Az angyalok ideje – 2022. október 17-november 5.
2022. október 17. írta: Csillagtenger

Az angyalok ideje – 2022. október 17-november 5.

Megnyílik ma (okt 17) az angyali kapu azáltal, hogy a Nap 15 óra környékén eléri a Spica csillagot, ahová szorosan követi Vénusz, tulajdonképpen együtt lépnek be, és Merkúr is érkezik okt 26-án, vagyis már mától nagyon erős lesz az angyali jelenlét életünkben, de okt 26-31 között a legerősebb, ami egészen november 5-ig, Merkúr kilépéséig tart.

Ez minden évben megvan, mindig végighaladnak itt a gyorsbolygók de idén kivételesen hangsúlyos lesz, mert az Angyalban lesz az önmagában nagyon erős Nap-Vénusz együttállás és az Újhold is megfűszerezve egy Plútó kvadráttal. Kiemelt erejű teremtő napok elé nézünk, gyorsbolygóink egyik fényszög kapcsolatból a másikba kerülnek a minőségi változást hozó nagybolygóinkkal, amihez azonban megkapjuk égi kísérőink abszolút támogatását. Csodaidőszak vár ránk.

És mondhatjuk ez a repülőrajt is az őszi-téli időszakba, amikor ugyan rengeteg munka vár ránk, de munka nélkül nincs eredmény, viszont nagyon sok lehetőség is ahhoz, hogy már a téli napfordulókor valami csoda szülessen és 2023. márciustól végleg átlépjünk egy másik dimenzióba.

Az Angyalok kinyitották birodalmuk kapuját, szabad a bejárás, sőt, várnak is téged, de neked kell belépni és kapcsolódni velük. Javaslom hát, hogy legyen a következő napok rutinjának a része a velük való beszélgetés. De kapcsolódhatsz velük úgy is, hogy elképzeled, hogy mindenki akivel beszélgetsz egy Angyal, akinek válaszában ott van a számodra fontos üzenet hiszen ilyenkor még intenzívebben kommunikálnak veled mások szavain át. Meg kell tudni ugyan hallani, eleve kérdezni, de ez az időszak remek lehetőség magasabb szintű támogatást kapni testközelből. Használd ki, dolgozz Angyalkáiddal, de kérdezned, kérned kell, mert egyébként nem tudnak segíteni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7217955898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu