Jupiter-Szaturnusz együttállás – 2020. december 21.
2020. december 21. írta: Csillagtenger

Jupiter-Szaturnusz együttállás – 2020. december 21.

Ez az együttállás önmagában is hatalmas erő és hozzáadódik, hogy milyen folyamat végére áll össze ez a két mester és mikor történik mindez. Ez így valóban elindít egy új korszakot, új időket. Na de mit is?
A tudás gyakorlatba ületetését, vagyis a bölcsesség ideje indul. Legalábbis az én olvasatomban.
Jupiter sokminden mellett a tudás, ami az élet értelméről szól, hogy a dolgok rendszerben működnek. Szaturnusz pedig szintén sokminden mellett a gyakorlatba ületetés energiája, benne van a bölcsek köve, az eredetben rejlő tudás. Mindkét tudásbolygónk önmagában különállva is hatalmas erő, de mikor egyesítik ezt, abban valóban erő van. A tudásé. És mi a legnagyobb hatalom? A tudás. Mert ha tudsz, te találod ki, te indítod el, magadból ered és nem mástól várod, nem más mondja meg, nem más indít el és oldja meg helyetted, olyan erőd van, ami legyőzhetetlenné tesz. Hiszen a belső erő, tudás, ami bentről indul, kapukat nyit. Olyan utakra visz, amit máshogy nem érhetsz el. És erről szól maga a létezés.
Már maga tudni hatalom. És ebben a két bolygóban két korszak, két világ, két éra, két birodalom tudása van. Ez egyesül most. Úgy, hogy már ebben semmi sallang nincs, ez színtiszta tudás, minden elmúlt hibák, tévedések, rossz döntések, téveszmék, hitetlenség, önbizalomhiány, félelem mind-mind le van róluk tisztítva Plútó által. Aki ráadásul fel is töltötte őket azzal a tudással, amivel ő rendelkezik, ami még azon a tudáson is túlmutat, amivel maga Jupiter és Szaturnusz sem rendelkezik. Ez az összes életek összes tudása, ami már volt, ami majd lesz, ami most van, ami itt volt, ami ott lesz, ami itt van. Hiszen Plútó ezt mind tudja, általa ott van benned. És ő is kapott ettől a két tudásbolygótól, megkapta tőlük az ő tudásukat, és azzal ő most alámerül. Már elengedte a Jupiter és Szaturnusz kezét, és elindul befelé, lefelé. Ő is tehát azt az üzenetet súgja, hogy az erő bent van, ne kint keresd. Elindult, lebukott az ekliptika alá, már elvégezte a dolgát, és most alámerül. Leviszi, beviszi a lelked mélyére az erőt, hogy valóban bentről tudj táplálkozni.
És ez csak maga a három bolygó kapcsolódásának ereje. De ott van mögöttük a csillagképi háttér. A Nyilas fénynemző energiájában dolgoztak ők hárman, ahol megtanulták, hogy mi a valóban lényeges. A fény mindig győz, mindig van kiút, és nem az a fontos, hogy ki vagy, hanem hogy mit képviselsz. Nem az a lényeg, hogy okosabb legyél a másiknál, hanem hogy a benned lévő táltosi tudást, ami öröktől fogva van, azt elindítsd és vidd, terjeszd, de ezt szépen csendben, alázattal, mert nem is lehet másképp. Letisztultak tehát mindattól ami ennek nem megfelelő, ami nem a fényt szolgálja. Helyére került a sötét és fény létének tudatossága, hogy a fény visz előre, az éltet, abban van a lehetőség, hogy továbblépj, új utakra indulj, ezzel haladj, fejlődj, a fény által bontakozik és dagad az élet. De a sötét nélkül nincs fény, akkor nem tudna újra születni, új utat törni, akkor nem is tudnád hogy van fény, mert nem vennéd észre, tehát a sötét is kell, eleve abból indult minden, de a fény az élet, és ő mindig győz, de mindkettő kell.
És ezt a tudást, amit megtanultak, azt most a Bak csillagkép fejében elindítják. Abban az energiamezőben, ahol tudod mi a küldetésed, tudod, hogy honnan indultál, hová haladsz, miről szól az utad, tudod, isteni vagy, aki különböző létformákban, testetöltésekben, korokban, univerzumokban tapasztal, amihez minden tudásod megvan, de ebből mindig csak az abban a létformában lévő tudást, lehetőségeket ismered, ezáltal tanulsz, élsz, ami így még többet tesz hozzád, ezáltal jutsz egy-egy lépéssel vissza isteni eredeted teljes tudatosságához, már megtapasztalva az utat, megbölcsülve. Illetve a Sas csillagkép ereje által elindul, hogy mostantól az út felfelé van, ha valamit megtanultál, megtapasztaltál, ne nézz vissza, ne engedd, hogy visszahúzzanak, mert azzal lezuhansz, ne szállj vitába, ne ereszkedj le a még nem tudókhoz, hanem szállj, szállj magasra, és hagyd hogy kövessenek, mert előbb-utóbb rájönnek maguk is, hogy ez az egyetlen út, és követni fognak. Mutasd az irányt, mint ahogy a turulmadár mutatta őseinknek.
Vagyis valóban új korszak indul, de ez nem a vízöntő kora. Igaz, a vízöntő állatövi jegyében találkozik a két mester, de ez nem jelent világkorszak váltást. A világkorszak váltás a tavaszpont mozgásához kötött, az most nem változik. A jelenlegi váltás csak a hétköznapok világában nyilvánul meg, elhozza a szabadságot. A tudás szabadságát, hogy amit már megtanultál, merd és tudd használni. Mert az adja a szabadságot, ha tudsz és a saját tudásodat működteted. És szabadnak lenni, saját tudásodat működtetni hatalmas kincs. Nincs is hozzá fogható. Már tudni is hatalmas erő, és ezt szabadon működtetni még nagyobb.
Ami a két mester találkozójával most elindul tehát az az egyén útja. Megvilágosodik, hogy honnan jöttél, hová tartasz, hogy minden benned van ehhez, hiszen te vagy a minden, az Egy, aki elindult tanulni és ezen tanulási út végén már megbölcsülve ér haza. Nem az számít ki hol tart, ki mit mond, ki mit csinál, hanem hogy te mit és hogyan élsz meg, hogyan oldod meg, mit tanulsz általa, ezáltal hogyan lépsz tudatosan tovább. Te. Belülről. Megnyílik a szemellenző, minden fátyol lehullik, és átlátsz, a túlvilág lesz az evilág, a láthatatlan válik láthatóvá és hétköznapivá. Ez az új indul el. Eddig is ezt az utad jártad, de mostantól tudatos is vagy rá. A tudást megkaptad hozzá, már a kezedben van, hiszen a Nap-Merkúr együttállás a Kígyótartó kezénél már a kezedbe adta. A fény is megszületett, mindez elindult, már emelkedőben vagyunk. És a pontot a két nagymester rakja le a folyamat végére azáltal, hogy az istenembert, aki megszületett, tudatosítja számodra.
Amit tehát a kezedbe kapsz, amire tudatosodsz, hogy a Megváltó benned van. Te vagy, ne kint keresd. Ez a fény villan fel a két mester együttállásával.
Tóth Gabriella Csillagtenger
(A kép az Astrosky rendszer segítségével)

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr4316352838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu