Szaturnusz fordulása – 2022. október 23.
2022. október 22. írta: Csillagtenger

Szaturnusz fordulása – 2022. október 23.

Elérkeztünk a pillanathoz, amikor Szaturnusz is újra földi pályára áll (okt 23. 6:07), ezáltal elindulunk egy gyönyörű utazáson, ami életünk mindhárom szintjén nagyon nagy vátozást hoz majd. Ez most egy hosszabb írás lesz de érdemes elolvasni.

Szaturnusz mester aki jelen pillanatban még áll az égen, készül arra, hogy elvigyen minket erre a csodálatos utazásra, be lelkünk legmélyére, mind fizikai és isteni utunkon egyszerre. Ez egy hosszú, éveken át tartó utazás lesz, aminek legszebb időszaka 2025-2026 között várható.

A halak jegyébe (2023. már) és Halak csillagképébe (2024. nyara de ekkor ez még kicsit Vízöntő csillagai is) lép majd a mester, ami fizikai világunkban sem az anyag szintje. A halak egy varázslatos birodalom, a szavakon túli birodalma. A mester (te magad) ugyan a legkeményebb mesterünk, aki által az élet vizságit kapjuk, de azzal, hogy ő ide megérkezett, számomra ez azt jelenti, hogy hazaért, vagyis megérkezett a nagy fa (életfa) tövébe, vissza a forráshoz (az élet forrása), ahol a legnagyobb a béke, itt mozdulatlanság van. Ő itt békésen mosolyog és barátságosan beszél hozzád ha odamész hozzá tanácsért. Itt már nincsenek vizsgák, itt már a van állapot van. Ez az abszolút béke ideje. Ez vár ránk 2023. márciustól egészen 2026. februárig. Nyilván közben másik 9 bolygónk sétálgat és hozza a történéseket, de a mester akkor is pihen, vizsgák általa nincsenek. Néha feláll majd és tesz egy kört (ez lesz a retrográd mozgása) de nem megy messze, ezekben sincsenek tanítások, csak kinyújtóztatja lábát.

A vizsgák eddig voltak. Az elmúlt 30 évben, hiszen neki ennyi egy kör. Ezzel az idei utolsó fordulásával a vízöntő jegyében és a háttérben a Bak-Vízöntő múlt csillagaival még utoljára megmutatta hol nem vagy még szabad az anyag szintjén, milyen korlátaid, berögzöttségeid, félelmeid vannak amikkel még dolgod van ahhoz, hogy valóban úgy lépj be a halakba, hogy minden nyugodt és békés. Ezeket még most is felismerheted, és míg 2023. márciusig a vízöntőben halad tudsz rajta dolgozni, hiszen most, hogy előre indul, segít még a felszabadításban.

Akik már magasabb szinten élik életüket, számukra a Bak-Vízöntő csillagaiban sétálgatva idén feltárta azt is, hogy mennyire vagy tudatos isteni képességeidre és tudásodra és mennyire működteted őket termékenyen, tudatosan. A Bak-Vízöntő összefolyása az a stációja életünknek amikor már tudjuk, nyomatékosítom, tudjuk, hogy isteni lelkek vagyunk földi testben utazva ahová tanulni jöttünk az itteni lehetőségeket megélni és megtapasztalni. Földi útján ide érve a vándor már tudja, hogy vele van a fény, ő maga a fény, ezáltal azt is tudja, hogy mindezt ő akarta, minden érte van. És innentől ahogy továbblép már nem tanulás van, hanem megélés, az önmagára való visszatalálás és azáltali kiemelkedés. Ez már a Halak csillagai. Ide vezet a mester a Vízöntő jövő csillagain át a következő két évben (2023-2024). 2025-től már csak a Halak csillagaiban és zodiákulásban halad majd ami egy igazán csodás év lesz, amikor test-lélek-szellem szintjén összeér az én, hogy 2026-tól tudatosan így lépjen tovább. Ez megtörténik 30 évenként, de ez most más lesz, és a most élő ember számára vissza nem térő lehetőség, hiszen Neptunusszal és Jupiterrel együtt történik. Jupiter már elindított minket ezen az úton idén januárban, már megmutatta ki vagy, hiszen ő maga a fény, és ezt jön Szaturnusz segíteni megélni, miközben Neptunusszal már éljük bent, aki szintén idén lépett be saját birodalma legmélyére a halak-Halakba. Ennek az egész folyamatnak a koronája lesz majd a Neptunusz-Szaturnusz együttállás (2026. feb), ami az új időkbe, minőségbe lépés pillanata lesz.

A 2022-es év ezért volt igazán fontos, hogy már most elkezd a befelé fordulást és felismerd mindezt magadban, mert a következő évek annak megfelelően alakulnak, ahogy az ideit (és persze az előző 30-at) elvégezted. Aki feszültséggel, korlátokkal, félelmekkel lép a halak jegyébe, őt elkapja a hurrikán, az örvény. A halak ugyanis egy megfoghatatlan energia, oda az ego nem fér be, nem fogod érteni mi történik veled és nem tudsz igazán mibe kapaszkodni, hogy megold. Addig tudsz megoldani, amíg még leér a lábad a talajra, vagyis a halakon kívül. Ezért lesz aki így, lesz aki úgy éli majd meg ezt az időszakot.

Ezért fontos még az előttünk álló ősz-téli időszak, hogy dolgozz még magadon, amihez mindent megkapunk. Akármit is látsz a külvilágban, a csoda itt van körülöttünk, hiszen milyen véletlen, Szaturnusz előre indulásával egyidőben történik ez a csodálatos, mágikus, Angyali öleléssel érkező Nap-Vénusz teremtő együttállása. Az égiek mutatják, hogy a fény itt van, benned van, körülötted van, és nem máshol kell keresned mint önmagadban bent, mert ha ott megvan, biztos lehetsz benne, hogy mindenhol fény van, hiszen mint lámpás viszed magaddal mindenhová, és mindent felfényezel, ezáltal nem érint, nem ér el a sötét, hiszen a sötét megszűnik mikor a fény megjelenik. Egy dolgod van hát, hogy a benned lévő fényt megtaláld és akkor a legcsodálatosabb néhány év vár rád. És persze utána a folytatás, de az már egy másik mese.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7117959970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu