a feladatokat hozzák, az ekliptika felett úsznak. De mégsem teljesen tudatosan, mert a Halak csillagai a láthatatlan, az isteni éned energiája. Ezért csodálatos a Halak, mert láttatja a láthatatlant, hozza a feladatokat, láttatja, de mégsem teljesen tudatos, rajtad múlik mennyire látod meg. A döntés ráadásul még mélyebben, a nemtudatosban történik.

Ha tehát szeretnél tudatosan dönteni, akkor most van még itt az idő, hogy átgondold az eddigieket. Nap által az előző évedet, de Jupiter által, magát a gondolkodásod, hogy ki vezet, az ego vagy a felettes én, van-e még ott dolog, mert ha van, még meg tudod oldani, hogy az a lépés ’jó’ lépés legyen.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr418103552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu