Jupiter a halak birodalmába lép – 2021. december 29.
2021. december 28. írta: Csillagtenger

Jupiter a halak birodalmába lép – 2021. december 29.

Jupiter 2021. december 29-én belép a halak jegyébe, ahová ő hazaér. Ezzel a lépésével nagyon nagyon meghatározza a 2022-es évet. Azzal, hogy belép a halakba önmagában még nem lenne olyan nagy dolog, de most ez is azért kivételes és különleges, mert a halak másik ura Neptunusz is itt jár, így a halak két ura együttesen dolgozik ebben a varázsbirodalomban, amire körülbelül 160 évenként van lehetőség. Az egész csúcsa lesz majd együttállásuk, illetve azok a napok amikor a halak birodalmán áthaladó gyorsbolygók együttállásba kerülnek velük, főleg, hogy ez javarészt a halak jegyének azon részén van, ahol már a Halak csillagai ragyognak, ami még varázslatosabbá teszi mindezt. Ebben tényleg szavakon túli lehetőségek rejlenek. Vagyis csodatavasz előtt állunk, de amekkora csoda lesz ez egyeseknek, még több félelmet hozhat másoknak. A halak birodalma ugyanis az a terület, ahol semmi sem marad titokban, és Jupiter ide belépésével meghozza ebben a láthatatlanban lévő világhoz a megértést. Általa feltárul a valóság, az előző évek tanításai most értődnek meg. És ez mekkora nagyon jó dolog.
 
Kiderül ugyanis mi a valódi valóság, mi az igaz, mi az ál. A lélek igazságai tárják fel magukat. A lélek, a láthatatlan, a sokak számára érthetetlen világ érthetővé válik. Érted mekkora lehetőség ez? A halak birodalma a lélek mélye, a hétköznapokban sem kézzel fogható része életünknek, ez az úgymond isteni, ami körbevesz minket. Ez valójában a minden, de mint a levegőt, ezt sem látod, legalábbis a fizikai szemeddel nem. Viszont érzed. Hiszen ez a rezdülésed, ez az életed, ez vagy igazán te. A benne lévő látható, vagyis a tárgyi dolgok, a tested, amit te különálló dolgoknak látsz mégis egyet alkotnak és adják az egészet. Most fogod tudni igazán megérteni, hogyan is működik az egész. Mi mozgat mit. Mi a valós, mi a valósnak vélt. A mozdulatlan, a láthatatlan mutatja meg magát és azáltal, hogy Jupiter belép ide, meg is érted hogyan működik. És ebben ez a csoda, hogy ezáltal nagyon sokminden a helyére fog kerülni, mindaz, amit 2012. óta élünk, amióta Neptunusz belépett a halak jegyébe, de most Jupiter megérkezésével értjük meg igazán. Mekkora szintlépés lehetősége van ebben. Aki viszont nem meri látni, nem meri észrevenni, az elveszhet benne, számukra ez a 2022-es év lehet nagyon félelmetes, érezhetik azt, hogy teljesen kicsúszik a talaj a lábuk alól. Ugyanis most minden, értsd minden feltárja magát, és aki nem érti a mögöttes folyamatokat, mindenben és mindenkiben ellenséget látnak majd. Aki viszont érti, más dimenziót fog meglátni, ami maga a csoda. Nagy próba lesz 2022. nagyon sok szempontból.
 
Minden a felszínre fog jönni az igazságosság, törvényesség, őszinteség területén, minden rejtett düh, minden eddig ki nem mondott dolog, minden, akár a nőiességgel, az érzésekkel, gondolataiddal, kapcsolataiddal, önmagaddal kapcsolatos dolgok. És ez nemcsak a hétköznapokban, az abszolút privát ügyeidben vagyis a családi, baráti, munkahelyi, mindennapi dolgokban, hanem a nagypolitikában is. Lesz akit mindkét területen, saját privát életében és a közügyekben is érinti, valakit itt vagy ott, és lehet olyan is, akit egyáltalán. Abszolút egyénfüggő, ugyanis attól függ, mit rejtegetsz, hol nem vagy őszinte saját magaddal kapcsolatosan. Mert ne feledjük, ez a halak birodalma, és most ez a láthatatlan tárja fel magát. Valóban minden a felszínre fog jönni. A külvilág csak meghozza amire nem vagy tudatos és Jupiterrel ezt érted meg. És ez így jó, így normális mert ez most megtisztul. Neptunusszal beléptünk már az Egység birodalmába, elindultunk már ezen a belső utazáson, és azzal hogy Jupiter is megérkezik, sőt jön majd Mars is, meg persze Nap, Hold, Merkúr és Vénusz is, mindenről lehull a lepel.
 
Lényed teljessége tárja magát. Személyiséged, lelked, gondolkodásod, érzelmeid, erőd és isteni tudatosságod. Kiderül, mennyire vagy ezekkel áramlásban. Nem marad semmi sem elrejtve, minden felszínre kerül. Akár akarod, akár nem. Ezáltal várható, hogy minden ami ál, ami hamis, ami nem őszinte, az megszűnik. Legyenek kapcsolatok, érzelmek, barátságok, akár családi viszonyok, munkahely. Semmi sem marad rejtve. Várhatóak lesznek viták, harcok, veszekedések, félreértések, de tudd, az fog pattogni, veszekedni, harcolni, sértegetni, bántani, akinél ott vannak ezek a rejtett dolgok. A legtöbb amit tenni tudsz, hogy felismervén ezeket, nem mész bele a csatába, a vitába, hanem hagyod. Szeresd őt érte, köszönd meg neki, hogy feltárta, akkor is ha soha többet nem hallasz felőle, mert így tisztulnak a dolgok, a kapcsolatok, amikre szükség van ahhoz, hogy az akár inkarnációkon átívelő lelki sebeket meg tudd utána gyógyítani. És persze figyeld magad, mert ha visszapattogsz, akkor még benned sincs meg a béke, de így ismerheted fel. Figyeld hát mi érint meg.
 
Jupiter nagyon sokat segít nekünk, mindenről kiderül az igazság. Ezért lehet kemény a tavasz, de pont ez benne a csoda. Mert csak az fog életben maradni, ami valójában a valós. Így menj neki ennek a tavasznak, így gondold át. És engedd ami jön, rajtad is múlik, hogyan éled meg, mert mindenkiről peregnek le a dolgok, tehát figyeld magad hogyan reagálsz majd, mennyire mész bele ezekbe a csatákba. Ha érted, tudod miért történik, akkor lesz a tavasz csodatavasz, egyébként befeszülsz. Engedd, hogy történjen, és menjen akinek mennie kell, menjen aminek mennie kell mert így letisztul és így fogunk utána szépen Neptunusszal dolgozni és fogjuk tudjuk letenni azokat a karmikus, inkarnációkra átívelő feladatokat, lelki sebeket gyógyítani és eljön a felszabadulás, a teljes megtisztulás és ezáltal az az a valódi új kezdet ami felé haladunk. Mert a követekző lépés már ez a nagyívű lépés lesz. Abban van az igazi csoda, de ahhoz előbb engedd Jupitert dolgozni.
 
A másik nagyon fontos dolog Jupiter halakba lépésével a csend. Onnantól, hogy ő belép a halak birodalmába csakis a csend működik. Ugyanis akkor fogod észrevenni a valódi valóságot, mi az igazság, mi a fény és mi az ál, mi a hamis ha csendben vagy. Csendben lenni azt jelenti, hogy figyelsz. Nem láttatod magad, nem akarsz az első lenni, a leghangosabb, az irányadó, a vezető. Hanem figyelsz. Aki figyel, meglátja a valódi világot, megérti a folyamatokat, érzéseket, történéseket. Meglátja az utat. Megérti önmagát, lelke hangját rezgését, felső vezetője hangját. Értelmét nyer minden. Eggyé válik az egész, ami látszólag vált csak szét ebben a létformában, de valójában egy. Vagyis megérted a miérteket, a kiinduló pontot, vagyis magadat, hogy tényleg minden belőled indul ki.
 
Lehetnek nagy csaták, nagy viharok a külviágban. Sőt, azt kell mondjam lesznek is. És igen erőszakosak, fájdalmasak, hangosak. Sok lesz még a félelem, akár erőszak, akár a nagypolitika, akár a hétköznapok szintjén. Azok számára akik nem a csendet és figyelést választják. Aki viszont befelé figyel és megérti saját szellemi vezetője irányítását, szét tudja választani az egoista ént az isteni éntől, ő megérkezik önmagába.
 
Jupiter haladásában lesznek folyamatok, amit az égre nézve láthatunk meg. Ugynais a hétköznapok világában mostantól 2022. május 11-ig a halakban vándorol. Együtt áll majd a szintén itt áthaladó bolygókkal, de a lényeg a csillagképi vezérlet ami alatt halad. Elsőként a Vízöntő jövő csillagai vezérlik. Ez az időszak (2022. március 28-ig) amikor az ego és a felettes én közti különbséget megérted. Ez nagyon fontos, ekkor érdemes figyelni a mélyet, a halhatatlan ént, aki csak van és figyel. Figyeld őt, ahogy figyeli a gondolataidat, érzéseidet, mert így ismered fel az isteni ént, aki valójában vagy. Ezzel el tudod őt választani az egoista éntől, aki fél. Ez csak gyakorlással megy, amihez kell a csend. Aki ezt meg tudja tenni ebben az időszakban, ő felébred, a fejére kerül a Korona, kinyílik a szemellenzője, hazaér. Hatalmas lehetőség ez, de lehet ez az időszak pont a legfélelmetesebb, amikor az egoista én irányít, elnyomja az isteni ént, annál, akinél így működik lesznek legintenzívebbek, leghangosabbak a nagy viharok, csaták. De így ismerheted fel ki irányít. Figyeld hát magad, mert ha belekerülsz, érzed, hogy hat rád akár a külvilág harca, akár belső félelmeid, az is segít abban, hogy az így kapott tükrökben felismerd hol vannak ezek a csaták belül, vagyis hol uralja még az ego az istenit. Ez átsegít, de ehhez is kell az önfegyelem.
 
Aztán majd belép a Halak csillagaiba 2022. március 21-én, ezáltal van egy hetes köztes időszak (2022. március 21-28. között), amikor még a Vízöntő jövő csillagaiban van de már eléri a Halak csillagképét, hiszen a két csillagkép összeér. Ahogy eléri a Halak csillagait, akkor indul el a teljes őszinteség, áramlás, ekkor értjük meg, hogy a jóságos, igazságos, szeretettel indított tettek, gondolatok az egyedüli életképesek. Ez a halak-Halak birodalma, amit én Egységnek hívok. Itt fog találkozni a már rá váró Neptunusszal (2022. április 12.). Az lesz az igazi csodanap, Zeusz és Posszeidon, jelenlegi világunk két urának találkozója. Az isteni vezérlet és a lélek mélye rezdülésének közös mosolya, amikor az elme és a szív teljességében összeér. Mi ez ha nem a legcsodálatosabb mosoly? Ezen a napon, illetve március 28-május 11 között legerősebben jön el az az időszak életünkben amikor rájössz, hogy a szeretet a válasz mindenre, nem kell erő, hatalom ahhoz, hogy elérj dolgokat, sőt, pont az az illúzió. A szeretet isteni ereje által olyan sebek gyógyulnak be, amik eddig nagyon fájtak, minden a helyére tud kerülni, megbocsátódik, megoldódik, megértődik. Igazi csoda.
 
Jupiter aztán 2022. május 11-én átlép majd a kos jelébe, onnantól már más lesz az üzenete, de retrográd mozgása miatt visszatér még a halak, annak is Halak csillagkép által vezérelt birodalmába 2022. október 28-december 20 között. Észrevetted a mozgásában a csodát? Mikor először belép, 2022. március 21-én éppen a tavaszi napéjegyenlőség van, amikor épp győz a fény a sötétség felett, és majd mikor végleg elköszön ettől a csodabirodalomtól a téli napforduló pillanata lesz, amikor pedig megszületik a fény. Ekkor egyébként kvadrát kapcsolatban is lesz a Nappal. Mit jelent ez? Ez a tavasz most valóban elhozza a láthatatlan világ megértésének lehetőségét, ami által megszületik és győz a benned lévő isteni, aki által egy valóban más világot tudsz élni ezután. De az kell hozzá, hogy végigmenj ezen a belső folyamaton ahová Jupiter most bevisz, és ne bezárkózz, ne harcolj, ne ítélkezz, ne vitázz, ne áltasd magad, hanem vedd észre és tárd fel saját belső igazságodat, bölcsességedet, tüzedet. Mert ha ráérzel, onnantól tudatosan tudod továbbvinni. És ez az igazi csoda.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9716794708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu