Vénusz és Mars titka
2022. április 19. írta: Csillagtenger

Vénusz és Mars titka

Akár hiszitek akár nem, de Vénusz és Mars kezében van a kulcs a korszakváltáshoz amiben vagyunk. Erről részletesen beszélek az április 21-i Korszakváltás küszöbén előadásomban.

Akár meghallgatod, akár nem, mindenképpen javaslom, hogy gondold át mit jelent Vénusz és Mars az életedben. Ha tudod akár a születési ábrádból kiolvasva, vagy általánosságban mi számodra Vénusz és Mars, az ő minőségük?

Az új világ teremtése terén nagyon kiemelt szerepe van mindkettőjüknek jelenleg. Amúgy is, mert ők a teremtő bolygók, de most különösen mert bennük van az út elrejtve ami a következő években fel is tárja magát. Úgy, hogy közben mégis a nagybolygók végzik az átalakulást. Annyira szépen össze van rakva.

Azért mondom ezt most, mert érdemes tényleg elgondolkodni rajta, figyelni magad, kapcsolódni mind Vénusszal és Marssal, főleg hogy mindketten közelednek Neptunuszhoz és Jupiterhez, akik pedig a földi utunk egyik legmeghatározóbb együttállásában vettek részt nemrég. Ennek hatása még mindig él, amit Vénusz és Mars kicsit majd felelevenít megint mikor közéjük érnek. Ha tehát most dolgozol Vénusszal és Marssal csak úgy általánosságban, a valódi válaszokat kaphatod meg az utaddal és a jövőddel kapcsolatosan. Fogok én még erről sokat beszélni, Vénusz és Mars útja nagyon kiemelt, de a mostani halakság miatt ez most talán még fontosabbá vált. Még azt is javaslom, irogasd fel ezeket a felismeréseket a Neptunusz naplódba. Mindennek megjön majd a megértése, magyarázata, de jó, ha dokumentálva van.

Szóval ki számodra Vénusz és Mars?

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2617811061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu