Hold főszerepben – 2022. szeptember 25.
2022. szeptember 25. írta: Csillagtenger

Hold főszerepben – 2022. szeptember 25.

Égi kísérőnk, csodálatos Holdanya vasárnap, szeptember 25-én főszereplővé válik azáltal, hogy végigvonul a Vénusz-Merkúr-Nap hármasán, ezáltal együtt áll mindegyikükkel és kicsit össze is hozza őket egy nagy együttállásba, beleerősít a Vénusz-Neptunusz szembenállásába, majd a nap végén a Nappal egyesülve Újholdként megszületik (23:55) ami után még Jupiterrel is szembe kerül mintha neki vinne egy üzenetet.

Mindez a szűz-mérleg jegyeiben, odaát a halak-kos energiáit felpörgetve. Ezek mind igen harmónikus jegyek, a kos kivételével, de Mars, a kos ura az ikrek jegyében szintén nem tüzeskedik most, főleg, hogy egy uralmi szűz Merkúr dolgozik alatta. Vagyis nagyon nyugis, harmóniára törekvő, nagy rendező energiák dolgoznak most, a szellemi háttér is a Szűz-Halak csillagai, mögöttük Demeter és Posszeidon istenekkel (Földanya és a Nagy Vizek, a Mélylélek ura).

Annyira csodálatos csendes finom energiák ezek, amiben ott az Újhold, tehát a születés energiája, ami megszületése után még 'gyerekként' de már erőben, növekedve kiegészül Zeusszal (Jupiter), az Egek urával.

Ez annyit tesz hozzá a már korábban elmondottakhoz, hogy az új én ami most megszületik úgy képes harmóniát teremteni, hogy nem kívülre helyezi, hogy ok, ahogy akarod, csak legyen béke, hanem bent tudja megteremteni, ami ezáltal kívül is azzá válik és innentől így működik. És ezt úgy, hogy mindezt tudatosítja is Jupiter által. Tehát egy új békés földi lét megszületésének a lehetősége ez a mai nap a szellemi én vezérletével.

Csodalehetőség, csodanap. Azt érdemes megfigyelni hogyan telik, mert ott van benne a harmónia, a teljes szimbiózis, de közben a konfliktus lehetősége is a szembenállás miatt, vagyis megláthatod mennyire van ez közel vagy távol a te életedben.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2817939034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu