A fény születése előtti végső áldozat – 2020. december 16-17.
2020. december 15. írta: Csillagtenger

A fény születése előtti végső áldozat – 2020. december 16-17.

Megszületett a csodálatos Újhold, és ez már véglegesen elindított bennünket a belső világunkba, általa egy hatalmasat léptünk saját magunk fénye, fényeredete felé.
 
De van még valami. A végső áldozat, ami szükséges ahhoz, hogy a téli napfordulókor, mikor a fény megszületik, minden lehúzót hátrahagyjunk, hiszen áldozattal jön meg az áldás. Ehhez nem kell mást tenni, mint felfeküdni a máglyára, és hagyni, hogy elégjen minden földi ami már nem szolgál minket. Nyilván ezt ebben a testetöltésben ebben a formában nem tudjuk megtenni, de van ennek egy módja. Végy egy papírt, és írd fel rá mindazokat a dolgokat, amik hátráltatnak a teljes fényszületésben, a teljes transzformációban. Ezek legyenek mindazon dolgok, mint harag, düh, meg nem bocsátás, valaki, aki bántott, egy helyzet, amibe belekeveredtél és nagyon nem jó az emléke, rossz szokásaid, amit nem tudsz hátrahagyni, magadnak és másoknak tett ígéretek, melyeket nem tudtál beváltani, elkezdett dolgok, amiket nem fejeztél be, bármi amivel megbántottál másokat, minden gondolatod, mondatod amivel magadat és másokat húzol le, és hasonló remekségeink. Amit tudsz tégy jóvá, mondd ki, csináld meg, de amire már nincs lehetőséged, azt írd fel erre a papírlapra. Szeretettel, fénnyel. Égjen közben a gyertya, és ahogy írod is gondolj úgy rá, hogy köszönöm mindazt a tanítást amit ettől a helyzettől, személytől, esettől kaptam. Mert mindig minden érted van.
 
És a megfelelő időben égesd majd el. Mindennek megvan a maga tökéletes ideje, akkor működik a legjobban, ha az adott időpontban végezzük mert akkor az égiek is támogatnak benne. Ennek legeslegjobb pillanata, mikor a Nap az Oltár csillagaihoz ér. És most a Merkúr is épp ekkor van itt (a Hold is járt itt tegnap, az Újhold születésekor, de akkor jobb volt a születésre koncentrálni). Hatalmas most tehát az Oltár csillagkép ereje. Ez az, ahová felfekszenek a hősök és elégetik magukat, ami után már isteniként születnek újjá. Vagyis készítsd el a papírodat, van még időd átgondolni mi kerüljön rá. Lehet akármilyen hosszú, nem az a lényeg, hanem hogy adj át a fénynek mindent ami már nem szolgál, engedd el a lehúzó dolgaidat. A szertartást úgy végezd el, hogy fordulj nyugati irányba a nyugvó Nap felé, nyisd meg a csatornákat az égiek felé valamilyen mantra háromszori megzengetésével, az Ohm tökéletes, de bármi jó ami szíved szerinti, legyen nyitott a testtartásod, teljes testeddel a fény felé fordulva, kihúzott hát, koronacsakrád az ég felé, vállszélessgégű terpesz, tenyereid is a fény felé, gyújts gyertyát, majd hangolódj rá a szertartásodra, lásd magad előtt ahogy mindenhol fény van, maradj ebben az érzésben néhány percig, majd szólítsd meg Apollont és Hermészt, illetve számodra kedvenc segítődet, és kérd meg őket, hogy működjenek veled együtt abban, hogy átadod mindazon lehúzó dolgaidat, amik gátolják a fény születését. Ekkor az odavitt tálkádban, vagy ha van kandallód, vagy ha tudod kint csinálni egy megrakott tűznél, rakd bele a tűzbe az összeírt listádat. És nézd, ahogy a lángok átveszik, elégetik és ezzel felfényezik és közben mondd, hogy köszönöm nektek a tanítást, és most ezennel átadlak benneteket a fénynek, és kérem, hogy felfényesedve gyertek vissza hozzám. Majd csukd be a szemed, és lásd, hogy történik. És maradj benne amíg jól esik. Majd mikor úgy érzed eljött az ideje, tedd imádkozó kéztartásba a kezeid, szólítsd meg újra Apollont és Hermészt és segítődet, és köszönd meg nekik, hogy Apollon, Hermész, istenem, angyalom, akit megszólítottál, köszönöm az együttműködéseteket, áldás és fény van velünk. Maradj így, várd meg válaszukat, addig maradj a szertartásban míg természetesnek érzed, majd zárd le azzal, hogy dobbantasz hármat a jobb lábaddal és biccentesz feléjük. Majd szép lassan fejezd be a szertartást. És kezdd el élni új életed, immár teljesen tisztán, isteniként.
 
A szertartás tökéletes időpontja 2020. december 16-án 15:48 vagy 2020. december 17-én 15:47-kor nyugati irányba gyeryafény mellett, de már 3-4 perccel előbb kezdd el, hogy mire az egzakt időhöz érsz és megszólítod isteneidet, már benne legyél, legyen időd a ráhangolódásra. Figyelem, ez mind magyar idő szerinti. Mindkét nap tökéletes, választhatod bármelyiket.
 
Ne feledd, mindezt magadért teszed, és ezzel nagyban hozzárjárulsz a fényszületésedhez.
 
Tóth Gabriella

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9816340064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu