A fény győzelmének útján – 2022. április 26-30.
2022. április 26. írta: Csillagtenger

A fény győzelmének útján – 2022. április 26-30.

Hű, micsoda napok megint, egyszerre jársz lent Gorgónál, nézel szembe a sötétséggel (tegnapi írásom ’Ki Gorgód’ címmel), és tárul fel közben mi a fontos számodra a földi létben, mi földi utad valódisága, hol tartasz ezen az úton, hiszen ma, április 26-án éri el Merkúr az Algol csillagot és holnap, április 27-én éri el Vénusz a Neptunuszt, majd néhány nappal később, április 30-án Jupitert, amivel Vénusz kicsit megint összeköti a két nagyurat.
 
Vénusz halad Neptunuszhoz és a Jupiterhez ezért a vénuszi dolgokban van az üzenet most azzal kapcsolatosan, hogy mi az amit nem az isteninek megfelelően működtetsz, hol vezet még mindig az a tudatosság, hogy vissza-visszatérni ahhoz a régi megszokotthoz, amit a covid előtt csináltál. Most, hogy kinyílt újra a világ, nincs covid, nincsenek korlátozások, most láthatod meg, bár most még belül, hogy mi az amit ugyanúgy csinálsz, annak ellenére, hogy tudod, hogy nem az lenne az út. Vénusz az egyik alapkő, aki kivezet az átlagból, az irányítottságból, de hogy hogyan, ehhez érteni kell Vénusz útját. Ezért nagyon fontos tudni, mi számodra Vénusz, ahogy már korábban is írtam, hogy gondolkodj el rajta.
 
Ehhez most belülről kapsz támogatást a következő napokban azáltal, hogy Vénusz végighalad Neptunusz és Jupiter között a halakban. Ezáltal fel tudja neked tárni belül, egyelőre még belül, hogy mik azok a vénuszi dolgok ami számodra vénuszi, ez lehet szerelem, nő, vagy magával a földi léteddel, a földi teremtéseddel, a testiséggel kapcsolatos, megélések, élmények, az Aprhodité minőségek. Mi az amivel építkezned kéne vagy min kéne túllépni. Ez most bent van, bent keresd megérzések formájában. Megmutatja magát mi az ami felé még vissza-visszalépegetsz, amik visszahúznak a régibe, az ördögi körbe, és mik az új dolgok, amiket megértettél, hogy igazán fontosak. Mert ezek igazságossága jön el, és ezek határozzák meg a jövődet. Főleg a Jupiter-Vénusz együttállás napja (április 30), ez egy szerencsenap is, de nem ez a lényege, ebben egyszerre van az új jövőd építése, az uránuszi munkák segítése Vénusz által, és a belső munkák támogatása Jupiter által, aki segíti a tudatosodás útját, a belső mesterré válást, a belső hazafelé vezető utat, ahogy támogatja majd Szaturnusz és a Neptunusz munkáját. Kicsit most messze megyek ezzel, de az április 30-i Vénusz-Jupiter együttállásban benne van az új tudatos ember megszületésének első lépése, főleg hogy aznap Újhold is van a bikában (Vénusz uralma alatt) és Kos csillagaiban.
 
A 2022-es év önmagában tipikusan az az év, amikor az úgynevezett ’értelmetlen’ munkákat el kell végezni. Folyamatosan jönnek ilyen és olyan feladatok, amiket érdemes megcsinálni, de még nem ezekben van a megoldás. Ez az év az alapozás az előttünk álló évekhez, amikor majd jönnek a konkrét feladatok. De hogy azok ne legyen olyan nehezek, az idei év belső munkái adják meg a hátteret, alapot. Nagyon sokat teszel magadért, ha ebben az évben a fókuszt a belső világra helyezed. A nagy mélységeken már túl vagyunk, már tudjuk, hogy mivel küzdünk, mit rejtegetünk belül, még akkor is ha nem tudjuk (ez volt Jupiter útja a halakban). Aki csendben volt az év első felében, tulajdonképpen egészen idáig, sőt még május közepéig tud befelé figyelni, nagyon sokmindent megért belül, ami a következő évekhez kell. Ezek már a nyáron felfedik magukat, de még azzal sem vagy majd kint a munkákból, de legalább tudod mi vár rád 2023-tól, amikor elindulnak a nagy munkák azáltal, hogy Szaturnusz belép a halak jegyébe.
 
És ehhez ad hatalmas támogatást az előttünk álló néhány nap azzal, hogy Vénusz végighalad lelkünk legmélyebb birodalmán és találkozik a jövő éveket abszolút meghatározó két mesterrel Neptunusszal és Jupiterrel, hiszen ne feledd, ők a halak jegyének urai, akik uralma alá belép jövőre Szaturnusz, aki el fogja hozni a konkrét munkákat, amiben feltárul mindaz, hogy mennyire érted a földi létezés lényegét. Ezért lesz kemény mindenkinek, de főleg annak akinek fogalma sincs mi történik, vagy nem alapozza meg azzal, hogy elkezd befelé figyelni. Mert aki még mindig kint vakerászik, neki nemcsak a jövő év lesz kemény, talán el is megy ezzel mellette a lehetőség, amiket ezek az energiák összességében rejtenek magunkban.
 
Az előttünk álló néhány nap ezért fontos, ebből kiemelt április 27-e amikor Hold is beleáll ebbe és végigvonul a Vénusz-Neptunusz-Jupiter együttálláson, ez a nap még erősebben hozza az üzeneteket azzal kapcsolatosan hol tartasz a belső egységgel és mi fontos neked a földi léted, földi utad során.
 
Igazából nincs más dolgod mint figyelni. Most még figyelni, de azt nagyon. És mindent leírni a Neptunusz naplódba. Mindent, amit feltársz. Egyrészt a Gorgóddal kapcsolatosan, ami közben szintén dolgozik, másrészt arról, hogy mi számodra az új világ, és hogy mit hogyan élsz meg. Annyira gyönyörűen összeérnek a szálak és rakják le az alapköveket.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr917816871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu