Merkúr-Jupiter szembenállás 2 – 2022. szeptember 19.
2022. szeptember 20. írta: Csillagtenger

Merkúr-Jupiter szembenállás 2 – 2022. szeptember 19.

Az emlékezés a tudás legtisztább forrása, a beavatottak kiváltsága. Ha azt akarod, hogy megnyíljon az emlékezés forrása, akkor kérdezz, gondolkodj, tanulj, beszélgess és a legfontosabb, hagyd a kütyüt.

Ezzel, a készülő könyvemből vett gondolattal tudnám talán legjobban leírni a Merkúr-Jupiter közeledő második szembenállásának (szep 19. 00:34) üzenetét, főleg, hogy mindketten retrográd mozgásban vannak, vagyis az isteni úton járnak, ráadásul mindketten az emlékezés egy-egy csillagképében.

A közös útjuk és háromszori szembenállásuk tényleg egy nagyon fontos energia a jelenben, ami ráadásul kihat a jövőre is, ezért valóban javaslom, hogy kezdd el a szellemi diszciplína gyakorlását, az vezet ki saját kételyeidből. Más nem tudja megtenni helyetted. A szellemi diszciplínáról bővebben itt olvashatsz: https://csillagtenger.hu/szellemi-diszciplina/

Most még könnyebb, mert még nem lépett be Szaturnusz a halakba, ami viszont már nagyon közel van. Ha most úgy érzed talajvesztett vagy, akkor az ott biztos az lesz, mert a halakban másképp ültet gyakorlatba a mester, ott nincsen kézzel fogható. Egy jól megélt halak Szaturnusz viszont a teljesség földi létben való megjelenése, a legnagyobb csoda. Most történik rá a felkészülés, amihez a tudatos gondolkodás szerintem nagyon nagy segítség, ha nem maga a kulcs. Ebben a szembenállásban ez benne van, érdemes kihasználni.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2517935654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu