Telihold az Antares erejével – 2020. november 30.
2020. november 29. írta: Csillagtenger

Telihold az Antares erejével – 2020. november 30.

Az év legerősebb Teliholdja villan fel 2020. november 30-án délelőtt 10:29 perckor, amikor a Nap a Skorpió csillagkép szívével, az Antares csillaggal együtt állva világítja meg a Holdat, aki a Bika csillagkép szeménél, az Aldebaran csillagnál áll éppen ekkor. Az Antares a legmagasabb isteni szeretet ereje, az Aldebaran a földi világunk szeme. Az Antares-Aldebaran tengely az isteni-földi teremtés ereje. Azt értjük meg az itt felálló Teliholddal, hogy mi is igazán a valódi teremtőerő. Hatalmas mágia.
 
Eleve mekkora erő, hogy a Nap, a pulzáló energia, földi világunknak életet adó erő, az élet maga, aki ad, áraszt, jelenleg galaxysunk lüktető lobogó szívénél, az Antares csillagnál áll, aki egy dimenziókapu, ahol a két világ, az isteni és a földi összeér. Most, a következő 3 napban központi energiaforrásunk ebből az erőből merít, ez járja át, és ezt adja tovább, ezt árasztja, osztja, ontja. Ez a csillag a legtisztább, legmélyebb, legbiztosabb szeretet ereje, az a szeretet, ami által maga az élet létrejött, ami táplál, az életet adja. Ez a mindenség forrása, a szeretetnek az a szintje, amit ha valaki egyszer megérzett, soha többé nem fél, mert megkapja a bizonyosságot, hogy a fény az élet, a fény él, a szív tanítása az egyetlen valós. És ez járja át jelenleg mindennapjainkat. Ha nem lenne Telihold is szavakon túli energiák vesznek minket jelenleg körbe. És ebben az energiamezőben teljesedik ki a Telihold. A Telihold pillanatában a Hold az Aldebaran csillagnál áll, ami maga is egy hatalmas erő, a fizikai teremtés ereje, földi világunk egyik alappilllére, a szem, amivel meglátjuk hogy miben rejlik teremtő erőnk, ami nem más mint szívünk valódi vágyai. Abszolút belső minőség, amit nem a külvilág irányít, határoz meg. Ezeket megvalósítva tudunk kiemelkedni a hétköznapok ál-valóságából, ál-értékeiből. Az itt járó Holdat világítja meg a Nap, vagyis hozza ezen földi termékeny erőkhöz az isteni teremtés erejét. A szív erejét. Ezzel az Teliholddal tehát most ráébredünk, hogy nem elég a szemmel látni, ahhoz az új világhoz, ami felé haladunk, ami már teremtődik, alakulóban van, ami egy teljesen más dimenzió, ott nem elég a szemmel látni. Az igazi teremtéshez a szívvel kell látni. A szívben van a legnagyobb teremtő erő, a szeretet. Az isteni szeretet, ami a létezést létrehozta. Ez emel ki, ezzel lépünk szintet.
 
Ez a Telihold most tehát a beavatás beavatása, amikor megértjük, hogy a szeretet ereje tartja mindkét világot. Az isteni szeretet ereje. Ide akkor tudunk csak felemelkedni, amikor legyőztük az összes szörnyet, a fizikai világ lehúzó energiái, a félelmeket, amikor már nem hatnak ránk a külsős tényezők. Aki viszont ezeket mind elhagyta, mert megértette, hogy ez mind csak illúzió, az kiemelkedik, szintet lép.
 
A fény születése előtti utolsó Telihold ez. Egy nem akármilyen évet lezáró energia, amiben nagyon erős az isteni minőség. Itt, most át tudunk lépni azon a kapun. Már Neptunusz is földi pályára áll, Jupiter és Szaturnusz is készen áll, minden értünk dolgozik. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem az a lényeg mi van kint. Az egy film, ami arról szól, hogy félsz-e még, lehet-e még téged rettegésben tartani, irányítani. Ne feledd, a filmet te írtad, te rendezted és te is játszod a főszerepet, vagyis abszolút rajtad múlik hogy mi történik, nem a külvilág diktálja a történéseket.
 
És a Nap innen fellép a Tejútra, ennek a Teliholdnak az erejével indul el az istenek útján, és egészen január elejéig itt halad, ezzel az előttünk álló utolsó heteket a fény születése előtt a Tejút ereje hatja át. Abszolút minden támogatást megkapunk az égiektől, de hogy ki hogyan tudja kihasználni, élni vele, az egyéni döntés. Javaslom, hogy míg a Nap a Tejúton jár, minden reggel napkeltekor fordulj a Nap felé, és emelkedj Apollonnal, ahogy ő is elindul napszekerén az égbolt teteje felé. Hatalmas emelő erő van benne, átsegít minden még esetleg meglévő nehézségen, és hatalmas belső erőt ad. A Telihold idején, 2020. november 30-án 10:29-kor pedig fordulj a Nap felé déli irányba, végezd el a számodra ismerős szertartást és engedd át magadon ezt a teremtő erőt.
 
Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr5816306902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu