Újhold, az istenember születése – 2020. december 14.
2020. december 11. írta: Csillagtenger

Újhold, az istenember születése – 2020. december 14.

 
 
Egy kivételes és különleges Újhold köszönt ránk hétfőn, december 14-én, mert egy teljes Napfogyatkozás is kíséri (ez dél-Amerikában lesz most látható, Magyarországról nézve nem, de az energiája itt is érezhető). Ilyen akkor alakul ki, mikor úgy van Újhold, hogy a Hold éppen az ekliptikán jár. Az Újhold eleve az a jelenség, amikor a Hold a Nap és a Föld közé esik, ezért a Nap fénye teljesen kitakarja a Holdat, akit így egy pillanatra nem látunk. De mivel most éppen ez abban a pillanatban történik mikor a Hold és Nap útja összeér, így ebben a pillanatban a Hold is kitakarja előlünk a Napot. Vagyis egyszerre ’hal’ meg mind a lélek és a fizikai és születik újjá. És mindebben Merkúr is részt vesz, hiszen már ő maga is nagyon közel ért a Naphoz, ő is (még azért orbiszban) de belesétál ebbe, és beleeseik ezáltal a Nap és Föld közé, ezért ő is kitakaródik egy pillanatra a Nap fénye által, tehát a szellemiség is újjá születik.
 
És mivel ez a Hold fentről lefelé haladása közben történik (leszálló holdcsomóponttal állnak együtt), mikor a fényből a mélységbe, a lélek mélyei felé halad, amikor a fent összegyűjtött fényt, isteni tudatosságot viszi le a mélybe, miközben meghal és újjászületik, és mivel csak a halandó tud meghalni, mert az isteni örökké él, ezáltal itt most az isteni tud elmélyülni, az istentudat, az örök, a halhatatlan, ami maga a fény. Tehát már itt, ebben a pillanatban megszületik egy új én, az új test-lélek-szellem, az istenember. Eleve minden Újhold születés energia, és azzal, hogy a Skorpió csillagképében, annak már farka részéhez közel áll fel az Újhold, ahol a méreg van, alatta a máglya, itt most valóban ki tud belőlük halni minden ami még felesleges, ami lehúzó, ami gátolja a fény megszületését. Ezzel az Újholddal egy abszolút erős, istenember születik, aki tudja, hogy apja ’Zeusz’, az égiek ura, a halhatatlan, a mindenható, ezáltal mindenre képes, nem fél semmitől, mindennel szembe tud nézni, bátor, hatalmas ereje van, hiszen az istenek és emberek ura ereje van benne.
 
Az Újhold aktuálisan a 6-os házban áll fel, ez a rendezés, a karmatisztítás területe, ahol miután megértetted mi nincs rendben az életedben, helyre tudod tenni, rendezni tudod, ami által megtörténik majd a továbblépés, a fénybe lépés, az új szint. Mert csak akkor tudsz továbblépni, szintet lépni, ami ebben a napfordulóban benne van, ha a múltad rendezve van, átfényezted, elengedted. Ehhez ad most hatalmas segítséget ez az Újhold, nemcsak mert a 6-os házban áll fel, hanem mert a Skorpió farkában. Nézd meg hát ez életed melyik területén történik (nyilas 23’08), gondold át az Újholdig, hogy mi az ami életed azon a részén nincs rendben. Kezdd el ezeket rendezni, szavak, levelek, tettek, szeretet által. Amire nincs lehetőséged személyesen elrendezni, azt írd le egy papírra, kezdd el őket gyűjötetni már most. Légy hát belül, gondolkodj, és mindent gyűjts össze. Add meg magadnak ezt a lehetőséget, ezt az esélyt, mert az Újhold után elérkezünk majd a máglyához, ahol mindezt feláldozhatod, átadhatod a fénynek, hogy az már fényként térjen vissza hozzád. Erről majd egy másik írásban írok, addig is annyi a dolgod, hogy önmagadat, múltadat, rendezetlen dolgaidat szedd össze, hogy tudd, mit kell átadnod a fénynek, hogy az segítse a fényszületést a napfordulón. De addig is tedd meg, hogy dolgozol magadon. Ne kintről várd a segítséget, az istenember születése a belső erő születése, neked kell elvégezni a munkát, és ez adja meg életed új, tiszta kezdetét a napfordulón.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9216328492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu