A végső felvonás
2020. december 08. írta: Csillagtenger

A végső felvonás

 

Azáltal, hogy Merkúr elérte az Antares csillagot, fel is lép a Tejútra, oda, ahol a Nap már fent vándorol. A Tejút az Istenek útja, a kiemelkedés lehetősége, ahol szintet tudsz lépni, kiemelkedni a polaritás nehézségeiből, szenvedéséből, ahonnan más a nézőpont, mások a lehetőségek, ahol a megoldások vannak, az előrehaladás, a fejlődés. Mivel két személyiségbolygónk is a Tejúton halad, ezért most nagyon közeli a felső világ, sokkal szorosabb velük jelenleg a kapcsolat. Érdemes is kihasználni, és emelkedni velük, hozzájuk. Ezért 2020. december 9-től kezdődően (már december 2 óta tulajdonképpen) javaslom, hogy a napfelkelte pillanatában fordulj kelet felé, gyújts gyertyát, és végezz el egy szertartást, ami számodra a legszimpatikusabb. Meditálj, add át magad az isteni emelkedésnek, vagy szólítsd meg Hermészt és Apollont, és lásd, ahogy velük együtt te magad is emelkedsz, rálátsz a dolgokra, megoldod életed kihívásait, árad benned az isteni teremtés ereje és szeretete, vagyis hagyd, hogy átjárjon az istenek világa, emelkedj velük, vagy lásd ahogy ott ülsz az Olymposzon és fentről nézve látod mi a megoldás a hétköznapjaidra. Nagy emelő ereje van.
És ez most nemcsak emelő erő, ebben valami csodás mélység is van. Mivel az isteni erő bennünk van, hiszen a fizikai test csak a külvilág, a benned dobbanó szív, a lélek az isteni önmagad, akit nem látsz, mert nem látható, ott van a mélységben, de közben mégis ő a magasság. Most erre érezhetsz rá, ugyanis a Nap és a Merkúr is együtt áll jelenleg (Nap 2020. december 11-én, Merkúr 2020. december 14-én) a Leszálló Holdcsomóponttal, amiben benne van a múlt, az eredet, az isteni tudatosság, mindaz aki vagy, amit eddig elértél, az út amin haladsz. Mivel mindez a nyilas jelében van, ezáltal ezen mélységek az intelligenciában rejlenek, az életbölcsességben, az összefüggések, a világ értésében, ami pont az a Jupiter-Szaturnuszi erő, ami már letisztulva várja az elindulást, a megszületést. Mert a tudás maga Jupiter, a bölcsesség, aki ezt működtetni is tudja, Szaturnusz. És igazán a bölcsesség onnan bölcsesség, hogy tudod is működtetni a tudásod. Vagyis ezek a napok, ez a hét is arról szól, hogy ráláss, megértsd, csináld, működtesd a benned lévő őstudást, őserőt, ősbölcsességet. És ez még mélyül azzal, hogy mind a Nap és Merkúr közben kvadrát kapcsolatban áll (Nap december 9-én, Merkúr december 13-án) a mélylélek urával, a saját jegyében, a legmélyebb birodalomban, a halak jegyében vándorló Neptunusz nagyúrral, aki a következő évek fő-főszereplője lesz. Átadjuk lassan neki a staféta botot, de hogy ez miről szól, ahhoz fel kell nézni az égre, vagyis befelé önmagadba. Egy Nap-Neptunusz vagy Merkúr-Neptunusz kvadrát esetén a fizikai én (Nap és Merkúr) kerül teremtő kapcsolatba az istenivel, azzal a minőséggel ami aggyal, tudattal, gyakorlattal, ép ésszel, a hétköznapi világon keresztül nem felfogható. Hiszen ő a Minden, az Egy, a Mindenség, a Teljesség, amit úgy sem tudsz felfogni mekkora, ha a Földről elindulva elindulsz a technológia adta lehetőségek által felvázolt Univerzum nagyságába, ahol már csak saját galaxysunkon túljutva is azt mondod wow, mekkora, és akkor az még semmi ahhoz képest, ami valójában, amit ’látni’ tudunk, mert mindez akkora nagy amit innen, a kis fizikai tudatunkkal, legyen bármilyen okos gépünk hozzá fel nem foghatunk. Neptunusz ugyanis azt az erőt, minőséget képviseli ami a Teremtő maga. A Mindehantó, a mindent átérő, átívelő. És mikor egy fizikai bolygó kapcsolódik vele, főleg a Nap aki vagy és Merkúr aki a szellemiséged, ilyenkor, ha jól csinálod, mindezt megláthatod, megértheted. Kitárul ilyenkor a nagy valóság. Saját magad. Aminek egyszerre most a mélységét (Leszálló Holdcsomópont) és magasságát (Tejút) tudod egyszerre megélni, megérezni. Ezen a héten nyitva van tehát lelked teljessége. Ma léptél be az Antaresi kapun, be, az isteni világba, és most teljesen el is mélyülhetsz benne.
A következő héten tehát nagyon hangsúlyos a befelé figyelés, a bent levés, az elmélyülés. Abszolút csodákra találhatsz rá, ami maga a valóság. Olyan dolgokat találhatsz, fedezhetsz fel, amit elképzelni nem lehet, de megélni, átélni igen. Javaslom, hogy mélyülj el, meditálj 2020. december 9-én 20:23-kor, vagy 2020. december 11-én 13:43-kor, vagy 2020. december 13-án 12:38-kor, vagy 2020. december 14-én 12:32-kor, amiben a Hold is benne lesz, ami után szinte azonnal Újhold is lesz (erről másik írásban), de ez itt ezen a napon egy új kezdet is lesz, új születés, már a Skorpió farkában, hűűűű micsoda energiák. Nagyon mély munkák vannak ezen a héten, a Hold is a skorpió jegyében lesz 2020. december 11-13 között. Abszolút mélységek, fizikai és szellemi síkon is, hiszen már nagyon mélyen járunk Skorpió király birodalmában, nagyon közel van már a téli napforduló, érdemes kihasználni ezt a hetet, hogy az Újholddal majd az azt követő végső áldozathozatallal abszolút felkészüljünk a fényszületésre, ami egy teljesen más világot hoz el nekünk.
Két hét van még, hogy magaddal légy, megtedd amit még meg kell tenned, hogy feltárd a mumusaidat, meggyógyítsd lelked, meghozd a végső áldozatot a fényszületés előtt. Két hét magaddal, belső világoddal, ami kis dolognak tűnik a hétköznapok világában, de létezésedet tekintve egy hatalmas lépés, amit majd akkor értesz meg, mikor megszületett a fény, ami idén igen kivételes és különleges energiákkal érkezik. Két olyan erő kapcsolódik egy olyan energiamezőben, ami szavakon túli. De ezt majd az előadásban mesélem el jövő héten, december 15-én.
Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5516324806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu