Neptunusz napló
2022. március 15. írta: Csillagtenger

Neptunusz napló

A naplóírás jó dolog, mert visszaolvasva meg lehet érteni mi miért történt veled, mik voltak a tanítások, hogyan halad a fejlődés. Főleg, ha ezekhez tudjuk is az égi hátteret, hogy éppen milyen energiák dolgoztak, támogattak.
 
Ezért arra gondoltam, hogy érdemes elkezdeni egy Neptunusz napló vezetését, konkrétan azokkal a dátumokkal kapcsolatos megéléseket beleírva, amikor a Neptunusszal valamelyik bolygó kapcsolódik, hiszen Neptunusz most a halak-Halak birodalmában járva azon dolgozik, hogy elhozza számunkra a teljességet, meg tudjuk élni a testi világban is a mennyeit. Ennek a naplónak az lenne a lényege, hogy meglássuk hogyan haladunk, hol van még feladat ahhoz, hogy ez a teljesség valóssá váljon a hétköznapokban. A napló általában nagyon személyes, nem érdemes megosztani senkivel, azt tanácsolom ezt főleg ne mutasd meg senkinek, legyen ez a te belső ügyed, mert nemcsak a halak, maga Neptunusz is egy annyira nagyon belső dolog.
 
Szóval arra hívlak, hogy kezdj el egy Neptunusz naplót vezetni, ami külön van a normál naplódtól, mert naplót vezetni tényleg jó, csak azért, hogy ne kelljen majd visszakeresgetni, hanem egyben legyenek a megélt események, könnyebb lesz majd meglátni így benne a folyamatokat.
 
Vagyis ha van kedved, indítsd el, majd mindig szólni fogok mikor érdemes a követekező eseményeket beleírni. Az első bejegyzés, a már elmúlt Nap-Neptunusz együttálláskor (március 13) megélt események legyenek. Milyen napod volt, hogy élted meg, milyen érzések, események történtek. Csak teljesen őszintén. Ez a te naplód, te életed, te lehetőséged. Lehet hogy most még nem is veszed észre hogy amit valósnak vélsz az nem is az, de ahogy haladunk és tudatosodnak a dolgok, megértheted. Mert Neptunusz tud lenni egy nagy köd, a valósnak vélt, de nem valós dolgok, de ehhez ki kell tudni látni ebből a ködből. Ezért gondoltam elindítani ezt a naplót.
Kezdd most el és majd lépünk tovább, ha van kedven jönni majd velem ezen az úton, de ahhoz jó ha egyben vannak a dolgok.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8917780506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu