Teremtői Újhold – 2021. április 12.
2021. április 11. írta: Csillagtenger

Teremtői Újhold – 2021. április 12.

Az előző írásomhoz egy kis kiegészítést szeretnék hozzátenni, hiszen nem lehet a most születő Újhold mellett elmenni azzal a néhány mondattal amit ott írtam. Az Újhold mindig új energia, új kör, új ciklus, új én születésének pillanata, szimbolikusan valóban egy születés. Havonta adódik ilyen életünkben, nem is igazán figyelünk rá, mert annyira sűrűn történik, ezért olyan ’szokásos’. És ami szokásos, az olyan átlagos, abban már nem biztos hogy meglátjuk a lehetőséget. Pedig ha belegondolunk nem pont erre próbál minket tanítani az Újhold? Hogy nem kell elfogadni a meglévőt, mert a változás az állandó, így van fejlődés, a szokásos, a mindennapi a ’halál’, hiszen ott pangás van és nem haladás? Az Újhold tehát pont annak a szimbóluma, hogy születik egy új, egy új gondolat, egy új energia, amiben ott a fejlődés, a továbblépés lehetősége. És ez nem csak havonta történik, mindig, minden pillanatban jelen van, de ezért van olyan ’sűrűn’ Újhold, hogy észrevedd, ha figyelsz.
 
És ha azt is tudjuk hozzá, hogy milyen energia születik, milyen lehetőséget adva, és annak megfelelően éljük meg, akkor tudjuk igazán kihasználni. Ez az Újhold most nem akármilyen energiákkal érkezik, hiszen a Halak, a mennyei Halak birodalmában születik újjá. Ez fizikai és szellemi síkon is mennyei energia, a Halak életünk egyetlen olyan energiája ahol a testiségnek, az anyagnak nincs értelme még fizikai testben élve sem, hiszen túlmutat azon. Érzed akkor hogy mi születik, indul útjára ezzel az Újholddal? Szellemi tudatosságod, hogy tudod (nem fejből, agyból), hogy isteni vagy. Ezt nem lehet elmagyarázni, erre nincsenek szavak, ezt a lelked érzi csak. Mivel a fizikai síkon nézve az én házában, az I-es házban születik az Újhold, ami a hétköznapi én lakhelye, az a létező, akit ismersz, akit látsz a tükörben, aki tudod mire képes, önmagad. Ráadásul a kos jelében, és mind a kos állatövi jegye, mind az I-es ház az elindulás energiája. Vagyis érzed mi születik most? Egy új, erős, bátor én a fizikai síkon, aki tudja hogy képes győzni minden helyzetben, ráadásul abszolút tudatos önmagára. Tehát nemcsak az önlegyőzéshez kapod meg az erőt a fizikai síkon, hanem teljes tudatosságodra is ébredsz. És akkor ne is beszéljünk a Nimród koronájánál járó Marsról, és a Sadalsuud csillagnál (ő a belső irányjelző) járó Jupiterről akik mindketten egy-egy szextil (megértés) fényszöggel kapcsolódnak a születő Újholdhoz.
 
Ki akarod használni ezt a születő erőt? Légy jelen neki. Már most elkezdhetsz felkészülni, hogy ez a te privát életedben melyik életterületet érinti, és személy szerint mit indít el életedben. Ha tudod mi ez, gondold át, adj bele energiát, készülj fel, légy jelen, légy tudatos. Majd feküldj le este úgy, hogy kéred Felső Éned, Szellemi vezetőd irányítását, hogy nyissa meg neked a kaput önmagadhoz, hogy öntudatra ébredve ébredj. És légy jelen ennek az ébredő energiának reggel. Maga az Újhold még ’éjszaka’, a sötétségben születik hajnali 4:31 perckor, amire lehet érdemes éber lenni, de ne ekkor végezd a szertartást, hiszen ekkor még sötét van, ekkor nem a fényt erősíted. Lehetsz akár ébren ebben a pillanatban, átaludhatod, a lényeg, hogy tudd, hogy történik (ha úgy fekszel le hogy tudod, már elég). De javaslom, hogy az ébredő Napnak viszont már légy jelen 6:06 perckor (budapesti idő) és akkor végezz egy szertartást, ha akarod. Ekkor érdemes a Nap-Hold felé fordulni és köszönteni ahogy áttöri a horizontot, és megjelenik az égbolton a fény, aki valójában te vagy. Szólítsd meg őket, Apollont és Artemiszt, légy jelen nekik, beszélj hozzájuk saját szavaiddal, köszöntsd őket, és érezd, ahogy ébrednek, erősödnek benned. Majd a szertartás végén indulj utadra, amiben ott az erő, a tudatosság. Érezni fogod a különbséget, ha mindezt a a szíveddel csinálod. Ide az ego nem fér be.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5016497706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu