Mars Nimród koronájánál – 2022. október 15.
2022. október 15. írta: Csillagtenger

Mars Nimród koronájánál – 2022. október 15.

Mars ma (okt 15) elérte Nimród Meissa csillagát, vagyis ott áll most a koronacsakrát szimbolizáló energiatérben, amit még erősebbé tesz, hogy ezt Holddal együtt állva, Nap-Vénusszal trigonban és Neptunusszal kvadrát kapcsolódásban teszi. És mivel Mars itt, a Nimród csillagaiban fordul, még kétszer aktiválja a koronacsakrát (2022. nov 14. és 2023. már 12.), végig kapcsolatban Neptunusszal, aki a lélek legmélyén tartózkodik most. Harmadik kapcsolódásukkor ráadásul a Nap is megérkezik már Neptunuszhoz.

A koronacsakra az isteni világokkal való kapcsolattartás, amin keresztül megérkezik az isteni tudás. És ez Nimród koronacsakrája, aki nem földi szülött, hanem szakrális királyként született beavató, akiben ott van az isteni tudatos tudás és képességek. Nap-Vénusz már az angyali kapuban, a Spica csillagnál, Neptunusz pedig a lélek legmélyén, palotájában, ahol a víz sem mozdul már, annyira teljes az egység, a harmónia.

Ezáltal a fény tudatossága (Nimród), az angyali világ vagyis földi létünk legmagasabb megélési lehetősége, a hóruszi 5. állomás, ami a földi lét utolsó állomása (Angyal) és az Egy állapotban levés (Halak) van ma összekötve, és egyben dobban. Már most, a mai kapcsolódással kiderülhet hol is állsz ezzel a tudatossággal, mennyire érted, hogy mindez te vagy, ezáltal hogyan működteted teremtő erőidet, hogyan látod az életed, létezésed. De ami egy csoda dolog, hogy ez nem csak a mai napra szól, hanem a mai enerigák, ami önmagában nagyon erős kinyit egy kaput, ami 5 hónapig nyitva van és végig lehetőséget kínál arra, hogy ezt felismerd és változtass ott ahol kell, hogy mire elérünk a harmadik kapcsolódásukhoz (2023. március, ami mondhatjuk egy mérföldkő lesz életünkben), már így működj. Nagyon fontos ez az ősz, abszolút felkészít a 2023. március utáni időkre, aminek fő mondanivalója, hogy nem az számít mi van kint, hanem mi van bent.

A mai nap erre tökéletes, hogy ezt megértsd és ennek megfelelően kezd el megváltoztatni a gondolatiságodat ott, ahol ez még nem így működik (amire a Merkúr-Jupiter hármas szembenállása is tanított). Akkora hatalmas lehetőségeket kapunk az égiektől, az energiáktól, és annyira csak rajtunk, az egyénen múlik hogyan használjuk ki, és ezáltal meglépjük-e azt a nagy lépést, ami szerintem a földi létezés kialakulása óta most először adja a lehetőségét, hogy elkezdjünk tudatosan, isteniként de földi ruhában élni a földi síkon szeretetben és örömben, élvezve ezt a csodavilágot a szenvedés helyett, hiszen most jutunk el ide. Ez lehet innentől a valóságunk, ha tudunk élni vele. De ez mindenkinek egyedüli útja ide elérni, segítséget lehet kérni, de a változás bent tud csak megtörténni, oda már senki nem fér be kintről. Az ősz-téli időszakban ennek megértésére és a változtatásra hatalmas támogatást kapunk, érdemes kihasználni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8117954746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu