Az a Fényföld…
2022. október 12. írta: Csillagtenger

Az a Fényföld…

A nagy égi háromszög amit most a Nap/Vénusz-Szaturnusz-Uránusz/Hold hármasa alkot egy teljes napon át egzakt (okt 11. 11:13-okt 12. 13:47) azáltal ahogy a benne részt vevő bolygók mozognak és kapcsolódnak egymással, így hosszabban lehetőséget adva annak az új útnak a meglátására. Ennek a kapcsolódásnak a ma hajnali, reggeli órái voltak a legerősebbek, főleg azért, mert reggel volt egzakt a Mars-Neptunusz első kvadrátja is.

Ma (okt 12) reggel valóban megmozdult valami és jött az a belső bizonyosság, hogy merre megy az utad. Ezek a reggeli álmokban, reggeli ébredés után még féléber állapotban mutatták magukat igen erősen amikor még kapcsolatban vagy a másik világgal, és most erre emlékezhetsz is, ez nem volt olyan mély mint a Telihold.

Akinek ez nem volt akkor tudatos, most még visszagondolva emlékezhet rá. Kapd el, írd le, és építsd, majd erősítsd magadban, mert ha tényleg elindulsz ezen az úton, meglátod majd, hogy jön minden égi és földi segítség, ami támogat, adja az eszközöket, lehetőségeket, hogy végig is tudj menni ezen az úton, ami valóban a te utad. Leckék, tanítások biztos lesznek az úton, de ez vele jár, abban van a fejlődés és vele együtt a képességek megszerzésének lehetősége, ami további kapukat nyit majd.

Aki éber és már tudatosabb, azt is megérezhette, hogy ez most az első lépés a Fényföld felé, vagy már a visszaút oda, hogy elhozd amit anno odavittél. Ez a Kos csillagai mögött rejlő mitológiában rejlik, a Kos annyira az út eleje mint a vége is, először elviszed az aranygyapjúd, ezzel elindul az utad, majd mikor megfejlődted az abban az útban lévő tanításokat, elmész érte, aminek megszerzése maga is egy kalandokkal teli utazás, de miután elhoztad, abban van a megérkezés, a már önmagad magasabb szintjére való visszaérkezés. Ez ebben a nagy háromszögben abszolút benne van mert az Uránusz van a Kos csillagaiban, a Nap a Szűz jövő csillagaiban aki az Angyal felé is léphet tehát a földi úton is egy magasabb szintre, a Szaturnusz pedig a Vízöntő/Bak csillagaiból hozza ehhez az út tudatosságát, ami már vagy a megtett út, vagy az előtted álló út tudása, mert mindennek van múltja, az előtted álló útnak is.

Tudom ezek az utolsó mondatok már kicsit filozofikusak, de olyan erős energiákban vagyunk jelenleg, lassan el kell kezdeni ezekről az égi dolgokról is mélyebben beszélni nemcsak a földi létről, mert ennek megértése segíti a földi út magasabb megélési lehetőségét.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4217952506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu