Beavatás időszaka – Merkúr a halakban 2022. március 10-27.
2022. március 11. írta: Csillagtenger

Beavatás időszaka – Merkúr a halakban 2022. március 10-27.

Azzal, hogy Merkúr is belépett a halak jegyébe, még mélyebbre tudunk menni saját belső világunkban. Merkúr a halakban nehezített pályán van mert saját jegyével szemben halad, de itt tudja igazából felismerni a valódi valóságot. Gondolj bele, a halak a mélylélek, Merkúr a hétköznapok, a racionális világ kommunikációs bolygója. Milyen csodajó dolog ez.
 
Merkúr halak – beavatás. Szó szerint. Hogy ez kinek mit jelent, az lehet nagyon eltérő, függően attól mennyire vagy tudatos, de mikor Merkúr a halakban jár, ez is feltárja magát. Merkúrral a fizikai világodat érted és mondod el, a halakság a lelked legmélyének birodalma, vagyis érzed, hogy egy halak Merkúrral mire van lehetőséged? Meghallani és hétköznapi szavakkal elmondani azt a világot, ami a fátyol mögött van. Ilyenkor, főleg hogy mind Jupiter és Neptunusz, a halak két ura is a halakban van, akik kutatják, értelmezik számunkra lelkünk mélyének valódiságát, Merkúrral most lehetőségünk van ezeket tényleg felismerni, és akár kimondani azt is ami eddig valahogy ott volt benned de nem tudtad szavakká formálni. A halak Merkúr tehát segít abban, hogy magaddal kapcsolatosan felismerd az igazi benned lévő képességeket, vágyakat, igényeket, akár félelmeket. Észreveheted, hogy míg a halakban jár, jobban összeállnak a dolgok, megértheted, hogy amit a külvilágnak mondasz, akár munka terén, akár egy kávézás, egy sima beszélgetés közben, azt tulajdonképpen magadról mondod, neki, de magadnak. Mert mindig magadról beszélsz, de egy halak Merkúrral ezt, ha figyeled, észre is veszed és értelmezni is tudod. Nagyon mély dolog ez, de nagyon sokminden megértődik. Ilyenkor a körülötted lévő világ valójában fedi fel magát. Máshogy is látod és érted, és most ez, hogy látod és érted, egyszerre történik, mert a Nap is még a halakban van.
 
Minden szavunkban ott van kik is vagyunk valójában. Gondolom észrevettétek, hogy ugyanarról az égi állásról, vagy tulajdonképpen bármiről, ugyanarról a zöld székről két ember teljesen másképp képes beszélni. Rájöttél már, hogy miért? Nem azért, hogy azzal vitát gerjesszenek, bár ez is simán benne van, ha még valaki azon a szinten tart, hanem azért, mert mást lát benne, mert más a saját megélt útja, az abban lévő tanítások, tapasztalások, ezért neki ’ugyanaz’ más. Az ő világa. Nem azért más mert más, hanem mert ő másképp éli meg. Ettől vagyunk egyediek és csodálatosak. Aki ezt felismeri és nem vitatkozik, hanem inkább odafigyel a másikra, sokminden olyan információval gazdagszik, amit addig nem tudott. De felismerhető az is, hogy ki igazából a másik, hiszen azzal amit és ahogy mond, abban ő maga van benne. Ha elmondja neked, hogy milyen szép vagy, magáról beszél, hiszen rajtad keresztül látja meg magában. De ugyanez történik akkor is ha azt mondja hogy mit csinálsz rosszul. Vagy ha azt mondja, hogy a valaki a valamit és ezért aztán most én szenvedek, azt azért mondja, mert tudja, hogy neki kéne azon a valamin változtatnia, csak lehet nem mer vagy fél tőle és a másikra testálja, hogy ő a hibás. Egy halak Merúrral ezt annyira jól fel lehet ismerni, de persze kell tudni figyelni.
 
Vagyis a halak Merkúr idején abszolút ki tud derülni ki is vagy valójában és hol érdemes változtatni ha van min változtatni. Ez egy igazi beavatói időszak.
 
Lehet benne nyilván nagy illúzió, köd is, de idén és a következő néhány évben valahogy ez is talán más, mondom, hogy kiváltságos időkben élünk, mert Neptunusz a legharmónikusabb energiában van, a halak-Halakban, ezért szerintem most nem vetít. Most ő maga is feltárja a csodát benned, az isteni ént.
 
Akit most meg is láthatsz és meg is élhetsz, mert Nap is megérkezik Neptunuszhoz vasárnap, március 13-án. Ez az igazi szavakon túli ideje. De erről egy másik írásban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5717777900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu