Nap-Vénusz együttállás – 2022. január 9.
2022. január 08. írta: Csillagtenger

Nap-Vénusz együttállás – 2022. január 9.

A Nap-Vénusz együttállása egy igazi mágia, a teremtés csodája. Általuk a férfi (Nap) és a termékeny női (Vénusz) energia kapcsolódik, de ez más mint a Mars és Vénusz kapcsolódása, ami klasszikusan a teremtés, a férfi-női energiák kapcsolódása. A Nap-Vénusz kapcsolódásában is ott van ez a két erő, de általuk az élet maga teremtődik. Gondolj bele, a Nap a Naprendszer központja, a fény, vagyis ezen életed szimbóluma, te magad, a Vénusz pedig az életet teremtő erő (Aphrodité). Ezáltal az ő kapcsolódásukban önmagad életének teremtése van. Valódi mágia. Az élet teremtésének mágiája. A Nap mint fény, élet, Vénusz mint szerelem, a teremtés ereje. Az élet kapcsolódik a termékenységgel. Az ő együttállásukkal tehát életet teremtesz, illetve úgy mondom, a már meglévő életedet tudod általuk termékennyé tenni, élményeket, szépséget, bőséget teremteni bele. Hatalmas erő. Varázslat.
 
És ez idén kétszer adatik meg számunkra, most vasárnap 2022. január 9-én és majd még egyszer 2022. október 22-én. Ez a két nap hatalmas teremtő erővel bír. Mindezt úgy, hogy lesz idén egy majdnem egy hónapig tartó Mars-Vénusz együttállás is. Igen, jól olvasod, 2022. február 16-március 6. között végig együttállásban halad két teremtő bolygónk. Ez is igen ritkán fordul így elő, és ebben is mekkora lehetőségek vannak. Tehát idén nemcsak életedet teremted meg egy új síkon, hanem életet is teremtesz bele. És ez mind akkor mikor Jupiter a halak birodalmában jár, úgy hogy Neptunusz is otthon van a halakban. Ez is önmagában egy csoda dolog, a halak két ura egyszerre a halak jelében. Az idei év egy valóban különlegesen erős teremtő év, nem hiába neveztem el az év első felét Csodatavasznak. Hatalmas lehetőségek előtt állunk.
 
És mindezt úgy, hogy a holnapi Nap-Vénusz, majd a Mars-Vénusz együttes haladása is a fény születése csillagképében, a Nyilas csillagaiban ragyog fel, ahol a benned lévő táltosi energia megszületik, a belső erőd, a fény ereje, a teremtés ereje és tudatossága. Ez az erő vezérli most a földi világban lévő új életed teremtését. Érzed mekkora hatalmas lehetőség van ebben? Rád mosolyog az isteni tudatosság, az vezérli most szavaid, gondolataid.
 
2022. január 9-e tehát a teremtés napja. Érdemes kihasználnod. A Nap-Vénusz együttállása még a sötétben, vasárnap hajnalban lesz egzakt, ezért ne akkor teremts, mert azzal a sötét erejét erősíted. Várd meg a Napkelte pillanatát, amikor Nap és Vénusz áttöri a horizontot, legyőzi a sötétséget, együtt táncolva ébred és hozza el neked a teremtés, a születés pillanatát. Ekkor varázsolj, a Napkelte pillanatában 2022. január 9-én 7:35-kor. Fordulj kelet felé, szólítsd meg Apollont és Aphroditét, köszöntsd őket és teremts. Láss magad egy előtt egy világot amit élni akarsz, a rajta lévő minden csodával, szépséggel, élménnyel, örömmel, és kérd őket, hogy működjenek veled együtt ennek megteremtésében. Minél jobban beleéled magad, annál intenzívebben teremtődik. Legyen színes, mosolygós, élő ez a kép tele élettel, boldogsággal, kacagással, örömmel. Lehet a legutolsó Újholdkor már elindított teremtés folytatása.
 
Tudd, hogy minden úgy van ahogyan te alakítod, teremted, az a valódi valóság. Ezt idén Jupiter halakban való haladásával meg is érted, hiszen mindez a titok feltárja magát. Már most a halakban jár Jupiter, ez a valódi bölcsesség van a háttérben (az októberi Nap-Vénusz együttálláskor már nem lesz ott, ez most igazán erős). Teremts hát, higyj magadban, ne azzal foglalkozz amit látni vélsz, amit láttatni akarnak veled, az az illúzió. Lásd meg valódi világodat, higyj benne hogy képes is vagy, itt van most a lehetősége hogy életre is keltsd. Ezt csak te tudod, mert csak te tudod milyen világban szeretnél élni. Most meg is tudod tenni, most van itt a lehetősége. Abszolút teremtés ereje van ebben a pillanatban és ha el is hiszed, meg is valósul.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr2016806920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu