Az előttünk álló hét második felének energiái – 2021. július 22-25.
2021. július 21. írta: Csillagtenger

Az előttünk álló hét második felének energiái – 2021. július 22-25.

Ez most egy nagyon hosszú írás lesz, mert egyszerre annyi minden történik, nem tudtam rövidebben leírni, tehát érdemes részleteiben vagy többször elolvasni. Remélem nem veszítelek el benneteket már az írás elején, de adni akartam, mert adni jó.
 
Jelenleg több szembenállás is van az égen, ami hozhat sok vitát, ellenségeskedést, konfrontációt az élet különböző pontjain, szintjein, rétegeiben, hiszen mindenkire hatnak, de jól megélve magukban rejtik a teljesség megélésének a lehetőségét. És ez igazán ebben a lényeg, felismerni a másikban, abban a helyzetben lévő tükröket, tanulni valókat, hiszen minden a bennünk lévő feszültséget vetíti, mutatja számunkra. Vagyis nagy lehetőségeket rejtenek a következő hetek abban, mert ezen szembenállások folyamatosak lesznek, hogy felismerjük hol van még rendezni valók saját magunkkal. Viszont hogy ki hogy éli meg, mit hoz ki ezen energiákból abszolút egyénfüggő.
 
És ez nemcsak erre a hétvégére vonatkozik, a következő hónapokban folyamatosak lesznek ezek a szembenállások ahogy a lassan haladó nagybolygóink sorra kapják az oppozíciókat a velük szemben elhaladó gyorsbolygóktól. Egyik a másik után, lesz hogy egyszerre több hatás is érvényesül egyidőben, mint például ezen a hétvégén. Ezáltal több bolygó, több életterület, több jegy és csillagkép is szembekerül egymással, illetve inkább úgy helyes (mivel eleve szemben vannak), aktiválódnak, hogy kihozzák egymásból a legjobbat. Ez magas szinten megélve a maximumot hozza ki belőlünk, alacsony szintje a harc, viharok, problémák jelenhetnek meg. Érdemes tehát figyelni ki mit hogyan él meg, mert azokban vannak a feladatok, amikkel még dolgunk van.
 
Az egyik nagyon erős szembenállás a Jupiteri oppozíció lesz, akit Vénusz aktivál holnap, július 22-én, akihez majd sorban érkezik Mars, Merkúr és Nap is később. Azáltal, hogy Vénusz érkezik most Jupiterrel szembe, mondhatjuk azt is, hogy a holnapi nap egy szerencsenap, hiszen a ’kis szerencsebolygó’ Vénusz és ’nagy szerencsbolygó’ Jupiter kapcsolódik, akar kiegészülni. Nem véletlen az idézőjel, a szerencse ugyanis relatív fogalom, érthető úgy is, hogy valóban szerencse ér, aki úgy érzi lottózhat, mert most nyitva vannak a kapuk, árad felénk a bőség, de igazából nem azon van a lényeg, hanem magán a bőségen. Kiderülhet kinek mit jelent a bőség igazán, mert a holnapi nap igazán erről szól, felismerni hogy a Föld, amin élünk egy csodavilág, rengeteg értéket, élményt, lehetőséget rejteget, ha valóban észreveszed. Ehhez nyílik kapu holnap, ami által felismerheted, hogy a valódi bőség kifogyhatatlan, pótolhatatlan, elvehetetlen, hiszen nem anyagiakhoz kötődik. A holnapi napnak ez a valódi csodája, ennek a felismerése, ami azért is nagyon fontos, mert Vénusz a decemberi energiák másik főszereplője. Ezen a héten tehát mindketten aktiválódnak, ez a hét ezáltal nagy lehetőséget ad ahhoz, hogy úgy érj el decemberhez, hogy abból a legjobbat tudd kihozni. Vagyis érdemes ezt a holnapi napot, a hét hátralevő részét úgy élni, hogy nyitod a szíved, és adsz. Feltételek nélkül. Nemcsak Vénusz-Jupiter oppozíciójában lévő lehetőség miatt, hanem mert Vénusz az Oroszlán szívénél, a Regulus csillagnál állva kapcsolódik Jupiterhez, a jóságos mesterhez. A Regulus a feltételek nélküli szeretet ereje, és életed egyik tartóoszlopa. Ennek a világnak amit élünk, ez az egyik pillére. A feltétel nélküli adás, áramlás, szeretet, amikor tényleg nincsenek ha és majd akkor és talán jellegű kitételek életünkben, hanem mindent úgy fogadunk el ahogy van. Ez könnyebben mondható mint megcsinálható, de most rajta tudod kapni magad hol szabsz még feltételeket, és ha észreveszed és változtatsz rajta, az adja a valódi szabadságot, az szabadít fel a korlátaid alól, és adja kezedbe a benned lévő zeuszi fényt, tudást. Tehát éld a holnapodat és a következő napokat, mert mint mondtam Regulus energiája holnap aktiválódik, de nyitva marad egészen augusztus 20-áig. Van tehát egy teljes hónapunk arra, hogy felismerjük hol vannak még feltételek életünkben. Aki megteszi, és elengedi, feloldja, nagyon sokat segít magán, életén, hiszen gondolj bele, ha neked nincsenek feltételeid, akkor feléd sem áramlik ez az energia és mennyivel szabadabb vagy, nincs akkor félelmed, hogy azt kell tenned amit elvárnak tőled. Hiszen te sem vársz el senkitől semmit, elfogadod ahogy van, az ő maga teljességében és csodájában, akkor azt kapod vissza, feléd sem áramlik elvárás.
 
Ezt követi egy gyönyörű Telihold július 24-én szombaton, amikor a Nap és a Hold kerülnek egymással szembe. Egy Telihold mindig hatalmas energia, ilyenkor kitárul a lélek, a láthatatlan világ, a lényed nem tudatos része, aki valójában vagy. A Hold most a Bak feje, Sas csillagaiban tárul ki, megmutatva a benned lévő őstudást, tehát tudatosodni tudsz arra aki valójában vagy, az útra amit jársz, az élet nagy egészére (Bak), illetve a Sas által mindazon dolgok tárulnak fel, ami megmutatja mivel tudsz kiemelkedni az átlagból, ami által már meghaladtad önmagadat. De elhozza azon helyzeteket is, amikben benne van mindaz, ami képes téged visszahúzni, a ’varjúkat’, akik alulról bepróbálkoznak az égen gyönyörűen szálló sasmadárnál, hogy gyere sas, vívjunk meg. A tudatos sas ilyenkor nem száll bele a vitába, hanem elkezd feljebb szállni, ezzel mutatva az utat, hogy gyere varjú, gyere utánam ha tudsz, emelkedj velem a magasságokba. A nem tudatos sas enged a varjú hívásának, vagyis leszáll hozzá, aki ezáltal legyőzheti rutinjával, vagyis a tudatosabb sas akár el is veszítheti a vitát. Ez a Telihold meghozza tehát mindazon helyzeket, amikből kiderül hol nem tudsz még saját magad fölé emelkedni, hol vannak még varjúid, vagyis azon helyzetek, ahol még vitába szállsz. A Nap a Rák csillagkép megnyíló ágából világítja meg a Holdat, ez a befogadás energiája, amikor megnyílsz valaminek, aki valójában vagy. Tehát igazán valójában miről is szól ez a gyönyörű Telihold? Megláthatod a benned lévő ősit, átlagon felüli képességeidet, amiket ha észreveszel, azzál fejlődsz, azzá válsz.
 
És ami a csodája ennek a hétnek, a hetet záró Merkúr-Plútó oppozíció, ami az Ikrek-Nyilas csillagaiban villan fel. A Merkúr az Ikrek csillagkép Polluxi oldaláról kerül szembenállásba a Nyilasban járó Plútóval, ami energia már eleve él egy hete, hiszen a Nap már múlt héten vasárnap szembe került Plútóval. Ez az energia ugyan már kimenőben van, de az érkező Merkúr átveszi és tartja még ezt a tengely. Ez azért csodálatos, mert így a Nap által egyszerre él a Rák megnyíló ága és Pollux, ahová a Rák eleve nyílik, az örök minőségre, vagyis ez a Telihold nemcsak azt nyitja meg számodra ami a túloldalon van, a Bak-Sas energiákat, hanem a benned lévő örök, polluxi minőségeket is, amit így megértve, tud valójában kiegészülni a benned lévő táltosi energiákkal, a Nyilas fényével, ahol Plútó jár. Az Ikrek-Nyilas tengely ami megint aktiválódik, a magyarságban rejlő személysiéget, képességeinket szimbolizálja, ilyenkor megvillan a bennünk élő tudatosság, táltosi tudás, az a bizonyos mag ereje, hogy van bennünk egy olyan erő, ami által legyőzhetetlenek, elpusztíthatatlanok vagyunk. És mivel Plútó már az ekliptika alól tekint fel ránk, segít abban, hogy erre az erőre ráébredve ki tudjunk emelkedni saját mélységeinkből, problémáinkból és megtaláljuk a megoldásot minden olyan helyzetre ami kilátástalannak tűnik. Ehhez nem kell mást csinálni, mint mindenben meglátni a körforgás lehetőségét, nem pedig az elmúlásra, problémákra fókuszálni. A hétköznapok körén ez a rák-bak tengely, tehát van ebben egy múlt-jövő kapcsolat, a múltban rejlő titkok megértése nyit kaput egy teljesen más jövő felé, ahová már félelmek nélkül lépsz be. Érdemes feltárni a múltat, visszagondolni, megérteni korábbi cselekedeteket, amiknek a múltja, története benne van a mai eseményekben. Aki mögé néz annak ami jelenleg vele történik, felfedezi ezen történetekben rejlő valódi eseményeket, és ezzel tud továbblépni, akár tudatváltás is van ebben a hétvégében, a lehetőség arra, hogy másképp értsd, lásd a dolgokat. Hatalmas erő ez. A Merkúr-Plútó szembenállás vasárnap, július 25-én lesz, ezzel Plútó kezét elengedjük egy időre, de érdemes kihasználni a hétvégében lévő sorsfordító beszélgetések erejét, mert minden amit kimondasz, megértesz segít abban, hogy a decemberi energiákat maximálisan tudd megélni, hiszen Plútó azon decemberi energiák egyik főszereplője.
 
Ez a hét, és a következő hetek tele vannak konfrontációkkal, amik hozhatnak feszült helyzeteket, de ezek a benned lévő harcok külvilág megjelenései, hiszen a környezet mindig csak visszacsatol. Vagyis belekerülhetsz sok vitás helyzetbe, láthatsz, élhetsz meg szörnyű helyzeteket, de ezek mind csak arról szólnak, hogy észrevedd neked, benned, életedben hol van még rendezni való. Hatalmas energiák ezek, és két végletben lehet megélni őket. De csakis rajtad múlik melyiket éled, viszont tudd, mind érted van. A dolgok lényege arra rájönni, hogy ez valóban így van, mert aki már megérti már sokat tett magáért.
 
És még egy gondolat, a holnapi nap, július 22-e azért is fontos, mert a Nap hazaér saját jegyébe, az oroszlánba, ami mindig a hedonizmus ideje. Ez az igazi örömök, szerelem időszaka, a fény ekkor él a legjobban, és a fény maga az élet. Ilyenkor minden fényesebb, boldogabb, örömtelibb, játékosabb, vidámabb, az oroszlán ugyanis nagyon tud élni, ők akik leginkább tudják élvezni az életet, hiszen ez az alapenergiájuk. Ez sugárzik ilyenkor, a kacagás, élet, létenergia. Használd ki, adj bele mindent az életbe, alkoss, éld meg vágyaidat, nyisd szíved, áradj, ragyogj, mint ahogy Napapa az égen, adja amilye van, ezért boldog körülötte az élet, hiszen mindenki kap fényéből, ami ha nincs, élet sincs. Tehát minél jobban kiáradsz, adsz, áramolsz, örülsz, annál több fénnyel töltöd az életedet. Ez is segít abban, hogy megéld a feltétek nélküliséget, hiszen innentől valóban ez központi témája hétköznapjainknak. Most van igazán lehetőséged megtanulni, hogy adni jó, mert amit adsz, úgy hogy nem nézed kinek, hova, mennyit, mint ahogy Napapa adja éltető sugarait, annál több jut vissza neked. Az élet maga erről szól, annyira egyszerű, amit adsz, azt kapod. Ezt most, az oroszlán havában még inkább meg tudod élni, mert most a legkönnyebb. Élj hát. Vedd elő gyermeki éned és éld meg a pillanat varázsát, ahogy egy gyermek tud beletemetkezni a játékába.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8516634290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu