Újhold a Merkúrral, egy valóban mágikus pillanat – 2022. április 1.
2022. március 31. írta: Csillagtenger

Újhold a Merkúrral, egy valóban mágikus pillanat – 2022. április 1.

Az újonnan születő Újhold (április 1. 8:24) abszolút mágia, ugyanis az Újhold születésének pillanata egyben megmutatja, leképezi a jelenleg nagyban folyó folyamatokat. Tényleg benne van ebben az Újholdban minden. Miért mondom ezt? Mert az Újhold Merkúrral együttállva születik a 12-es házban, a kos jegyében és Halak csillagaiban. Mit jelent ez? A három személyiségbolygó által a testetöltött lélek teljességében születik újjá, mondhatnám a földi sík van újjászületőben (ami igen). Aztán az Újhold energiája által ott van benne a születés és a 12-es ház által a lezárás (és igen, korszakváltásban vagyunk). Aztán a kos jegye által ott az elindulás, a Halak csillagképe pedig jelképezi az útja végére ért vándort (és igen, el is kezdünk valamit és a végére is érünk egy nagy körnek). És ott van benne mindkét világ, a kos jegye által a hétköznapok, a Halak csillagképe által a szellemi világ (tényleg új szintre lépünk). Ugye hogy minden benne van?
 
Mi ez ha tényleg nem egy mágikus pillanat? Hónap eleje is van, ez is valahol ez kezdeti pont, raádásul kos jegye. Abszolút új indulás, új erő, mintegy támogatás az élettől, az energiáktól, hogy lépjünk tovább, lépjünk magasabb szintekre, főleg, hogy az Újhold mögött a Mars Szaturnusz nagymesterrel áll együtt, akiknek a kettősében is az ott van az elindulás és az út maga, de nézhetjük úgy is hogy a fiatalság és a bölcsesség.
 
Éppen ezért ez az Újhold felhívja a figyelmet arra, hogy figyeljünk a bennünk zajló folyamatokra, énünk teljességében (Nap-Hold-Merkúr vagyis testünk-lelkünk-szellemiségünk mind megújul), mert megmutathatják magukat olyan helyzetek, lehetőségek, visszatérő személyek, felbukkanó, ismétlődő emlékek, amik még megoldandók, amikben még tanítás van, amit meg kell oldani ahhoz, hogy az az új kör valóban majd magasabb szinten induljon (Visszaúszó Halak). Neptunusz útja és munkája révén nagy lezárásban vagyunk, mivel ez több évet is jelent, kapunk rá némi időt és mindenképpen több lehetőséget is, hogy megtegyük, helyretegyük amit rendeznünk kell ahhoz, hogy majd tényleg tisztán tudjunk továbblépni. Ez az Újhold szerintem ehhez hoz(hat) feladatokat, de résen kell lennünk, hogy észrevegyük és a kos jegye miatt odafigyelni, hogy most már másképp oldjuk meg (a szaturnuszi bölcsességgel fűszerezve).
 
Vagyis szerintem ez az Újhold abban segít, hogy felismerjük hol van még amivel dolgunk van. Tehát figyelj és örülj mindennek ami szembejön, mert azért jön, akkor is ha úgy érzed hogy 'ne már megint', és 'miért mindig a feladatok és miért ilyen nehéz'? Azért, hogy megoldd, ugyanis anélkül nem fogsz tudni továbblépni. Van ebben egy nagy vizsga is, hogy jöjj rá, hogy lehet ugyan tologatni továbbra is, de nem érdemes mert aki tovább akar lépni, annak meg kell dolgoznia magán amit meg kell, anélkül nem fog menni, már nincs helye továbbra a kiskapuknak.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3717794101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu