Új életünk kezdetén
2021. december 13. írta: Csillagtenger

Új életünk kezdetén

Új életünk kezdetén
 
Szépen csendben, igaz plutonikus erővel de átléptünk a dimenziókapun és innentől tényleg más lesz a hétköznapok világa. Megvolt ugyanis hétvégén az első Vénusz-Plútó együttállás, ami által a földi teremtő erőnk teljesen átváltozott, közben Neptunusz most már végleg elmélyült saját birodalmában, ahová Nap kísérte be egy csodálatos teremtő kvadrát fényszöggel, ezáltal elindultunk életünk minden síkján az áramlásban, ahol minden teljes és egész, függetlenül attól, hogy látjuk a körülöttünk lévő káoszt, mert az is marad. Van akinek az lesz az illúzió, van akinek az lesz a valóság.
 
Innentől tényleg más lesz a világ. Elindult a halakság, de hozzá a legmagasabb, legtisztább vezérlet vezetésével. És ez így együtt, egy szavakkal kifejezhetetlen dolog. Vezetve vagyunk saját tiszta szellemiségünk által saját belső fényünk felé, ahol a fedhetetlen tisztaság lakozik. Innentől ez a hétköznapok világa, csupán attól függ számodra hogyan nyilvánul meg, hogy te hogyan állsz ezzel a belső világgal. Mennyire ismered igazán, mert ez tud nagy csapda is lenni, és látom, már így a kapuban, hogy sokan gondolják, hogy megérkeztek, de mégis nagy illúzióban vannak. Ahogy alakulnak az energiák azt veszem észre, hogy sokkal könnyebben észre lehet venni ezeket a kis különbségeket is, mert annyira szétvált, viszont mivel annyira finom lett minden, könnyebb is az áramlás.
 
Valóban a földi paradicsom egy újabb szintjére érkeztünk, ahol csodavilág van. Itt a szeretet működik. Ide csakis a teljes igazság, jóság, őszinteség fér be, minden más hamvában elhal. Itt csak az tud megmaradni, aki így él, működik, aki nem akar láttatni, nem akarja hallatni hangját, csak csinálja dolgát, éli valódi önmagát. Vagyis áramlik. És ha áramlik, akkor éli meg a mindent. És eljut pont oda ahová menni akar, azokhoz, akikkel dolga van. Nyílik előtte az út, mindig minden valahogy pont a helyén van, és pont akkor amikor szüksége van rá. A feladatok már nem nehézségek, hanem lehetőségek, amiben mindig ott vannak a megoldások és ezáltal a továbblépés. Ezért élvezi a feladatokat, az életet, és nem a szenvedést látja benne. Ide érkeztünk. Minden más illúzió. Köszöntök mindenkit ebben az új valóságban. A különbség annyi az eddigiekhez képest, hogy ez a fátyol mögött van, vagyis aki megérkezett ide láthatatlanná válik.
 
Közben persze haladunk tovább. Az út folytatódik, mert az élet ilyen. Az élet fejlődik, az élet halad, és ezen az úton feladatok jönnek, mert abban van a fejlődés. Csak aki a fátyol túloldalára került ezeket már nem nehézségnek éli majd meg, hanem mókának, örömtáncnak. Ez lesz a nagy különbség.
 
Nézzük akkor a tranzitokat. Ez a hét a mai nappal kezdve (2021. december 13.) megint nagyon erős, mert Mars belép a nyilas jelébe, a Merkúr pedig a bak jelébe. Ezzel persze csillagképet is váltanak, a Mars a Mérleg csillagaiból megérkezik a Skorpió barlangjába. Ő az utolsó aki végigmegy a beavatás birodalmán, hozza a tüzérséget, hogy az eddig felismert mumusokkal most már valóban fel tudd venni a harcot, szembenézz velük és legyőzd őket. 2021. december 17-én lépi át a sötétség kapuját, onnantól jönnek ezek a belső harcok. Ezek nagyon jó dolgok, mert minden győzelemmel egyre erősebbé válsz. Nyilván a győzelemhez kell a harc, de ha már a fátyol ezen oldalán vagy, ezek a mumusok sem azok a rémes szörnyek, így a harc is teljesen máshogy zajlik és más kimenetelű, már ebből is fel tudod ismerni vajon megérkeztél-e a fátyolon túlra.
 
Merkúr bak jelébe lépésével eléri a legmélyebb pontot, a téli napfordulat pontját, ami után az emelkedés van, vagyis Vénusz után másodikként ő is elkezd minket kiemelni, elindít a megoldások, a kiút felé. Ezzel megint elindul egy teremtő mágia lehetősége is. 2021. december 14-én 18:39-kor éri el a Nyilas csillagkép Al Nasi csillagát, aki a közvetlen kapcsolat a Teremtővel, de mivel ekkor már sötét van mert lement a Nap, ezért én a mágia elindítását másnap reggel Merkúr ébrédésekor javaslom elkezdeni. Ez 2021. december 15-én 8:10 perckor van. Ekkor fordulj a már megszokott módon keleti irányba, gyújts gyertyát, nyisd meg a teret, hívd be segítőidet, szólítsd Hermészt és mondd el neki kérésed. Majd a következő 20 napban Napkeltekor ismételed meg a mágiát. Mivel most Merkúrral dolgozol, Hermészt hívd meg, és kérd tőle együttműködését, hogy segítgsen téged kérésed megteremtésében. Ez most igazából lehet a hétköznapok világával kapcsolatosan bármi, de mivel Merkúr a poláris világ megértésének és kommunikációjának energiája, ezzel kapcsolatosan tud neked legtöbbet segíteni. Ha igazán magas szinten akarod csinálni, érdemes Merkúr születési képletedben lévő helyzetét, energetiákáját is beleszőni, ha tudod ez miről szól.
 
Ez egy hatalmas erejű mágia, apró dolgoknak tűnik, de nagyon nagy teremtő ereje van. Érdemes kihasználni.
 
Lesz még a héten egy csodálatos Telihold is, de erről egy másik írásban.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9716782370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu