Nimród vezérlete
2022. június 15. írta: Csillagtenger

Nimród vezérlete

Csodahajnalunk volt ma (jún 15) kivételesen erős energiákkal, amik ráadásul felébresztették és központi energiává emelték Nimród csillagait, aki következő néhány napunk vezető energiája lesz. Ez már önmagában csodálatos, de ahogy ez felvezetődött, még kiemeltebbé teszi.
 
Ugyanis ez minden évben így van, mert elérkezik az a pillanat, mikor a Nap kilép a Bika szarvai közül és csak Nimród csillagaiban vándorol. De idén ez nagyon erős belépővel indult, mert ma hajnalban, mikor elérkezett a Nap Nimród Meissa csillagához, aki a koronacsakra energiája (jún 15. 4:38), szinte egyidőben járt a Hold a Nyilas csillagkép Al Nasi csillagánál, a fény születése pontján (jún 15. 2:43), úgy, hogy előtte ők ketten a Kígyótartó erejét behozva a Telihold energiájában teljesedtek ki (jún 14) és mindezt Neptunusszal kvadrátban aki behozza ezzel a halak-Halak energiáját is. A Nap-Neptunusz kvadrát még egyébként erősödik, jún 16-án lesz egzakt.
 
A Nap tehát ilyen energiákkal feltöltve ébredt ma és hozta el nekünk a fényt, és ezzel fel is ébresztette Nimródot és központi energiává tette. Érezzük őt már egy ideje, hiszen a Nap június 2-án belépett csillagaiba, de ekkor még a Bika-Nimród összefolyásban járt, és én úgy gondolom ekkor inkább a Bika energetikája erősebb, Nimród ilyenkor még a háttérben van, bár szerepe nagyon fontos, főleg a jelen időkben Vénusz és Mars mozgása miatt, de most nem erről beszélnék.
 
Szóval elérkezett Nimród fejcsillagához, a Meissa csillaghoz és ezzel kilépve a Bika szarvaiból Nimród felett ragyog, így jún 16-21 között Nimród szellemiségében éljük hétköznapjainkat míg el nem éri a rák nulla pontját, az ég tetejét és át nem lép az Ikrek csillagaiba. Két ekliptikus csillagkép között erre a néhány napra csak egy beavató csillagkép vezérel bennünket. Érzed ennek az erejét? Abban segít, hogy felismerd magadban Nimród erejét.
 
Nimród egy szakrális király, vagyis istenküldött, azt jelenti, hogy ő tudatában van képességeinek, tudásának, a tiszta erőknek, bölcsességnek (tiszta=isteni, nincs benne poláris, csak az Egy ereje) és ő királyként érkezik, aki már vezető, nem a hatalomszerzés a célja, hiszen már mindene megvan, túl van a vágyain, ő vezet, mutatja az utat, elindít, adja a bölcsességét. Vagyis benne ott van minden, az út tudása, aki tudatos arra, hogy létezik, járja az utat, tehát ismeri egyszerre a múltját ezáltal a jövőjét, képes a linárison túl látni, tehát lát összességében, de érti a mélységeit is a dolgoknak mert ő szakrális energia, testben van, de tudatos az isteni énjére. És ő az első. Az első. Az az első, aki benned is ott van, az az erő és tudás amikor először megérkeztél. Tehát Nimród az az energia, aki által te magad is tudod, hogy isteni vagy, és saját életed és sorsod ura, aki tapasztalni jött az anyagi létbe, csak ez le van számunkra szűkítve, hogy meg tudjuk tapasztalni, bár bennünk van. Tapasztalásaink által szerezzük vissza, amire ilyenkor nagyobb lehetőséged van emlékezni és tudatosítani életedben.
 
Ezzel az energiával tudsz most kapcsolódni. Ő tölti be most minden pillanatunkat. Ha felnézel az égre, a Nap felé, Nimród erejével tudsz kapcsolódni. Őt érzed most minden fűszálban, a reggeli harmatcseppben, az élet minden rezdülésében. Nimród most központi energiája életünknek, akit a Nap erején, energiáján keresztül élünk meg. És be tudod őt most hívni életedbe, nem kell mást tenned, mint kapcsolódnod vele. Lehetőleg minden pillanatban. Hagyd most a profánt, hagyd most a híreket, hagyd most a kütyüt. Kapcsolódj, gondolj rá. Ennyi kell, csak gondolj Nimródra, képzeld el, szólítsd meg, beszélgess vele, mikor sétálsz, ülsz az autóban, főzöl, csinálod a hétköznapi dolgaidat, ne engedd, hogy elvigyenek a hétköznapok gondjai, emeld energiáidat, gondolataidat és kapcsolódj Nimróddal. Ha szeretnéd még mélyebbre vinni, imádkozz hozzá, meditálj rá, erre a Napkelte pillanatai a legalkalmasabbak, valamint azok, amikor a Nap Nimróddal a zeniten van (ez ma, jún 15-én 12:38, ami naponta egy perccel később van, tehát 16-án 12:39 és így tovább).
 
Ne feledd, mindez Neptunusszal kvadrátban történik, ebben a koronacsakra (Meissa) mellett a mélylélek is benne van, így még erősebb, még kivételesebb lehetőség, főleg, hogy mielőtt Nap átlép a rák nullán, Hold együtt áll majd Neptunusszal (jún 20) és így érkezik meg a kos nulla pontjához, ami egy napon van a Nap rák nullához érkezésével, tehát egyszerre lesz a születés és kiteljesedés, amit ugyanaz a két bolygó, a Nap és Hold hoz el, akik ezt a néhány napot is elindították. Keretbe foglalják az egészet, annyira gyönyörű. Ezért javaslom, hogy írd is le Neptunusz naplódba minden élményedet, megélésedet, hogy hogy megy, hogyan alakul, hogy éled meg, mennyire tudod tartani ezt a kapcsolódást, mennyi idő alatt zökkent ki az egod, vagyis a külvilág, mikor veszed észre és veszed át újra az irányítást. A jövőt nézve lesz ennek nagyon erős üzenete számodra, érdemes naplózni, meglátod majd benne a fejlődést, tudatosodást, ami segít mindezt a hétköznapokban is könnyebben megélni majd.
 
Nagyon erős egy héthez érkeztünk, Nap a Tejútra is lép közben június 17-én, hatalmas az égiek támogatása, minden bolygónk emelkedő íven halad, erős nagyon a kiemelkedés, tudatosodás lehetősége, életed emelése. És csak rajtad múlik hogyan használod ki ezeket a napokat, ezt az energiát.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3117858649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu