Nap-Neptunusz szembenállás – 2020. szeptember 11.
2020. szeptember 11. írta: Csillagtenger

Nap-Neptunusz szembenállás – 2020. szeptember 11.

 

A mai nap energiáihoz szeretném még hozzátenni, hogy maradj éber. Ne engedj semmiféle csábításnak. Legyen az ez nagyon jónak tűnő ajánlat, egy kedves, de nem őszinte mosoly, de úgy is értem, hogy ma lehetőleg kerüld a tudatomódosító szerek minden formáját, alkohol, füves cigi, egyebek. Mert ma nagyon meghívhat az másik oldal, az illúziók világa. Nagyon vékony az a határmezsgye, légy fókuszban. Bármilyen kicsi feszültség a barátod, ő vezet, mutatja az utat önmagadba befelé. Ha ezt elkapod, már át tudod fordítani.

 

De az is nagyon fontos a mai napon, hogy mind testednek és mind lelkednek add meg amit kíván, tartsd egyensúlyban mindkettőt, mert ha kibillen az egyik irányba, akkor szintén jöhet feszítés, kellemetlenség valamilyen formában ami által nem tudod megélni a teljességet. Pedig a mai napon ez olyan egyszerű, mint ahogy levegőt veszel. És nem kell nagy dolgokra gondolni, keresd a pillanatokban, ott rejlik.

 

A legjobb tanács amit szívből adhatok mára, ami ugyan minden napra igaz, de a maira nagyon hangsúlyosan, hogy áramolj. Legyen bármi amit csinálsz, lásd magad előtt, ahogy megvan, ahogy történik, ahogy összeállnak a dolgok minden nehézség és kihívás nélkül, és élvezd, hogy valóban történik.

 

Csodás eggyé válást kívánok mindenkinek önmagával.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr7616197710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu