Újhold, teremtő erők és Tejútenergiák – 2021. májusának második hete
2021. május 09. írta: Csillagtenger

Újhold, teremtő erők és Tejútenergiák – 2021. májusának második hete

Nagyon szép teremtő napokat élünk, a Nap, Merkúr, Vénusz az ekliptika ekvátor feletti emelkedő ágán van, eleve hétköznapjainkat az emelkedés határozza meg, bármi amit csinálunk, emelő hatású életünkben, ráadásul Vénusz a Plejádok energiamezejében és még saját jegyében a bika zodiákusában halad a hétvégén (május 8-9) kvadrát kapcsolatban a Jupiterrel, aki kiáradás bolygó, tehát nagyon erős az adás és az azáltali növekedés, a bőség ideje a hétvégén. Érdemes odafigyelni hogyan működtetjük a hétköznapokban a teremtést, mert saját magunk számára tudunk csodavilágot teremteni. A támogató erők erősek, de az egyénen múlik hogyan használja ki őket.
 
Közben gondolataink is igen teremtőek, nagyon érdemes odafigyelni rájuk, mert Merkúr, a kommuniáció bolygója nemcsak a termékeny Bika csillagaiban halad, annak is a fejében (május 7-9), és a fej mindig szellemiség, hiszen ott teremnek a gondolatok, hanem a hétköznapok energiájában, a zodiákus körén saját jegyében, az ikrek jelében van. Merkúr itt nagyon él, nagyon erős, vagyis a fizikai teremtés mellett a gondolatok, szavak teremtő ereje is hatalmas de mind fizikai-lelki és szellemi síkokon egyszerre.
 
És ami nagyon fontos lesz a következő napokban, hogy kedden, május 11-én Mars lelép a Tejútról az Ikrek csillagképében. Az Ikrek az az energia, ahol a vándor úgymond megérkezvén a szellemi, isteni síkokról testet öltve elkezdi földi útját. Mars itt járva mint erőbolygó lehozza számunkra ehhez az úthoz az igazi erőket, a belső erőket, annak erejét, hogy képes vagy legyőzni saját félelmeidet, szörnyeidet. Nemcsak hogy elindult az új szint életünkben a nemrég együttálló Nap-Uránusz együttállással, pont május 11-én, ugyanezen a napon van Újhold. Az Újhold tudjuk mindig új születése. Ez az Újhold most a Kos teste-Bika teste energiájában lesz, ez az az energia, ahol az új testetölt és azonnal működővé is válik. Vagyis ez a nap abban segít, hogy ezeket a belső erőket valóban magunkévá tegyük, használjuk, és ezzel induljunk el utunkon. Ez hatalmas dolog, mert most ezzel az energiával rájöhetünk végre, hogy valóban bent van minden erő, senki és semmi nem tud minket legyőzni kívülről csak saját magunkat belülről. Jöhet bármilyen világégés, bármilyen veszedelem, az kintről nem győzhet le, ha bent a félelmeinket mi uraljuk. Ezt érezheted most meg, erre jöhetsz rá, és indulhatsz el ezen erőkkel ezen az új úton.
 
Annyira gyönyörűen rajzolódik hogy milyen új világ van születőben, illetve már megszületett, csak még babakorú, most cseperedik. És akkor még nem is beszéltem arról, hogy Jupiter május 14-én pénteken belép saját jegyébe, a halakba, és hogy ezzel mire készít fel.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5416526670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu