Halak és vízöntő energiája egyszerre
2021. február 27. írta: Csillagtenger

Halak és vízöntő energiája egyszerre

Az Algolra és a Teliholdra helyeztük eddig a figyelmünket, de közben érdemes teljességében vizsgálni az eget, a bolygók mozgását. Vénusz ugyanis belépett a halak jelébe február 25-én csütörtökön, ezzel egyre erősödik a halak ereje, ami eleve nagyon erős már, hiszen nemcsak az uralmi Neptunusz, hanem központi csillagunk a Nap is itt tartózkodik (innen világította meg a Holdat a Telihold pillanatában). De még mindig erős a vízöntő ereje is, bár már gyengül, hiszen már ’csak’ hárman vannak a vízöntő energiamezejében. És igazából mind a két energia nagyon hangsúlyos a közeljövőben, a halak Neptunusz által a következő 5 évben, a vízöntő Szaturnusz által a következő két évben. Érdemes tehát már most figyelmünket ezekre az energiákra helyezni, mert a gyorsbolygók által könnyen meg tudjuk élni, kvázi felkészülni az előttünk álló időszakra.
 
Jelenleg ez a két energia jellemzi hétköznapjainkat, mindkét jelben 3-3 bolygó tartózkodik, és mindkettőben annak a jelnek az ura is benne van, vagyis nagyon támogatottak ezek az energiák. Egyszerre van a halakság, és a vízöntőség. Ha úgy nézzük, két teljesen különböző energia, az egyik az őrültségek, humor, kacagás, járatlan útra lépés, ami ha belegondolunk a legfontosabb, hiszen mi más vezet ki a régiből, a szenvedésből, mint egy jó nevetés? Az az igazán gyógyító. A másik energia pedig a teljes harmónia, béke állapota, amikor minden teljességben, egységben van. Ide igazán akkor jutunk, mikor a vízöntőben felszabadítottuk magunkat saját félelmeinktől, korlátainktól. Ezt éljük most egyszerre.
 
Tehát egyszerre van a mélység és az őrültségek ideje. A vízöntő nagyon erős, ott a két bölcsességbolygó, Jupiter és Szaturnusz, és már újra ereje teljében mozgó Merkúr, aki február 21-én újra földi pályára állt. Ezáltal egyébként minden bolygónk jelenleg direkt mozgásban van, vagyis összes erejükkel hétköznapi dolgaink megoldásában támogatnak. Merkúr halad Jupiter felé, hogy harmadszor is találkozzanak, ez majd március 5-én van, ami egy nagyon erős szellemi energia, a hétköznapok bolygója a magas tudás bolygójával találkozik a magas intelligencia jegyében, úgy, hogy közben őket az uralmi helyzetben lévő, pont Uránusszal kvadrátban dolgozó Szaturnusz nagymester ural. És ehhez jön majd Mars jegyváltása is, aki március 4-én belép az ikrek jelébe (előtte kicsit a Plejádokban sétál, ami még hozzátesz mindehhez, de erről később), ami a kommunikációban rejlő erő. Nagyon erősek tehát az intellektuális energiák, a szellemiség, amivel megérthetjük létezésünk teljességét, és ezzel teremtünk.
 
De közben ott van a mélység. Az erős szellemi vízöntővel azt érezzük, hogy menni akarunk, csinálni, haladni, de közben mégis akkor működünk jól, ha bent vagyunk magunkban, befelé fordulunk, meditálunk, keressük és éljük a csendet, elfordulunk a külvilág felénk sugárzott hatásaitól, főleg a negatívaktól, belül éljük meg önmagunkat, mindazt akik vagyunk, amik vagyunk, elmélyülünk önmagunkban. És most, hogy Vénusz is belépett ide, mindezt teremtéseinkbe, cselekedeteinkbe is belevisszük, és a szeretet erejével teremtünk, mert az hozza meg az anyagi bőséget. Gondolj bele, egy halak Vénusz a mennyei teremtés energiája az anyagban, de ehhez a lélek mélyéről, a valódi szeretet erejéből kell teremteni. És ez adja az alapot Uránusz munkájának. Vagyis mindenhez add hozzá a mosolyt, az ölelést, még ha csak lélekben, gondolatban is, azzal teremtesz magadnak egy olyan világot amiben már nincs mitől félni és tudod igazán megélni azt a mosolyt, ami mindentől felszabadít. Annyira szépen össze van ez hangolva.
 
Szerintem ezt a két energiát úgy tudjuk jól megélni, ha azon gondolatainkat, amik oly erősek most, magunkra fordítjuk, befelé, és saját belső világunkat, lelkünket akarjuk általuk megélni, megérteni, nem pedig a külvilág felé fordítjuk, mert életünk teljességét érthetjük meg általuk. A fizikait és istenit egyszerre.
 
Ami ebben abszolút támogat, Neptunusz és Szaturnusz tudatos megélése, hiszen ők uralják ezt a két jegyet és benne is sétálnak, tehát eleve harmónikusan működnek. Ha még oda is figyelsz rájuk, támogatod az itt dolgozó egyéb bolygóidat is. Vagyis végezz meditációs és koncentrációs feladatokat, felváltva, egyik nap ezt, másik nap azt. Ezzel nemcsak a bolygóidat támogatod, hanem segítesz is magadon bent lenni, befelé figyelni, megtapasztalni a most, a van-ság, a teljesség élményét.
 
Neptunusz amúgy is nagy lépés előtt áll, a halakság energiája még csak most formálódik, van még itt titok, ezért nagyon fontos már most mindezt így élni. De persze a döntés a tiéd.

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8716442162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu