Szaturnusz-Plútó együttállás – 2020. január 12-13.
2020. január 11. írta: Csillagtenger

Szaturnusz-Plútó együttállás – 2020. január 12-13.

És elérkezett. Itt van a nagy átalakulást hozó energia, most már végleges. Kivételes, mert egyszerre négy bolygó áll együtt, ami igen ritkán alakul így. Eleve kell minimum 28 év ahhoz, hogy egy Szaturnusz-Plútó együttállás felálljon, de hogy ehhez egyidőben, egzakt kapcsolódjon a Nap és Merkúr is, igazán ritkán fordul elő. És mindehhez egyidőben Uránusz fordulása, aki szinte ugyanezen a napon vált direkt mozgásba, hogy besegítsen abba, hogy ezzel az együttállással elinduló energia valóban új utakra indítson minket.

 

És ez elemi erejű, nem megismétlődő lehetőség. Nemcsak a két energia kapcsolódása miatt, hanem mert csak egyszer találkoznak. És két lassú mozgású bolygó esetén ez is kivételes. Valahogy sok a ’véletlen’ egybeesés (és ugye véletlenek nincsenek), magában is egyedülálló csoda, amik egymást követik (és még mindről nem is beszéltem). Érzed ugye, hogy ez valóban nem hétköznapi? Ebben kell legyen felső vezérlet, égi elrendelés. És ez nem főpróba, ez már történik, a függöny felgördült. Miről szól hát mindez? (Kicsit hosszú az írás, de muszáj volt leírnom, hogy mindenki tudja.)

 

Szaturnusz-Plútó együttállásával régi normák, hagyományok, korok, minták változnak meg egy csapásra. Ledőlnek falak, hogy újak épüljenek egy már más dimenzióban, hiszen Plútó szintet emel. Nem is akármilyen szintet, hiszen elindít kifelé, felfelé. Szaturnusz az ősi tudás, az ősi bölcsesség, ami a fényről szól, az isteniről, a szeretetről. A karmát segíti letenni, átírni. A karma minden olyan dolog, amit életek során magunkra pakoltunk mint hagymahéjak. Ezek lehetnek egyéneknél akár egész vastag falak. Most ezek dőlnek meg tömegesen. Ezért kemény, ezért érzed nehéznek. De most Plútó segítségével egycsapásra szabadulsz meg mindentől, vagyis abszolút rendező, tiszító energia. Ezeket kaptad 2019-ben folyamatosan, április-október között a legintenzívebben a feladatokon, élethelyzeteken keresztül. Ezek abszolút húsba vágó mélységek, hiszen magáról az életről szólnak. Arról a létről, amit szabad szemmel nem látunk, mert Szaturnusz pont a láthatatlant tapasztaltatja meg veled a láthatóban. Ezért nehezek az ő tanításai. Viszont a kulcs abban rejlik, hogy megérted mikről szólnak ezek a feladatok, miért kaptad, honnan erednek, mert akkor tudnak megváltozni, megoldódni. És az válik igazi nagymesterré, mert sosem mások által kapod meg a beavatást, a mesteri fokozatot, hanem csakis magad által, aki erre rájön. És ez  nyitja majd a kaput a felsőbb világok felé, hiszen Szaturnusz határbolygó.

De mi a valódi bűnünk, amiből ez a sok karmikus szál kialakul? Hogy kiestünk a Paradicsomból, az Egy állapotából (Éva és az alma). De most tényleg, ez bűn? Dehogy. Ez azt jelenti, hogy azzal, hogy kiestünk a tökéletes harmóniából megkaptuk a lehetőségét annak, hogy tanuljunk, fejlődjünk, felismerjünk, felfedezzünk. Ehhez a poláris világ adta létforma a legjobb lehetőség, hiszen itt mindennek két oldala van, vagyis lehetőséged van megtapasztalni, hogy ha így vagy úgy teszel az milyen eredményt hoz, hova vezet. Ez ajándék, egy lehetőség arra, hogy még jobbá válj. És mégis, arra alapozod az életed, hogy bűnben vagy. Hát ez fordul meg most egycsapásra Plútó ereje segítségével. Ez magában egy csoda.

És nézzük a másik oldalt, mit hoz ebbe bele Plútó, amit Szaturnusz a kezedbe ad, gyakorlatba ültet? Nem mást, mint a születésedtől fogva hozott isteni tudást. Azt a tudást, amit csak ő tud, hiszen ő más pályán jár. Olyan csillagképeket érint útja során, amit a másik 9 bolygó nem ér el. Tehát benne nem a hétköznapok energiája rejlik, ez annál magasabb szintű. Ezek isteni erők. Ezt kapod most kezedbe. Ez generációnként változó energia (ezt itt nem tudom kirészletezni, erről az előadásokban volt szó), ami ott van mindannyiunkban, de most tudatosodik, a hétköznapok energiájává válik, mert eleve Szaturnusszal áll együtt, aki a tapasztalatba ültetés bolygója, másrészt a bak jelében történik mindez, ami meg a gyakorlatba ültetés helye. Vagyis ez valóban történik. Ez is a maga nemében csoda.

És Plútó csinál még valami nagyon fontosat. Igaz, ezt már meglépte 2018. október 24-én, de most, hogy Szaturnusszal találkozik, ez is életbe lép. Lebukott az ekliptika alá, vagyis mostantól a belső erőink a mélységből merítenek. Fellibben tehát a fátyol, és ráeszmélünk, hogy a tér-idő, a látható világa valójában illúzió, az igazság a mélyben van, a látható gyökere a láthatatlanban rejlik. Eljött tehát az ideje annak, hogy áttörjük az illúziókat, a szülőktől, tanároktól, külvilágtól kapott tanításokat, és felfedezzük a valódi valóságot. Mostantól szembe kell tudni nézni önmagunkkal, mert innentől elsődlegesen önmagunkat csapjuk be ha nem így teszünk, nem így élünk. Viszont ha ezt megtesszük, innentől nem fogunk félni soha semmitől. A Plútó tehát a kulcs a valódi átalakuláshoz, nem véletlenül is ő a sorsfordító erő.

Tehát Szaturnusz által az összes karmikus feladatot le tudjuk tenni, Plútó által pedig megtaláljuk a valódi valóságot, az igazi belső erőt, amivel képesek vagyunk sorsot fordítani, ami egyébként az az életterület ahol állt születésedkor.

És ehhez csatlakozik a Nap és Merkúr, akik a cselekvő ént és a hétköznapi gondolkodást szimbolizálják. Mivel az együttállás mindig az energiák abszolút együttműködése, szimbiózisa, amikor egyik sem domináns, jelenti ez egyrészről azt, hogy a két nagymester által egycsapásra mesteri szintre emelkedik személyiségünk és gondolkodásunk is, tehát valóban szintet lépünk, a hétköznapi életünk minősége változik, emelkedik, a mennyiséget a minőség váltja a mindennapokban. De benne van ebben az együttállásban az is, hogy megváltozik az önmagunkról, életünkről alkotott képünk, átíródik az önbizalom, önértékelés, önszeretet kérdése, képesek leszünk elfogadni önmagunkat a magunk legnemesebb, legcsodálatosabb minőségében. Megtanuljuk megfelelően értékelni, minősíteni önmagunkat,  az önmagunkról gondolt dolgok változnak, megtanuljuk megérteni és meglátni a dolgok másik felét is, ledőlnek az egyirányú gondolatok, hogy csak én tudom jól. Megtörténhet az is, hogy rájövünk, hogy nem a szavak a fontosak, hanem a tettek, és elkezdünk a fény szerint cselekedni, adni, áramlani, lenni, örülni. Eljutunk az abszolút feltételek nélküli önszeretet állapotába.

És egy gondolat a végére, ugyanis ránéztem az ország horoszkópjára. Ha mindenki önmagában meg tud változni a fentiek szerint, valóban eljöhet az ország életében az abszolút változás, hiszen ez a nagy négyes együttállás az ország I-es házában történik, ami az ország látható általánosságai, személyisége. Tehát az ország arculata valóban a te kezedben van. A nemzetünk ereje valóban ébred. A Plútó az ország képletében az MC-n áll uralmi helyzetben, tehát az MC ura is, a Szaturnusz az ASC-n együttállásban a Neptunusszal szembenállásban a DSC-n álló Jupiterrel, a Nap és a Merkúr-Mars együttállás a 9-ben, ahol a Mars a Plútó mellett az MC ura. Lehet nem mindenki érti, de higgyétek el nekem, hogy ez zseniális. Mindkét tengely, vagyis az ország teljes sorskeresztje érintett, ami valóban rendszerszintű változást hoz, nem is beszélve magáról Szaturnusz-Plútó együttes erejéről. Plútó által az országban rejlő gyógyító erők, amivel rendszereket, korokat, akár a világot meg lehet gyógyítani kerül a felszínre, hiszen a Kígyótartó csillagképében áll, a Szaturnusz-Neptunusz mögött a Nyilas és Déli Korona csillagai ragyognak, és mivel az ASC-n állnak, ez nemcsak azt jelenti, hogy lépünk egyet a spiritualitás útján, hanem hogy a Nyilas és Déli Korona ereje felkelőben van, abszolút fényeredetünkre, fénytudásunkra, belső erőnkre ébredhetünk. Jupiter a DSC-n állva pedig a 12-es ház uraként kiegészíti mindezt a titkos, rejtett tudással, amiben ott az öröklét tudása a Pollux miatt amivel aztán meg is jelenünk a külvilágunk számára. Ráaádásul ezáltal az Uránusz által rejtegetett titkos tudás is felszínre kerülhet, hiszen ő a 12-es házban áll. A 9-es ház pedig a tudás háza, ami az ország életében a legerősebb terület az itt álló 3 bolygó miatt, és mivel az itt álló Nap és Merkúr is a 8-ast uralja, valóban spirituális tudásunk ébred, a láthatatlan kerül előtérbe, megértjük a dolgok mögött rejlő valódi mozgatórugókat, saját okkult képességeinket. A szintén itt álló Mars a Plútó mellet az MC uraként mutatja az irányt, hogy a tudás vezet előre, ami nem más mint a bennünk élő mag tudása.

Vagyis ezzel a hatalmas, kivételes és különleges energiakapcsolódással valóban minden változik. Nem kell mást tenned, mint megélned. Saját, és nemzeted élete változik meg általa gyökeresen, visszavonhatatlanul. És valóban felébred a mag népe és ereje.

 

Tóth Gabriella Csillagtenger

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagtenger-asztrozofia.blog.hu/api/trackback/id/tr8815401666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
csillagtenger.hu