A Teremtő szerelmes ölelése – 2020. szeptember 6.
2020. szeptember 06. írta: Csillagtenger

A Teremtő szerelmes ölelése – 2020. szeptember 6.

 

Ma hajnalban érezhetted, hogy átjár egy valami csodálatos, szavakkal kifejezhetetlen erő. Jöhetett ez álomban, egy érzésben, párod ölelése által, egy mosolyban, vagy csak abban, ahogy nézted a felkelő Napot. Ez a Teremtő szerelmetes ölelése volt, ami mindent átjárt, mindenhol ott volt. Észrevétlenül, mégis ezáltal a Minden ereje nyilvánult meg számunkra egy csodálatos mosollyal, jelezvén, hogy itt van, bennünk él, velünk van, vigyáz ránk, figyeli utunkat. Akár érezted ezt az érzést, akár nem, tudd, hogy megtörtént, mindenkit átölelt, mindenkinek megnyilvánult.

 

Megmutatta erejét. Ami a szív ereje, a szerelem ereje, a teljes tökéletes boldogság ereje, az élet ereje. Megnyilvánult most számunkra ez az erő, hogy tudd mi is ez, mert ha egyszer megérezted, már mindig a tied. Megnyilvánult, hogy tudd, mi az igazi út, mifelé indulj el, minek nyílj meg. Megnyilvánult, hogy segítse az előttünk álló őszi időszak munkáinak minél magasabb, tudatosabb megvalósítását.

 

A Hold érkezett el ugyanis ma hajnalban a Felfelé Úszó Halak fonalánál álló Marshoz és így együtt álltak teremtő kvadrát fényszögben a Rák Megnyíló ágánál haladó Vénusszal és zárták a szöget a Nyilas/Sas csillagaiban haladó Szaturnusszal. Az ’Aminek megnyílsz, az vagy’ írásban már leírtam miről is szól ez a kapcsolódás, hiszen ez a folyamat már néhány napja tart, de azzal, hogy a Hold belelépett ebbe az energiamezőbe, abszolút be is aktiválta, és Szaturnusz erejével ez el is indul a földi úton. Vagyis innentől kezdve lépésenként, de egyre tudatosabban érezhetjük majd hétköznapjaink minden tettében ennek az erőnek a jelenlétét, erejét.

 

Ma hajnalban tehát Jézus szíve dobbant. Benned. Ezt az erőt nem kell magyarázni. Nem is kell csinálni vele semmit, csak hagyni, hogy átjárjon. Ha engeded, megérezheted az abszolút szerelem erejét, amihez nincsenek is szavak. És ez onnantól el nem vehető tőled.

 

Aki esetleg ébren volt és feltekintett a csillagos égre, mindezt szabad szemével is láthatta. Ugyanis a hajnali égbolton pont ezek a csillagképek ragyognak. A Halaktól a Rákig, akik a két Megváltói erőt rejtő csillagképek. Már ez mekkora erő. És köztük Nimród, a Bika csillagai és a Plejádok szerelmi fészke is látható. Tehát Nimród is felébredt már, valóban elkezdődött az emelkedés.

 

Csodás ősz előtt állunk, kívánom mindenkinek, hogy fedezze fel magában ezt az erőt. És kívánom ezáltal, hogy megélje azt a teljes boldogságot, amit szavakkal nem is lehet kifejezni. Ez azonban mind rajtad múlik, de a lehetőséged megvan.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9516191896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu