Még bent de már kifelé – 2022. március 18-23 (27)
2022. március 17. írta: Csillagtenger

Még bent de már kifelé – 2022. március 18-23 (27)

Nagyon erős néhány nap felé közeledünk, amiben már megtesszük az első lépéseket kifelé a ’sötétből’, de azért még mindig nagyon bent dolgozunk, viszont kezd már lassan felderengeni merre haladunk. A munkák még bent vannak, befelé kell még mindig koncentrálni, ez még mindig a beavató időszak, sőt talán most élesedik igazán mik a lélek igazságai, mik a valódi dolgok, amik el is kezdik megmutatni magukat, hiszen jelenleg négy bolygónk is a halak jegyében van. Talán lassan kezded is megérteni már mi volt amin bent dolgoztál az elmúlt időszakban, miket értettél meg önmagadról, talán lassan összeáll az is mit akarsz és hogyan akarod. Jupiter elindított minket ezen a belső igazságok útján mikor belépett a halak jegyébe 2021. december 29-én, amit Plútó erős munkája miatt akkor lehet nem is vettünk észre, de azóta Plútó már visszavonult, sőt, Merkúr is belépett a halakba, így azok az igazságok, amik időközben bent formálódtak, kezdenek valósággá érni Merkúr által és kezdjük is tudni kimondani, de mindenképpen belül, önmagunkban megérteni hogyan is állunk saját magunk életének valódiságával, mi benne az illúzió, hol csapom be magam, milyennek látom magam, életem igazságait. Még mindig bent formálódnak, még mindig bent dolgoznak ezek a dolgok, de most hogy Merkúr-Jupiter (március 21) majd Merkúr-Neptunusz együttállás lesz (március 23) a halak-Halak birodalmában, már a tavaszi napéjegyenlőség után, mikor a Nap átlép a felső térfélre (március 20), ezáltal a fény (önmagunk) kibújik a barlangból, ezek a belső igazságok is egyre jobban érhetővé válnak. Még belül dolgozunk, mert még mindig bent vagyunk, Merkúr, Jupiter és Neptunusz is még a halak jegyében jár, de a Nap által már megtesszük az első lépéseket.
 
Valóban az első lépéseket, mert miközben ennyire erősen ott van még a halakság (március 20-ig Merkúr, Jupiter, Neptunusz és Nap a halakban), Vénusz március 19-én és Mars március 22-én kvadrátba lép Uránusszal, vagyis valóban egyidőben van az, hogy már lépünk de még várunk. A kvadrát a vízöntő-bika energiájában történik, ahol Vénusz és Uránusz uralmi cserében van, tehát ahogy az egyik dolgozik úgy dolgozik a másik. Ez egy nagyon fontos kapcsolódás, hiszen Vénusz adja a hátteret Uránusznak az új világunk építéséhez, ezért mindig fontos Vénusz hol jár, akinek most éppen Uránusz adja a hátteret, amiben ott az újdonság, új útra lépés a vízöntő miatt. Tehát ebben a néhány napban már léphetünk is saját új életünk felé, sőt, talán javaslom is. Vénusszal kezdd el, Mars majd belöki. Ez a kvadrát újra feleleveníti a 2021-es évet egészében lefedő Szaturnusz-Uránusz kvadrát energiáját, ami akkor ott arról szólt, hogy elkezdtük építeni az alapokat az új világhoz. Akkor még az volt a dolgunk, hogy felismerjük honnan jövünk (Szaturnusz Bak fejében aki látja múltját), és hová tartunk (Uránusz a Kos fejében aki látja a jövőt). Ez a mostani Vénusz/Mars-Uránusz kvadrát viszont már a Bak fejében de a Kos testében áll fel, ahol ez a tudatosság már épít, hiszen a Kos testében kezdődik az első testetöltés. Tehát lépj. Ami formálódik benned egy ideje, azzal tedd meg az első lépéseket előre.
 
A Telihold (március 18) a felvezetője ennek a néhány napnak, amiben már eleve ott van a továbblépés ugyanis a Hold a Szűz múlt lábában teljesedik ki. Ez a Telihold egyben megmutatja számunkra ennek a halakban vándorló tehát még a belső világban dolgozó de a vízöntő-bika energiában első lépést már megtevő energiáknak az összességét, hiszen a Telihold az Egység-Szűz múlt energiájában villan fel, amiben benne van a továbblépés de az isteni vezérlettel, hiszen a Nap a Halak-halak (abszolút megváltói) minőségéből világít rá a Szűz múlt lábánál haladó Holdra. Ezzel a Nap megmutatja, hogy a továbblépéshez, a múlt félelmein, az élet már nem ’élő’, nem fénnyel teli részein (Szűz múlt) úgy tudsz továbblépni, ha bentről indítod (halak-Halak), vagyis az isteni vezet utadon, nem a külvilág látszat valósága, vagyis a Nap rávilágít számunkra, hogy innentől tényleg a belső út az út, akkor fogod tudni megoldani a dolgaidat ha bentről indulsz.
 
Közben Nap március 20-án elsőként átlép a kos nulla fokán, ezzel nemcsak elindítja az új évet (csillagászati újév pillanata), hanem ezzel fellép a fény térfelére. Ezzel győz a fény, ez a fény győzelmének pillanata, a napos órák száma is egyre több lesz innentől a nyári napfordulóig, elindul az élet. Még mindig emelkedőben vagyunk, de már látjuk is mert kiléptünk a fényre. Még dolgozunk bent is, még mindig valahogy a vezérlet bentről jön, mert a tudásbolygók még bent dolgoznak a halakban, de a vénuszi és marsikus teremtő kvadrát, amiben a teremtés két energiája teremtő fényszöggel kapcsolódik az új világot építő, régiből kiemelő Uránusszal, valamint a Nap fényre lépésével már elindulhatunk. Lassan, de már lépésenként, főleg, hogy Merkúr is a felső térfélre lép vagyis eléri majd a kos nullát, a kezdő pontot március 27-én.
 
Egyszerre bent és kint, vagyis a belső kezd teret ölteni. Még ne kapkodj, de már kezdd el a tudatos építkezést. Ez még a belső munkák ideje, de már kifelé kacsintgatással. És tudod miért nagyon zseniális ez? Mert ahogy elkezdesz kifelé tekinteni, azonnal kézzel foghatóvá válik, hogy mennyire az illúzió vagy a valóság világában vagy, mit építesz, mennyire értetted meg mire tanított ez az elmúlt időszak.
 
Ha elkezdted a Neptunusz naplót vezetni, figyeld magad, és a március 21-23-i Merkúr-Jupiter és Merkúr-Neptunusz együttállások napjain megélt élményeidet is írd le. Ez a három nap a felvezetője az április 12-i Jupiter-Neptunusz együttállásnak, ami egy igen kivételes nap lesz, ha most résen vagy, és figyelsz, Merkúr átlal könnyebben megértheted mit akar majd az a nap mondani neked, vagyis mik a lelked legmélyén lévő igazságok, a tűz igazsgága, mennyire rendelkezel az isteni tudással, mennyire érted hogy minden tudás benned van. Akármit is élsz meg ebben a három napban, érzékeled jónak vagy nehéznek, mindent úgy írj le ahogy érzed most. Ez a Neptunusz napló egy folyamatot fog neked megmutatni, annak a folyamatát, hogyan tudatosodsz az istenire önmagadban, vagyis a lelked mélyén dobbanó isteni énre. Ez az a lehetőség ami a mai kor embere számára megadatott, ami felé Neptunusz 2020. májusában elindított, de 2021. december 11-én léptetett be igazán. Ez egy néhány éves folyamat, ami egy nem tudatos utazás, de ezek a pillanatok segítenek benne, hogy valami összeálljon, elkezd megérteni miben is vagyunk, mi is történik, ami majd valószínűleg utólag áll igazán össze, de ahhoz jó ha most mindent leírsz, amikor még él benned az élmény.
 
Ezen az úton lépésenként haladunk majd, ha szeretnél velem jönni, lassan hozom hozzá a tényleges feladatokat, mert azok kellenek, a próbák útján végig kell menni, ezt nem lehet megúszni, de így lesz valós a valóság. Ezek formálódnak még, de már kezdenek összeállni bennem. Még korai beszélni róla, de hamarosan már majd jövök a részletekkel, első feladatokkal.
 
Addig is élvezd ezt a néhány napot, még bent, de már elindulva kifelé.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr917782218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu