Nap-Merkúr együttállás – 2021. február 8.
2021. február 07. írta: Csillagtenger

Nap-Merkúr együttállás – 2021. február 8.

Minden Nap-Merkúr együttállás egy beavatás, mert a beavatás bolygója, Merkúr, aki ismeri a titkot, egyesül a fénnyel, a Nappal, aki maga a titok. Ilyenkor mindig rájövünk valamire önmagunkkal kapcsolatosan. Az is lényeges, hogy Merkúr most éppen retrográd mozgásban van, vagyis van benne egy üzenet, amit ő már megértett, megtapasztalt, és most hozza vissza a fénynek, hogy rávilágítson. A Nap-Merkúr együttállás a Bak-Vízöntő csillagképek összefolyásánál áll fel, úgy hogy a Merkúr már egyszer végigment a Bak-Vízöntő enerigájában, de megfordult mielőtt kilépett volna a Bak csillagaiból. És ezzel kapcsolatosan tárul fel a titok, amit ő már tud. De mi is az?
 
Az előző Nap-Merkúr együttállás 2020. december 20-án volt szinte teljesen egyidőben a Jupiter-Szaturnusz együttállással a Kígyótartó kígyót tartó kezénél. Erre a találkozóra az Angyalban megtett kör után érkezett a Merkúr, tehát akkor ott megtanultuk, hogy a tudásunk valójában több mint amit a fizikai tudatunkkal értünk, és ez az az erő, tudás, képesség valójában a kezünkben van, és ezzel irányítjuk életünket. Nem más, te magad vagy életed irányítója, tanítója, mestere a benned lévő tudás által. Ezzel a tudással született meg a fény a téli napfordulókor és indult útjára az a bölcsesség, ami felé a két nagymester elindított minket.
 
Ennek jön most a következő szintje, amikor megtanuljuk, megértjük, meglátjuk, hogy a jövőbe való továbblépéshez viszont kell tudni, hogy ki is vagy valójában, honnan jöttél, mi a múltad, miről szól az életed egésze, és nem csak ez az egy testöltés, hanem a létezés maga. Ezeket tudjuk most felismerni, tudatosítani, mert ez kell ahhoz, hogy a jövő ami felé már elindultál magasabb szintű legyen, ami elvezet téged haza, vissza saját eredetedbe. Most jössz tehát rá, hogy az élet egy nagy tanítás, minden benne egy tapasztalás, ami által jobbá, bölcsebbé válsz, aki tudja, hogy minden érte van, és minden helyzet, kapcsolat, esemény által fejlődik, és pont ez az egész lényege. Tehát semmi nem rossz vagy jó, minden tanítás és mindez az élet elengedhetetlen része. Nincs is fejlődés tanítás, tapasztalás nélkül. És ehhez minden erő, tudás, képesség benned van. Ezt érted meg most. És ez akkora hatalmas tudás, szavakkal kifejezhetetlen. De tudni, érteni kell ahhoz, hogy azon a szinten lépj tovább aminek a kapuja kinyílt.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr3916419122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu