Újhold felé
2020. június 10. írta: Csillagtenger

Újhold felé

Nagyon fontos időszakban vagyunk, mióta a Nap átlépte a tavaszi napéjegyenlőség pontját, egyik csoda a másik után történik velünk, és ez a folyamat fog hamarosan, a nyári napfordulat napjával tetőzni. (Ha most az jutott rögtön elsőre az eszedbe, hogy mi van, hiszen pont nem ezt mutatja a külvilág, akkor van még dolgod. Az igazi csoda ugyanis abban van, ha észreveszed ebben a kialalkult helyzetben azokat a lehetőségeket, a változást, amit ez a folyamat hoz neked.) Szinte a napfordulattal egyidőben lesz ugyanis egy Újhold. Az Újhold mindig egy születés. Ebben az Újholdban most megszülethet benned a belső tudatosságod. Értsd úgy, mintha lehullana a szemellenző. Az a szemellenző, amit születésünkkor kapunk, hogy ne emlékezzünk mindenre a múltunkból, hogy isteni energia vagyunk, mert így van meg a lehetőség a tanulásra, tapasztalásra. De nemcsak Földanya rezgése emelkedett meg, nekünk, rajta élőknek is megvan a lehetőségünk erre a szintemelkedésre. Ez történhet meg most az Újholddal. Úgy értve, hogy valóban megérted ki vagy valójában, az az isteni teremtő, aki a fizikai testben tapasztal. Nyilván, az, hogy ezt elhidd, és valójában megéld, kell még idő, erre van még néhány év (már ez is kirajzolódott, hogy mikor jön el). De ami most a lélekben megszületik, az valósul majd meg akkor az anyagban. Ez már csak néhány év. Az időszak, ami most a napfordulattal lezárul, egy nagyon fontos, kiemelt, és kivételes felvonása annak a nagy égi színdarabnak, amit a Teremtő megalkotott számunkra, amiben a nagybolygók játszák a főszerepet. Most egy felvonás végére értünk.

 

Ahhoz, hogy valóban megszülessen a tudatosságod, a június 21-ig eltelő időszakban, ezt a megismételhetetlen energiájú Teliholdat követve, javaslom, hogy figyelj arra, hogy hol építed még az életedet illúziókra, hol vannak még benned félelmek, és ezeket engedd el, dolgozd fel, értsd meg, mindezt a szívedben, ugyanis az ego átírhatja. Nagyon fontos a lélek hangja most, nem véletlenül lesz Neptunusz újra a főszereplő a következő napokban, de ezt egy másik írásban). Ezek az elengedni valók leginkább azzal az életterülettel kapcsolatosak, ahol az Újhold kialakul (rák nulla pontja, hiszen a napfordulat pillanatában áll fel). Nézd meg melyik terület ez, vedd számba, és engedd el, így tehetsz a legtöbbet magadért. Ha nem megy egyedül, menj, beszélgess olyanokkal, akik tudnak ebben segíteni. De ez valóban nagyon nagy lehetőség, javaslom használd ki.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr9315797574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu