Megszólal lelked dala – 2020. február 8-12.
2020. február 07. írta: Csillagtenger

Megszólal lelked dala – 2020. február 8-12.

Jupiter, a tudás, bölcsesség, kiáradás bolygója belépett a Lant csillagaiba, és 2020. február 8-12. között együtt áll annak alfa csillagával, a Vega csillaggal. Az együttállás egzakt, legerősebb pillanata 2020. február 9-e 00:08 perc (vasárnapról-hétfőre virradó éjszaka közepe). A Vega Tejútoszlop, ez azt jelenti, hogy ebben a néhány napban nyitva van az isteni világ, dalolnak hozzánk az istenek miközben Telihold is van, és lelked is tárva nyitva, vagyis abszolút magadba szívhatod szavukat, éneküket. A Lant ha megszólal, ’világbéke’ van, ilyenkor minden ellenség baráttá válik, a szíved dalol, még az Alvilág sem fortyog, nincs düh, nincs harag, nincsenek cselszövések, ármánykodások, csupa-csupa szerelem van. Akkor pendíted meg a Lantot, mikor el szeretnéd hallgattatni a szirének dalát, vagy magát Hádészt, akik el akarnak csábítani egy valósnak tűnő, sok boldogsággal, csodával kecsegtető világba, ami mind-mind illúzió. És ezt a Lantot most Jupiter, vagyis Zeusz pendíti meg. Az istenek és emberek ura, a legfőbb hatalommal és tudással rendelkező isten (ergo saját bölcsességed).

 

Tudod mit jelent ez? Hogy most ha odafigyelsz, meghallhatod lelkedben a valódi zenét, hogy merre is tovább, mi is az illúzió, vagy mi a valóság az életedben. Ami körülötted történik, miért is történik, mi benne az ármány és mi benne a valódi. Valamint meghallhatod saját, korábban feltett kérdéseidre a választ, hogy mit is akarok, azt akarom valójában, hogyan is döntsek, mi az irány, kilépjek, hova és mikor költözzek, stb stb. És ez nem minden, Jupiter a Magyar Korona erejével feltöltekezve érkezik meg a Lanthoz és pendíti meg, itt most olyan iránymutatást kaphatsz, közben elnémítva a ’sötét oldalt’ vagyis félelmeidet, kételyeidet, amivel olyan dolgokra jöhetsz rá, amit senki és semmi nem tud neked elmondani, mert ez a te tudásod, te iránymutatásod saját felsőbb énedtől.


Nagyon javaslom, hogy figyelj oda lelked szavára, figyeld a jeleket, álmaidat, gondolataidat, sugallatadiat, mások hozzád intézett szavait, bölcsességeit, tanácsait, mert ilyen vagy olyan formában érkezik meg hozzád a válasz. A válasz jön, csak meg kell tudnod hallani. Jupiter az idei évet meghatározó fő energia, ami itt most megérkezik hozzád, hatalmas segítség abban, hogy átváltoztasd szellemiséged, megértsd életed, megértsd a mindenséget.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr6415463248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu