Újhold az Aldebaran csillagnál – 2022. május 30.
2022. május 30. írta: Csillagtenger

Újhold az Aldebaran csillagnál – 2022. május 30.

Még fel sem ocsúdtunk az elmúlt hét hatalmas energetikai hatásai alól benne Jupiter-Mars új szellemi utakra indító erejétől, már is itt van az új hét további csodálatos és nagyon erős energiákkal. Egy Újholddal indítunk, de a lényeges energia Merkúr és Szaturnusz egyre erősödő kvadrát kapcsolódása lesz a héten.
 
Az Újhold az Aldebaran csillagnál születik május 30-án 13:30-kor a 9-es házban. Az Aldebaran csillag a Bika csillagkép szeme, ő a teremtő gondolkodás, amivel meglátod és megérted a benned lévő isteni teremtő erőket. Ez ha belegondolsz egy hatalmas dolog, hiszen tudjuk, de nem tudjuk, hogy isteni teremtő erőkkel rendelkezünk, ennek tudatosságát szépen fokozatosan szerezzük vissza, de most viszont ezzel az Újholddal mégis meglátjuk és lehetőséget is kapunk most már tényleg élni is vele. És a nagy dolog benne, ha meglátjuk, azzal életünk egyik alappillérét, a tudatos teremtés képességét erősítjük meg életünkben, mivel az Aldebaran csillag az egyik úgynevezett világoszlop, amit úgy érts mint földi léted egyik alappillérét, amire támaszkodsz. Ezzel az Újholddal tehát megújul, megerősödik annak tudatossága, hogy valóban a gondolat által teremtjük világunkat. Ezt már talán tudjuk, mert annyiszor elhangzott már, de most akár tudatosodhat is, ami azt jelenti, hogy azt a tudást, ami eredendően benned van, azt alkalmazod is végre. Na de miről is szól ez? Ez nyilván mindenkinek egyéni, mert mindenkinek máshol van a fókusz, de hogy mi ez, erre is megvan a kulcs ebben az Újholdban.
 
Mert ez az Újhold megint behozza a Vénusz és Mars útjában rejlő titkot (legalábbis egy részét) mert ha nem csak magát az Újholdat nézzük, hanem a folyamatokat amiben vagyunk, akkor tudjuk, hogy Vénusz és Mars egy-egy fordulása is az Aldebaran csillagnál történt(ik). Vénuszé már megvolt, Marsé közeledik. Az Aldebaran mint mondom a tudatos gondolkodás, életed egyik alappillére, Vénuszról és Marsról meg már tudjuk, hogy mint az IC és MC urai értendők (analógiában), tehát bennük van életed alapképessége és a megoldása is.
 
Vénusz 2020. május-júniusban fordult itt először (egyben nézve a folyamatokat, nyilván abszolút ’véletlenül’ pont ekkoriban). Érdemes visszagondolni milyen életed volt akkor, milyen lehetőségek villantak meg, mit és hogyan értelmeztél és oldottál meg, mikre gondoltál akkoriban, hogyan értelmezted az életed, mennyire volt benne számodra élet, szépség, mit láttál meg benne, függetlenül attól ami a külvilágban volt, bent hogy élted meg, megtaláltad-e a megoldásokat, jöttek-e nehézségek, hogyan oldottad meg. Utólag már minden más, mert már fentről nézed, nem benne vagy, érdemes tehát átgondolni.
 
Azért, mert Mars ide közeledik, ő fogja majd megmutatni 2022. november-2023. január között míg itt forgolódik, hogy amit Vénusszal átéltél akkor, azt azóta hogyan fejlődted meg, mennyire másképp gondolkodsz, mennyire másképp, magasabb szinten oldod meg a dolgaidat, mennyire tudatosan teszed mindazt, egyáltalán léptél-e szintet, vagy még mindig a jól bevált módszereket alkalmazod. Mars által kerül majd mindez felszínre, és ha minderre tudatos vagy, ő segít szintet lépni, ha addig még valamiért nem sikerült, hogy már valóban tudatosan magasabb síkon is teremts, működj.
 
Ez az Újhold tehát ennek a teremtő folyamatnak egy segítő lépése, de abban mindenképpen indító lépés, hogy észrevedd, mennyire vagy valóban tudatos arra, hogy milyen teremtő erőkkel rendelkezel és azokat hogyan működteted, látod-e a dolgokban a magasabb megoldásokat, a fény általi teremtő, segítő erőket. Érdemes megfigyelni magadat, hogyan gondolkodsz és cselekszel, főleg egy ilyen Mars-Jupiter energiával a háttérben, amiben magában benne van az önmagára tudatosodott én és gondolom érzékeled, hogy az év végi Mars általi lépésben benne lesz Jupiter szellemisége is a háttérben.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7617843753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu